Hetkiä toukokuulta

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Kun saimme ensimmäisen kirjeen kummilapseltamme Keniasta

Kun ensimmäisen kerran tarkeni ilman takkia, Anin kanssa Porvoossa Cafe Fannyssa

...

Share

Kaupunkilaispoikaa kasvattamassa

Ladataan...
Maria S. The Baby Show

Olen ollut pojan kanssa viimeiset kaksi viikkoa kotipuolessa vanhempieni luona, ja suurimman osan aikaa pojalle piti pukea pihalle joko ihan toppahaalari tai fleece- ja kuorihaalarien yhdistelmä. Viime viikon lopun helleaalto iski kuitenkin myös Koillis-Pirkanmaalle, joten pääsimme nauttimaan auringosta ja pienemmästä pukemisurakasta...

Share

Ensimmäinen kesäkukka 2017 ostettu!

Ladataan...

Juu, ostin todellakin tällä viikolla ensimmäisen kesäkukan tälle kesälle! Ison amppelin. En kyllä edes tiedä mikä kukka se on...Se vain näytti kivalle ja värikkäälle. Siinä on samaa kukkaa kolmessa eri värissä. Sen tulee roikkumaan tytön huoneen ikkunan edessä. Vielä se on parvekkeen pöydällä.

Toisaalta oli tyhmää ostaa se nyt, kun olemme menossa miehen kanssa viikoksi Mallorcalle. Mitenhän muksut saavat sen pysymään hengissä viikon? Laitoin sen siksi parvekkeen pöydälle, koska se...

Share

Puutarhaunelmia ja kesän odotusta

Ladataan...

Toukokuu on hurahtanut työkiireiden merkeissä ja aikaa on jäänyt melko vähän millekään muulle. Ehdimme kuitenkin kevään toistaiseksi lämpimimpänä päivänä vierailla mökillämme tekemässä vähän pihatöitä ja haaveilemassa lähestyvästä kesästä.

Pihamaamme kevätkukat olivat alkaneet nousta esiin, ja sieltä täältä pilkotti muun muassa sinisiä, keltaisia, liiloja ja valkoisia kukkia. Ilmojen lämmetessä kukkia ilmestynee yhä vain esiin, ja kohta saadaan toivottavasti pikkuhiljaa myös lehtiä...

Share

Aidomman bloggaamisen vallankumous

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Yksi kuluneiden kuukausien tärkeimmistä tavoitteistani on ollut tuottaa aidompaa materiaalia blogiin. Olen luonteeltani iloinen ja haluan tietoisesti keskittyä hyvään, sekä tietysti toivon, että lukijat lähtevät blogista inspiroituneena. Inspiroida voi silti monella tavalla, vaikka totuudella.

...

Share

Elämä voittaa!

Ladataan...

 

Kun tänään auringon paisteessa kävelin pihallamme, huomasin ihania kevään merkkejä. Kesähän ei vielä ole, mutta kevät selkeästi.

Niin ihana huomata, että elämä voittaa jälleen kerran! Pitkä pimeä, kylmä, liukas ja viimainen talvi on takana. Minäkin menen taas ulos, olen herännyt horroksesta (talviunesta)!

Huomasin, että sinivuokot, jotka viime viikonloppuna kukoistivat parhaimmillaan, olivat jo nuukahtaneet eli niiden aika meni jo:

...

Share

Ja kevät tuli

Ladataan...
maikku67 Vihreitä unelmia

Kevätkukkakuvia ruudun täydeltä silläkin uhalla, että ensi viikolla tulee taas räntää vaakatasossa. Tänään siivosin pihaa koko iltapäivän ja illan ja nyt juilii selkää ja kuumottaa nassua, mutta mieli lepää :) Krookukset kukkivat nyt näyttävimmin, skillat peittoavat ne vain...

Share

Pages