OLD CAVES STABLES - elämää vuoristossa

Ladataan...

Elämä on vienyt mennessään - arvatenkin, jos edellinen postaus on päivätty huhtikuulle. 

En tiedä lasketaanko koko kesän mittainen US-roadtrip, house hunting, muutto, remontti sekä ihan perusarki vilkkaan taaperon kanssa valideiksi tekosyiksi olla kirjautumatta blogiin, mutta johonkin...

Share

Kynttilöitä sisustukseen

Ladataan...

Kun syksyillat pimenee, tykkään laittaa kynttilöitä esille. Iltaisin on niin rauhoittavaa katsoa lämmintä liekkiä. Miten ihana onkaan, kun hämärässä ja pimeässä palavat kauniit kynttilät! Sähkövalo kokonaan pois, siinä kynttilän valossa on hyvä olla.

Ostin tälläisen ihanan alustan ja kynttilät H&M Home:sta. Minusta olivat aivan mahtava löytö. Todella kiva yksityiskohta sisustukseen. Tuo ruusukultainen omenakin on jotenkin niin söpö!

Tykkäätkö sinä tälläisista "asetelmista...

Share

Arki on ihanaa

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Monesti sitä huomaa odottavansa viikonloppua. Sitten viikonloppuna teen sitä ja tätä, mietin. Varsinkin aikaisemmin tämä oli hyvin tuttu kaava, miten päivät kuluivat.

Viikko sisältää kuitenkin niin paljon muutakin nautittavaa, että on turha odotella vain viikonloppua.

Päätimme...

Share

10 asiaa, joiden vuoksi emmin Suomesta muuttoa

Ladataan...
Juureton Juureton

Olen asunut monta vuotta ulkomailla ja en vaihtaisi sitä mihinkään. Haaveissa olisi vielä asua jossain vaiheessa ulkomailla, mutta ennen sitä olen ihan tyytyväinen Suomessa. Ajattelinkin näin Suomi100 hengessä listata muutaman asian, jotka ainakin toistaiseksi pitävät minut Suomessa.

1. Lattialämmitys ja lämmöneristys

Voi kuulostaa naurettavalta, mutta...

Share

10+1 askelta ihanampaan kotoiluun

Ladataan...
Juureton Juureton

1. Puhtaat (valkeat) lakanat

Aloita kotoilupäivä jo edelllisiltana vaihtamalla puhtaat lakanat. Mikään ei ole ihanampaa, kuin nukahtaa puhtaisiin lakanoihin ja herätä niistä. Vaikka tosi moni näyttää suosivan valkoisia lakanoita, niin itselleni ei värillä ole väliä. Sen sijaan Singaporen reissulla heräsin niin pehmeistä lakanoista, että...

Share

Kukkakimppu

Ladataan...

Mieheni kummitäti kävi kylässä. Hän toi aivan ihanan kukkakimpun ja addressin ja osanotot mieheni äidin, minun anopin, lasten mummin, hänen serkkunsa, poismenon johdosta. Juttelimme, kahvittelimme pitkän aikaa. Muistelimme vainajaa. Niin surullista, vaikka näin olikin varmasti parempi. Oli niin tunnelmallinen, harvinainen ja kiva vierailu.

Kummitädin tuoma kukkakimppu oli aivan ihana. Siinä oli jotain kimallusta, jota yritin saada kuviin, siinä kuitenkaan onnistumatta. Tuota luonnon...

Share

Pages