Parsan uusi pari

Ladataan...
laurafree Laura loves

En voi aloittaa lauseella "Parsasesonki on taas alkamassa!" Se on vähän kuin aloittaisi fraasilla "Jo muinaiset roomalaiset..."

Aloitetaan siis pirtsakasti lukijaa aktivoivalla kysymyksellä, tv-shoppimaisesti! (Oletko sinäkin kyllästynyt hyllyvään keskivartaloosi? Tilaa tärinävyö niinku olis jo!) Nyt lähtee: Oletko sinäkin varma siitä, että olet kokeillut kaikki maapallon variaatiot parsaruoista? Kaipaatko parsakeittiöösi uusia tuulia?

Kas,...

Dippi uuniin!

Ladataan...
laurafree Laura loves

Erittäin kelvollinen krapulailta. Sain seitsemän ompelukerholaista eli mainiota Turku-naista Vekkulaan. Jaoimme kakun (joka oli pettymys, siitä lisää tuonnempana) ja dippasimme hyviä leipiä hämmentävään, mutta maistuvaan dippiin. Tässä ohje - kokeile jos uskallat!

 

Artisokka-pinaattidippi


300 g pakastepinaattia sulatettuna
400 g artisokan sydämiä
2 dl parmesania raastettuna
2 dl kevytmajoneesia
pallo (125 g)...

Smäshing pumpkins

Ladataan...
laurafree Laura loves

Leikin lauantaina jenkkiläistä sadonkorjuuta ja kiepsautin kurpitsapiirakan. Tässä resepti! Se on Kodin kuvalehdestä, tietty, kuten about kaikki reseptini aina. En tiedä, miksi. Se lehti on useimmin keittiönpöydällä kai.

Amerikkalainen kurpitsapiirakka

 

pkt voitaikinaa

 

400g halloween-kurpitsaa

...

S.O.S. eli jeesiä juhannuspöytään

Ladataan...
laurafree Laura loves

Grillaamme saaristossa koko kesän - vähintään kerran päivässä, usein kaksi, joskus kolmekin (aamiaiseksi on vakiintunut grillatut seesamibagelit & kilo Philadelphiaa -setti). Yleensä jo kesäkuun lopulla grilli-ideani alkavat ehtyä. Niin nytkin. Uutta. Tahtoo uutta.

Speaking of uutta, uudet perunat ovat vuoden tärkeimpiä juttuja. (Karppaajat oikeasti:miten te voitte elää itsenne kanssa?) Nyt niitä saa. Luomupiiri toi jo yhden kilon kotiin. Ne syötiin hetkessä....