Pinterestillä Pariisiin

Ladataan...

”Hän oli miellyttävä ja hyvännäköinen. Hänellä oli paljon symmetrisiä ryppyjä kasvoissaan, hän näytti älykkäältä Pariisin kartalta. Se antoi tiettyä hienostusta hänen hirtehiselle olemukselleen johon Edith oli ihastunut.
                                                                                                                     -Simone Bertreaut, Edith Piaf – Jumalani, kuinka olen elänyt

Yhtäkkiä aloin haluta Pariisiin. Se johtui ehkä...

Share

Pussilakanat Lineasta

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Facebookia selatessa löytyy aina joskus kivoja tarjouksia, vaikka yleensä noita sivupalkin mainoksia ei juuri tule noteeratuksi. Tällä kertaa idea löytyi kuitenkin sähköpostiin kilahtaneesta mainoskirjeestä. Huomasin Linean kivan keväisen kuosin, oli verhoja ja kaikkea muutakin, mutta myös pussilakanasetti, vain 11,90/kpl. No niitähän oli sitten tilattava kaksin kappalein, jotta tytärkin saa omansa.

...

Share

Kehon kevätsiivous

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Aurinko paistaa, ja vaikka ilma on hurjan kylmä, koko maailma tuntuu huutavan minulle: "Nyt alkaa kevät!" Pitkän pimeyden jälkeen raikas päivänvalo näyttää niin kauniilta ja kirkkaalta. Valo myös paljastaa armottomasti sohvan alla lymyävät pölypallot ja ikkunoiden likaisuuden. Vaikka yhä kääriydytäänkin villaan...

Share

Begonian pinkki sadetakki

Ladataan...

Tuo Begonian pinkki oli minulle ihan uusi väri. En koskaan ole kuullut puhuttavan Begonian pinkistä. Oletko sinä? No sitähän keksitään vaikka mitä nimityksia väreille. Ennen oli vain vaalean ruskea. Se muuttui hienommaksi beigeksi. Sitten tuli nude. Sitten hiekka jne., vaikka kyseessä on sama väri. Kenties sävy on hieman erilainen näissä, mutta beigejä tai vaalean ruskeita silti kaikki tyyni.

Begonian pinkki on siis entinen vauvan vaaleanpunainen ja entinen pinkki....

Share

Kevät hiipii vaatekaappiin

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Kokosin itselleni ispiraatioksi muutaman kuvakollaasin keväisistä asuista. Vaikka tätä kirjoittaessa ulkona paukkuu vielä pakkanen, on mieleni jo jättämässä talven taakseen ja aurinko vihjailee keväästä. Kevättä kohti koko talven pukeutumistani hallinneen mustan rinnalle nostan toisen suosikkini laivaston sinisen,...

Share

Bleiseri

Ladataan...

Viime viikolla sain sähköpostia H&M:ltä. Siinä luvattiin -25% alennusta yhdestä tuotteesta ja koska olen jäsen, niin minulle ei tule toimituskuluja ikinä. Se tarjous oli voimassa vain vuorokauden. Se oli voimassa vain netissä, joten kaupasta olisin joutunut ostamaan täydellä hinnalla, jos siellä edes vielä näitä olisi ollut.

Olin ajatellut ostavani ruutubleiserin jossain...

Share

Kuukauden ensimmäiset sanat

Ladataan...
ginty gg and the moon

Istun keltaisella joogamatollani, nimensä mukaisesti se on sävyltään sahraminkeltaista, mutta äitiäni se muistutti mangon sisimmästä. Söimme elämämme parhaita mangoja aamiaiseksi joka päivä, kun olimme Lissabonissa, mikä on sinänsä aika hassua, kun niitä ei siellä kasva.

Saavuimme kylmään ja kauniiseen Suomeen viime yönä. Joka kerta kotiin lentäessään...

Share

Lumenen tehtaanmyymälän ystävämyynti

Ladataan...

Kävin tänään äitini ja pikkusiskoni kanssa Lumenen tehtaanmyymälän ystävyysmyynneissä, joista kuulin pari päivää sitten. Lumenen tehtaanmyymälähän sijaitsee juuri sopivasti Espoossa, joten leiripakkailujen ja siivoamisen ohella oli hyvin aikaa käydä vähän shoppailemassa. Olen tässä kuussa käyttänyt todella vähän rahaa kosmetiikkaan, joten tottakai menin ihan sekaisin paikan päällä, kun kaikkea kivaa oli niin paljon. Olen aikaisemmin blogissa puhunut Lumenesta aika...

Share

Ihanaa kevät tulee

Ladataan...
Sbbura Beautiful Things

Oikein kivaa helmikuuta toverit! Niin se tammikuu vierähti silmissä ja kohta tämä helmikuukin on taputeltu. Miten helmikuu menee joka vuosi ihan hujauksessa, vaikka on vaan muutama päivä vähemmän kuin muissa kuukausissa.. Ja ihanaa, että päivät on hieman jo pidempiä. Ei oo ihan pilkkopimeetä kolmelta iltapäivällä! Wuhuu!

Helmet syntyy helmikuussa! Nimittäin minulla ja Aatsilla on synttärit tässä kuussa. Ja vieläpä peräkkäisinä päivinä loppu kuusta :) Itseasiassa, tasan kaksi viikkoa...

Share

Pages