Tauko on ohi, I'm back in the game!

Ladataan...

Kuva: Pixabay

Onpas oudon ihanaa istua taas koneen äärellä ja avata blogialusta. Käyttäjätunnuksen ja salasanan sentään muistin, sen verran monta kertaa ne on tullut tänne näpyteltyä. Viimeisin blogikirjoitus näytti olevan lokakuulta, tauko kirjoittamisesta tosin tuntuu PAAALJON pidemmältä kuin reilulta kahdelta kuukaudelta. Tosin onhan tahti syksyn...

Share

Tästä syystä kirjoitan nimimerkin takaa

Ladataan...
Juureton Juureton

Kun aloitin kirjoittamaan blogia, oli selvää, että kirjoittaisin nimimerkin takaa. Jos haluaisin blogistani ammattimaisen ja jopa työllistävän, fiksuinta olisi ollut tietysti brändätä blogini ja sitä kautta itseni, kuten kaikki kärkipään bloggarit ovat tehneet. 

En kuitenkaan tehnyt niin. Teen tätä tosissani, mutta aloitin blogin kirjoittamisen, koska...

Share

Uusia unelmia: Ensimmäiset kirjoitustyöt!

Ladataan...
Maria Hakkala The Variety Show

Touhujani Instagramissa seuraavat tietävät jo uusien unelmieni toteutumisesta, mutta halusin kertoa asiasta myös täällä blogin puolella: olen kirjoittaja.

Tuota yksinkertaista mutta kovin dramaattista lausetta on syytä avata hiukan enemmän. Olen viimeisten...

Share

"Saahan siitä bloggaamisesta jotain rahaakin?"

Ladataan...

Useimmiten kun kerron ihmisille kirjoittavani blogia, niin ensimmäisten kysymysten joukossa on tuo otsikko. Jostain syystä suurimmalle osalle blogin pitäminen tuntuu olevan jonkinlainen raha- tai markkinointiväylä, jolla saa helposti tahkottua vähän ylimääräistä tilille. Siksi vastaukseni tuleekin usealle ihmiselle hieman yllätyksenä: ei, en saa tästä lainkaan rahallista hyötyä.

 

...

Share

Hetki vuoden päästä

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Eilen oltiin menneisyydessä, tänään kurkataan tulevaisuuteen.

Tällä hetkellä mulla on tulevan suhteen tosi epävarma olo. Musta tuntuu etten osaa ennakoida yhtään mitä tapahtuu tai missä olen kuuden kuukauden tai kuukaudenkaan kuluttua. Jostain syystä näen kuitenkin...

Share

Hyviä tekoja joulun alla: kirje yksinäiselle

Ladataan...

Kuten kirjoitin jo aiemmin, voin omasta kokemuksestani sanoa, ettei joulu ole kaikille ihmisille sitä kaikkein helpointa tai kivointa aikaa vuodesta. Päinvastoin, se voi olla monelle vuoden kamalinta, surullisinta ja yksinäisintä aikaa. Se on sitä varmasti yksinäisille vanhuksille, läheisensä menettäneille, vähävaraisille, yksinhuoltajille ja monille muille.

Siksi koenkin, että joulu on...

Share

4 askelta huippukirjailijaksi

Ladataan...
villeyk Ihan jees

Yksi mun elämäni suurimmista tragedioista on se, että mä lopetin lupaavasti alkaneen kirjoitusharrastuksen joskus 20-vuotiaana. Sitä ennen olin kirjoittanut vaikka mitä: blogeja, lyriikoita, novelleja, runoja seikkailuja roolipeleihin, musiikkijuttuja, levyarvosteluja, elokuva-arvosteluja ja niin edelleen.

Noin kolme vuotta sitten tuo palo kirjoittaa heräsi kuitenkin uudestaan...

Share

Blogiyhteistyöstä kieltäytyminen

Ladataan...

Olen joutunut viime aikoina kieltäytymään monista yhteistyötarjouksista, vaikkei siihen varaa olisi ollutkaan. Nämä tarjoukset ovat olleet sellaisia, ettei niistä olisi minulle itselleni ollut hyötyä positiivisen näkyvyyden kannalta tai sellaisia, joista tulos olisi ollut plusmiinus nolla. Olen joutunut kieltäytymään myös hartaasti odotetusta tarjouksesta minulle tärkeän ulkomaalaisen tahon kanssa, koska Suomen verotus on niin suolesta! Minulle tuli täysin yllätyksenä esimerkiksi se, että...

Share

Itsekriittisyydestä

Ladataan...
Nettanen Destination: Happiness

Aina välillä se iskee. Ajatus siitä, onko tässä mitään järkeä. Kirjoittaa omia horinoitaan ja laittaa ne nettiin kaiken kansan nähtäville. Kirjoittaa aika henkilökohtaisiakin juttuja, joita joku voisi käyttää aseena mua vastaan. Ottaa kuvia, vaikka en oikeastaan osaa. Laittaa nekin nettiin, vaikka ne voisivat olla paljon kauniimpia ja vähemmän suttuisia. Mikä mä muka luulen olevani? Miksi mä edes luulen, että ketään kiinnostaisi lukea just mun juttujani?

...

Share

Pages