Kirjoitan, siis olen

Ladataan...

Descartesin lausahdusta "Ajattelen, siis olen" mukaillen minä kirjoitan, siis olen. Kirjoitan selventääkseni ajatuksiani, kirkastaakseni mieltäni. Kirjoitan, jotta näkisin asiat selvemmin, jotta tuntisin enemmän. Kirjoittaminen on minulle ennen kaikkea tapa ilmaista itseäni, tapa olla luova. Kun kirjoitan, olen täysin oma itseni. Uskallan olla...

Share

Miten lepääminen tapahtuu?

Ladataan...
MelinaAnna Feel good, do good

Nyt kun on myöntänyt sen, että on selkeästi ylikuormittunut, niin mitäs nyt? Pitäisi saada stressitasot laskemaan, mutta miten se tehdään? Yleensä ehdotetaan joogaa. Haha. Se on minullekin se ensimmäinen keino ja vähän niin kuin se on se yksi ja ainoa asia mitä nykyisin teen. Mutta ei onnistunut enää. Yksinkertaisissa asanoissa kehosta saattavat yhtäkkiä loppua voimat kesken ja päällimmäinen tunne on etten minä jaksa mitään. Jaksan maata vatsallani otsa alustassa, siinä kaikki.

...

Share

Näin kirjoitat hyvää tekstiä

Ladataan...
sonjaaari Äärimmäinen

”Tylsätkin aiheet voi ohjata omiin ajatuskulkuihinsa. Sitä vähän niin kuin huijaa itseään innostumaan. Kaikki hyvät ideat kannattaa ottaa talteen heti riippumatta siitä, mihin kohtaan tekstiä ne lopulta sijoittuvat.”

Kun ensimmäiset kirjaimet iskeytyvät tekstiksi, taustalla on todennäköisesti jompikumpi seuraavista asetelmista: tarve kirjoittaa tai tarve tekstille.

Tarve kirjoittaa pursuaa herkästi intuitiosta ja tunteista. Puhtaaksi esimerkiksi käy...

Share

Yhden kirjoittajan writer's blockin anatomia

Ladataan...
Daniella Ajatusleikki

Olen aiemmin kirjoittanut luovuudesta täällä, siitä miten luovuuteni puhkesi kun sille tuli tilaa. Nyt olen ymmärtänyt, että kukkiakseen luovuus tarvitsee sitä tilaa ihan jatkuvasti. Ahtaassa ja täyteen tuupatussa päässä ei synny uutta, ei vaikka kuinka pinnistelisi. Luovuutta ei voi pakottaa, sitä voi ainoastaan rohkaista ja tukea. 

Olen myös huomannut, että vaikka mielessäni on paljon aiheita,...

Share

Start with "why"

Ladataan...

Hei Sinä! 

Tervetuloa lukemaan ensimmäistä blogitekstiäni. Ajattelin hieman aluksi avata sitä miksi päätin ruveta kirjoittamaan tätä blogia. Teille, joille businessmaailma on tuttu, on myös varmaankin Simon Sinekin "Golden Circle" ja "Start with why" tuttuja juttuja. Lyhykäisyydessään ne käsittelevät sitä, että ihmiset haluavat...

Share

Tauko on ohi, I'm back in the game!

Ladataan...

Kuva: Pixabay

Onpas oudon ihanaa istua taas koneen äärellä ja avata blogialusta. Käyttäjätunnuksen ja salasanan sentään muistin, sen verran monta kertaa ne on tullut tänne näpyteltyä. Viimeisin blogikirjoitus näytti olevan lokakuulta, tauko kirjoittamisesta tosin tuntuu PAAALJON pidemmältä kuin reilulta kahdelta kuukaudelta. Tosin onhan tahti syksyn...

Share

Tästä syystä kirjoitan nimimerkin takaa

Ladataan...
Juureton Juureton

Kun aloitin kirjoittamaan blogia, oli selvää, että kirjoittaisin nimimerkin takaa. Jos haluaisin blogistani ammattimaisen ja jopa työllistävän, fiksuinta olisi ollut tietysti brändätä blogini ja sitä kautta itseni, kuten kaikki kärkipään bloggarit ovat tehneet. 

En kuitenkaan tehnyt niin. Teen tätä tosissani, mutta aloitin blogin kirjoittamisen, koska...

Share

Pages