Tempus Fugit

Ladataan...
Ace Von S Herkuleen Urotyöt

Aika rientää. 

Edellisestä kirjoituksestani on vierähtänyt jo lähes kaksi kuukautta. Hupsista keikkaa.

Elämässäni ei vain ole tapahtunut mitään mainitsemisen arvoista. Voisinhan aina kirjoittaa jostain muusta kuin omasta elämästäni. Voisin kirjoittaa siitä miten rahan käyttöni hallinta edistyy (tai ottaa takapakkia), voisin kirjoittaa siitä miten ihanaa on kun saa tehdä työtä jota rakastaa ja saa kokea onnistumisen tunteita lähes joka päivä. Voisin kirjoittaa siitä, miten...

Miten lepääminen tapahtuu?

Ladataan...
MelinaAnna Feel good, do good

Nyt kun on myöntänyt sen, että on selkeästi ylikuormittunut, niin mitäs nyt? Pitäisi saada stressitasot laskemaan, mutta miten se tehdään? Yleensä ehdotetaan joogaa. Haha. Se on minullekin se ensimmäinen keino ja vähän niin kuin se on se yksi ja ainoa asia mitä nykyisin teen. Mutta ei onnistunut enää. Yksinkertaisissa asanoissa kehosta saattavat yhtäkkiä loppua voimat kesken ja päällimmäinen tunne on etten minä jaksa mitään. Jaksan maata vatsallani otsa alustassa, siinä kaikki.

...

Näin kirjoitat hyvää tekstiä

Ladataan...
sonjaaari Äärimmäinen

”Tylsätkin aiheet voi ohjata omiin ajatuskulkuihinsa. Sitä vähän niin kuin huijaa itseään innostumaan. Kaikki hyvät ideat kannattaa ottaa talteen heti riippumatta siitä, mihin kohtaan tekstiä ne lopulta sijoittuvat.”

Kun ensimmäiset kirjaimet iskeytyvät tekstiksi, taustalla on todennäköisesti jompikumpi seuraavista asetelmista: tarve kirjoittaa tai tarve tekstille.

Tarve kirjoittaa pursuaa herkästi intuitiosta ja tunteista. Puhtaaksi esimerkiksi käy...

Yhden kirjoittajan writer's blockin anatomia

Ladataan...
Daniella Ajatusleikki

Olen aiemmin kirjoittanut luovuudesta täällä, siitä miten luovuuteni puhkesi kun sille tuli tilaa. Nyt olen ymmärtänyt, että kukkiakseen luovuus tarvitsee sitä tilaa ihan jatkuvasti. Ahtaassa ja täyteen tuupatussa päässä ei synny uutta, ei vaikka kuinka pinnistelisi. Luovuutta ei voi pakottaa, sitä voi ainoastaan rohkaista ja tukea. 

Olen myös huomannut, että vaikka mielessäni on paljon aiheita,...

Start with "why"

Ladataan...

Hei Sinä! 

Tervetuloa lukemaan ensimmäistä blogitekstiäni. Ajattelin hieman aluksi avata sitä miksi päätin ruveta kirjoittamaan tätä blogia. Teille, joille businessmaailma on tuttu, on myös varmaankin Simon Sinekin "Golden Circle" ja "Start with why" tuttuja juttuja. Lyhykäisyydessään ne käsittelevät sitä, että ihmiset haluavat...

Pages