Kippis

Ladataan...

Onko teillä erikseen juhlissa käytettävät lasit ja arkipäivälasit? Meillä on tai siis pakosta on näin; enhän toki laita maitolaseiksi Iittalan todella pitkäkantaisia, ohuen ohutta lasia olevia pikareita. Ei tulisi mieleenikään. Ekaksikin niistä on hankala juoda. Lasin joutuu nostamaan niin korkealle pitkä jalan takia. Ilmeisesti tarkoitettu tilaisuuteen, jossa seisotaan. Toisekseen ne kaikki pitää tiskata käsin. Kuten kaikki muutkin pikarit.

Jouluksi meillä on nuo matalat ja...

Share

Elämäni sohvat ja yhden muodonmuutos siksi oikeaksi

Ladataan...

En ole ikinä omistanut sohvaa, josta olisin oikeasti pitänyt. Kaikki ne ovat olleet jotenkin vääränlaisia.

Ensimmäinen melkein minun sohvani oli eksäni ostama, moderni jättiläismäinen violetti samettisohva. Näin jälkikäteen ajatellen se oli varmaan aika mainio, mutta siihen aikaan halusin valkoisen nahkasohvan. 

Sellainen meille sitten tuli. Hirveän kallis designsohva sekin. Vähän sohvan jälkeen meille tuli myös koira – jota emme hennonneet ajaa sohvalta....

Share

Toivottua perheenlisäystä

Ladataan...
Katie Aika kypsä äidiksi

Ei sentään niin toivottua. Kyllä meidän perheen lapsiluku taitaa jäädä tähän.

Perheemme on kuitenkin äskettäin lisääntynyt - neljällä jalalla, yhdellä hännällä ja yhdeksällä hengellä: haimme nimittäin vuosikausien haaveilun jälkeen vihdoin viimein paikallisesta löytöeläintalosta kotiimme kissan. Kissaihminen olen ollut aina, mutta vasta nyt minusta on tullut ensi kertaa elämässäni jonkun tietyn kissan ihminen!

...

Share

Pääsiäinen paketissa

Ladataan...

Pääsiäinen on nyt ohi, ja miten nopeasti se kiitikään! Loma tuli kyllä tarpeeseen ja olisikin puolestani saanut jatkua vielä muutaman päivän ajan. No, onneksi kohta on jo vappu, eikä kesälomaankaan ole kuin reilu kuukausi aikaa. Toukokuussa on paljon kaikkea kivaa tiedossa, joten eipä tuota loman loppumista kannata sen enempää surra.

Kirjoittelin viimeksi pääsiäiskoristeista. En sitten päätynyt hankkimaan sen...

Share

Kun asuntokuume iskee

Ladataan...
Jokiska Jokiska

Tiedätkö sen tunteen, kun hurahtaa johonkin, kun joka välissä huomaa ajattelevansa vain yhtä ja samaa asiaa, ja, kun huomaa ilta toisensa jälkeen googlettelevansa samaan aihepiiriin liittyviä linkkejä syvällä olkkarin sohvan nurkassa?

En tiedä muista, mutta minun kohdallani ainakin asuntokuumeen oireet ovat juuri tuollaiset. Mikään muu ei mahdu päähän, kuin oikotien uudet kohteet, ja viikonloppuisin kutkuttelisi hirveästi lähteä katsomaan yhtä jos...

Share

Malja elämälle

Ladataan...
miiajohanna miiajohanna

Kuusi päivää.

Kuusi päivää olen voinut hyvin. Kuuteen päivään mua ei ole tippaakaan ahdistanut. Kuuteen päivään en ole tarvinnut rauhoittavia. Olen pystynyt saamaan tunnekosketusta ihan normaaleihin asioihin, kuten vaikkapa lauantain supermarketostoksiin. Tai siihen, kun aurinko paistaa. Se on nostattanut hymyn kasvoille. Tänään myös hakemani latte tuntui joltain. Olen tuntenut oloni enemmän minuksi, eheäksi, energiseksi, iloiseksi itsekseni. Olen tanssinut veljenpojan kanssa...

Share

Kukkapöytälöytö

Ladataan...
Heli Osasin Osasin!

Joskus onni potkaisee! Olen haaveillut tällaisesta pienestä 60-luvun kolmijalkaisesta kukkatasosta kauan, mutta niitä ei ole tullut missään helposti vastaan. Kunnes nyt. Löysin Porvoon Pehtoorin Perikunta -liikkeestä tämän kaunokaisen.

Tason jalat olivat tosin huonossa kunnossa. Lakkapinta oli lohkeillut reilusti jättäen jalat laikukkaiksi. Joten kotimatkalla käväisin K-...

Share

Pages