"No sun ei paljo tarvii salilla käydä" ja muut ehhehe-läpät

Ladataan...

Sitä aina nuorena ajattelee, että minusta ei muuten takuulla tule sitä sellaista ehhehe-tyyppiä, tätiä tai setää, joka heittää joka ikisessä mahdollisessa tilanteessa kuluneimman vitsin tai käytetyimmän kliseisen lausahduksen. Ja sitten sitä yhtäkkiä huomaa päästävänsä sellaisen suustaan.  

...

Share

Positiivisesti, vaik syrän märkänis.

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Instagramissa, facebookissa ja muillakin sosiaalisenmedian laitumilla käyskennellessä ei voi välttyä positiivisen ajattelun ja jopa kliseisten motivaatio-meemien virralta. Ei siinä sinällään mitään pahaa ole, jos ihminen on onnellinen tai haluaa elämässään pyrkiä kohti onnea. En voi kuitenkaan olla miettimättä ollaanko tässäkin pyrkimyksessä kuitenkin menty hieman överiksi. Kun vaan näet kaikessa ne pelkät hyvät puolet voit muuttaa elämäsi tuosta noin vaan onnelliseksi ja...

Share

Kitkeränsuloiset kliseet

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Varoitus. Tämän tekstin sisältö saattaa ärsyttää joitakin lukijoita.

"Vaikuedet tekivät minusta vahvemman." "Piti käydä pohjalla, että opin arvostamaan, mitä minulla on." "Kriisi laittoi elämäni asiat tärkeysjärjestykseen." Kuulostaako tutulta? Naistenlehdet ja elämäntapaoppaat huutavat näitä moneen kertaan kuultuja lauseita. Minua lausahdukset ovat rassanneet jo pitkään. Mikä kumma siinä on, että niitä toistellaan vuodesta toiseen? Minkä ihmeen takia ihmiset ovat niin sokeita, että...

Share

Kevään paras Youtube-löytö

Ladataan...

Viime aikojen riemastuttavin musiikkivideo kajahtaa suoraan 80-luvulta.

Olemme katsoneet tätä videota Basistin kanssa aika monta kertaa. Ja sori naapurit, on tullut kailotettua mukana melkein joka katselulla.

Parasta on ehdottomasti kitaristi Nancy Wilson. Mikä tukka, mitkä olkatoppaukset, mitkä liikkeet, mikä...

Share

Ich liebe dich, Photoautomat!

Ladataan...
MinnaM Perliininmunkki

Joo joo, onhan se ihan hirveä Berliini-klisee.

Mutta pakko oli käydä, tälläkin kertaa.

Sitä paitsi, mitä vikaa on kliseissä? 

Juuri nyt olen sitä mieltä, ettei mitään.

 

Share

So you don't like weddings?

Ladataan...
Hemuli Oisko tulta?

Kesä tulee. Jo kaksi hääkutsua jääkaapin ovessa? Kauhunsekaisin tuntein kuuntelet, kun postiluukusta kolisee tulvien lisää? Kuinka monet "omannäköiset" kekkerit on tänäkin vuonna kestettävä?

Häädissaajan dilemma on kutakuinkin seuraavanlainen: Häät...

Share