Pinkki solmittu rannekoru muttereilla

Ladataan...
Kirsti Osasin Osasin!

Mutterit löysivät taas tiensä haasteeseen ja koruun! Tällä kertaa pinkkiin haasteeseen (edellisen kerran helmihaasteeseen). Solmeilin Novitan puuvilla-akryyli-langasta pinkin rannekorun, johon mutterit tuovat sopivasti särmää.

Mainio ja selkeä ohje löytyi...

Share

Koruton nainen

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Sä et käytä koskaan koruja. Koskaan.

Sanoi minulle hetki sitten ihminen, jonka kanssa olen viettänyt tosi paljon aikaa viimeiset kaksi kuukautta.

 

...

Share

Chokers for life

Ladataan...
purelove Pure Love

Inspiraatiokuvien lisäksi on ollut aivan liikaa aikaa selata myös nettikauppoja... Instagramissa pitkään seuraamani Krysdoll Shop laittoi ilmoille tarjouksen, johon oli pakko tarttua, vaikka onhan noita koruja muutama jo ennestäänkin; 10...

Share

Ikävää sortua vääränlaisiin helyihin

Ladataan...

 

Ketjuliikkeiden korut ovat aseteltu myymälöihin taitavasti houkutellen asiakkaita puoleensa. Valikoima on kiitettävän runsas. Koruja on helppo hypistellä ja mallailla peilin edessä. 

 

 

Etsin kullanvärisiä korviksia. Hain juuri tietyntyyppisiä,...

Share

Miehen tuliainen Intiasta

Ladataan...

Kuten jo aikaisemmin kerroin blogi-jutussa, jonka voit lukea täältä, kävi mieheni työmatkalla Intiassa. Sieltä hän oli hotellin kultasepänliikkeestä ostanut minulle tuliaisiksi kaksi korua. Sen jonka esittelin jo, oli korusetti juhliin. Tämä on arkisempi, tosin juhliinkin voi laittaa, mutta myös ihan töihinkin arkena. Tässä on valkokultainen ketju, jossa kolme vähän...

Share

Tuliaisiksi mieheltä

Ladataan...

Kun mieheni oli työreissulla Intiassa, toi hän minulle upean tuliaisen. Jäin jopa kerrankin sanattomaksi, muutamaksi sekunniksi tosin vain. Upean korusetin hän olikin löytänyt paikallisesta kultasepänliikkeestä. Itseasiassa sain toisenkin korun, jonka esittelen myöhemmin. Siitäkin menin sanattomaksi. Kaksi korusettiä yhdellä kertaa! Upeata! Yleensä hän tuo hajuveden ja meikkibaletin tmv. Nyt koruja, jihuu!

Nämä korut ovat vain niin näyttävät, että en ihan arkipäivänä ole niitä pitänyt...

Share

Korvissa ja huulilla

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Koko elämäni olen halunnut olla tummahiuksinen pitkä nainen,
jolla on paksu tukka, kirkkaanpunaista huulipunaa ja isot korvikset. 

 

...

Share

Ei yhtään pöllömpi koru

Ladataan...

Löysin tämän rannekorun, kun olin vanhimman tyttäreni kanssa vuonna 2012 Calpessa, lähellä Benidormia, Espanjassa siis, Costa Blancalla. Siellä oli pieni kauppa (tai olihan siellä miljoona pientä kauppaa), jossa myytiin koruja ja kaikkea muutakin. Taisipa joku muukin koru lähteä mukaani. Tästä olen tykännyt ja keväämmällä, kun puseroiden hihat taas lyhenee, alan pitää sitä.

Pöllö on aika symppiseläin, vaikka ei kovin söpö olekaan, hieman pelottavakin. Koruhin sen kuitenkin saa...

Share

Tulivuoren laavakorut

Ladataan...

Tasan vuosi sitten tähän aikaan olin ihanan ja rakkaan, vanhimman tyttäreni kanssa Teneriffalla, Puerto De La Cruz:ssa. Ihana viikko siellä all inclusive-ruokien parissa, nauttien lämmöstä, auringosta, shoppailusta, kävelyistä, tuoksuista, luonnosta, ihan kaikesta!

Yhdessä kaupassa huomasimme kuuluisan Teide-tulivuoren laavasta tehtyjä koruja ja hinnatkin edullisia. Löytyihän niitä muualtakin, mutta  hinnat vaihtelivat tosi paljon. Tyttärelleni ostin rannekorun, jossa oli hopeaa ja...

Share

Pages