Taistelu mikromuovia vastaan

Ladataan...

Kun kirjoitin postauksen siitä, miksi en enää osta Kiinakaupoista, nousi asian yhteydessä kommenttikentässä myös esiin sana mikromuovi. Sana ei välttämättä soita vielä nykyään kaikille mitään kelloja, vaikka asiasta kyllä puhutaankin yhä enemmän. Itselleni tuo sana tuli tutummaksi, kun toimin opettajan työssä ja aihetta käsiteltiin ympäristötiedon oppikirjoissa. Jokunen viikko sitten myös...

Share

8 Essencen meikkituotetta testissä - mistä pidin ja mistä en?

Ladataan...

Essence on monelle tuttu ja monen suosima merkki, eikä varmaan vähiten edullisten hintojensa vuoksi. Merkillä on kuitenkin monen mielestä myös hyvä hinta-laatusuhde, ja merkki myös seuraa aikansa trendejä.

Ajattelin listata ja arvostella muutaman testaamani tuotteen Essenceltä. Olen kaikkia näitä mainitsemiani tuotteita käyttänyt jo ainakin muutaman kerran (osaa käytin jo aikaa sitten ja loppuun asti!), joten arvioni perustuu vähän pitempään käyttöön kuin ensivaikutelmaan. :) 

...
Share

Luonnonkosmetiikka suosikit kasvoille

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Haluun esitellä teille omat luonnonkosmetiikka suosikkini kasvoille. Nämä on sellaisia tuotteita, joita olen käyttänyt jo pidempään ja todennut ne monella tapaa hyviksi tuotteiksi. Käytän mieluusti yhtä ja samaa tuotetta, kun hyvä löytyy. Osa tuotteista on saatu Ruohonjuuresta.

  1. Avril -ripsiväri ...
Share

TwistBe -tuparit

Ladataan...

Muistatteko viime vuoden viimeiset kosmetiikkaostokseni TwistBe:ltä? Tuossa postauksessahan mainitsin, että seuraavaan ostokertaani vierähtää upeasta palvelusta huolimatta varmaankin tovi, jonka vuoksi annoinkin tilauksen mukana tulleen lahjakortin käyttöön nopeimmalle lukijalle. Vaan arvatkaapa mitä? Ei siinä niin kauan oikeasti sitten mennytkään.

 

...

Share

Lushin ystävänpäivätuotteet TOP 4

Ladataan...

Sain tänään aikaisemmin sähköpostiin viestin, jossa kerrottiin Lushin uusista ystävänpäivätuotteista, jotka ovat saatavilla rajoitetun ajan. Koska tie oli muutenkin viemässä Helsingin keskustaan, niin poikkesin samalla myös Asematunnelin kivijalkaliikkeessä nappaamassa suosikkini. Valinnanvaikeuksia oli jonkin verran, mutta yllättävän nopeasti sain haalittua matkaan ne omat suosikit. Olin siis tehnyt itseni kanssa sopimuksen...

Share

NordicFeel -tilaus täynnä uusia tuttavuuksia

Ladataan...

Pistin noin viikko sitten tilauksen menemään NordicFeelille, joka on ruotsalainen kosmetiikkaverkkokauppa, ja eilen sain sen käydä hakemassa postista sopivasti ennen viikonloppua. Paketti on nyt nuuskittu eilisen illan ja tämän päivän aikana kokonaan, joten on aika näyttää teillekin, mitä sitä tuli taas ostettua.

 

...

Share

Pikku sabotööri

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Veikkaan, että vain 1-vuotiaan lapsen kanssa tiivistä yhteiseloa viettävä ihminen pääsee kokemaan "sen tunteen", kun avaa lempparihuulirasvapurkkinsa, ja sen sisälle on tungettu kahden euron kolikko.

Ja myös "sen tunteen", kun avaa sitten toiseksi parhaan huulirasvapurkkinsa, ja sen pinta on täynnä noin 1-vuotiaan ihmisen sormen meneviä kraatereita.

Lapseni sabotoi...

Share

Haisulin tunnustukset

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Lol! Mikään mun Insta Story ei ole koskaan tuonut näin paljon vastauksia kuin se, jossa kerroin, että olen alkanut haista. Siis ihan karsealta. (No niin, kaikki joita tällaiset aiheet iljettää, lopettakaa lukeminen ...

Share

Kulutusfilosofiani, osa 1: Miksi olen vaihtanut luonnonkosmetiikkaan?

Ladataan...

Olen kirjoitellut blogissani jonkin verran kuluttamisesta, ensin Black Fridaysta/Älä osta mitään -päivästä ja sen jälkeen Kiinakaupoista. Koska kuluttamiseen liittyvät jutut pyörivät tätänykyä päässä ja aihetta käsittelevät postaukset ovat olleet tosi luettuja ja...

Share

Pages