Yökyöpelit Tapiolasalissa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

No nyt oli kyllä aikamoinen superviikonloppu pienellä tytöllä! Ensin hän pääsi lauantaina katsomaan sirkusta ja sitten vielä sunnuntaina Yökyöpelit-konserttiin Espoon Tapiolasaliin! Ja vielä kauniissa kukkamekossa ja valkoisissa ballerinoissa!

Yökyöpelit on Laura Ruohosen teksteihin perustuva lastennäytelmä ja Ylen taannoin esittämä tv-sarja, johon...

Share

Pori Jazz 2016

Ladataan...

Pori Jazz hurmasi viime vuonna niin, että pakkohan sitä oli lähteä uudestaan. Jazzit ovat myös kiinnittäneet esiintyjiä hyvällä ja laajalla maulla. Nytkin halusin nähdä ehdottomasti Joss Stonen, Ms. Lauryn Hillin sekä Sealin. Lisäksi ohjelmasta löytyi toki itselle monta uutta helmeä.

...

Share

Vauvakuplasta Musen keikalle

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Niinhän siinä sitten kävi, että vajaan parin viikon takainen Queenin keikka jäi minulta näkemättä ja kuulematta, sillä poikamme syntyi juuri konsertin aikana.

Tiesin toki jo lippua ostaessani, että tällainen riski on olemassa, mutta ajattelin, että kyllä lippu jollekin kelpaa, jos en pääse keikalle itse. Lahjoitin lipun lopulta naapurilleni, joka ystävällisesti ulkoilutti koiraamme useamman kerran sillä aikaa, kun olimme itse sairaalassa.

Ostin joskus viime vuoden...

Share

Mariah

Ladataan...

Mariah Carey esiintyi eilen ensimmäistä kertaa Suomessa osana Sweet Sweet Fantacy -kiertuetta. Vaikka en nyt ole mikään megafani, löytyy minulta toki hänen cd:t ja hitit soittolistalta - joten pakkohan keikalle on mennä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että yleensä enemmän harmittaa, ettei ole mennyt keikalle kuin se, että menee. Kerran kun joku Suomeen asti vaivautuu. Janet kun perui taas ja Havajillakin mentiin juuri ristiin kiertueen kanssa.

Areena oli kyllä harvinaisen vajaa, hyvä jos...

Share

Pori Jazz 2015

Ladataan...

Terveisiä Porista! Vietin siellä mahtavan miniloman nauttien samalla Pori Jazzeista. Olen käynyt Porissa/Jazzeilla viimeksi yli kymmenen vuotta sitten vuonna 2004, kun Alicia Keyes esiintyi siellä. Nyt oli siis korkea aika palata ja tutustua vähän paremmin kaupunkiin, taisin rakastua. 

Jazzien legendaarinen ongelma on varmasti majoittuminen Porin kokoisessa kaupungissa tällaisen ihmismäärän vieraillessa kaupungissa. Olin kuitenkin onnekas, kun satuin avaamaan suuni ja majoitus...

Share

Kokemisen arvoinen keikka

Ladataan...

Keikkasuositus. Yle Teema näytti tällä viikolla Beyoncén ja Jay Z:n On the Run -kiertueen taltioinnin, joka löytyy Areenasta ja tulee myös huomenna klo 14:25 uusintana. Olisin kyllä niin halunnut olla todistamassa tuota keikkaa Pariisissa, mutta heräsin siihen vähän liian myöhään...
Onneksi hienoja keikkamuistoja on ehtinyt kertymään, onko...

Share

#VainElämää

Ladataan...

Olin eilen Vain Elämää -konsertissa, jonka liput sain syntymäpäivälahjaksi – kiitos vain! Vaikka olenkin seurannut sarjaa, en ole ollut aiemmin konsertissa, joten tämä oli hauska kokemus. Tässä tunnelmia kännykän kautta.

...

Share

Sophie Ellis-Bextor Huvila-teltassa

Ladataan...

Selatessani Helsingin juhlaviikkojen ohjelmalehteä pysähdyin Sophie Ellis-Bextorin kohdalle. Ensimmäisenä mieleeni tuli Murder on the Dance Floor, vaikea nimi, voimakas ääni, poskipäät ja kuvankaunis naama. Sophien näkeminen ja kuuleminen livenä kiinnosti tietenkin, joten klikkasin Lippupalveluun. ...

Share

Cheek-show

Ladataan...

Yllättäen monen viikonloppuun taisi kuulua Cheekin Kuka muu muka -kiertueen päätöskeikka Helsingin Olympiastadionilla. Koitin saada itse lippuja toisen keikan tullessa myyntiin, mutta eihän siitä tullut mitään. Liput jäivät kyselemättä, kunnes havahduin tämän viikon Helsingin Sanomien jutun luettuani tarkistamaan lipputilanteen uudestaan. Ja onnistuin saamaan vielä liput kentälle, JippiKayJei! Toki nettihuutokaupat olisivat varmasti olleet pullollaan niitä, mutta ei kiitos. Vaikka Cheekin...

Share

Pages