Sisustusunelmia

Ladataan...
esssiel EssieL

...

Share

INTRO

Ladataan...
hana Kukon vuosi

 

Aloittaminen on aina jokaisen uuden asian vaikein ja tärkein vaihe. Niinpä haluan pitää tämän hyvin yksinkertaisena. Olen halunnut alkaa kirjoittamaan blogia jo vuosia, mutta oma arvostelykykyni on estänyt minua tarttumasta toimeen. Olemme joskus hyvin ankaria itsellemme. Pelkäämme epäonnistumisia, naurunalaiseksi joutumista ja muita noloja juttuja -tottakai! Se on osa ihmisluonnetta. Jonain päivänä koittaa kuitenkin hetki kun rohkeus ja uteliaisuus ovat pelkojamme suurempia. 

...
Share

Kukapa olisi arvannut, että viihdyn täällä

Ladataan...

Viime syksynä meillä oli ihan suhteellisen mielenkiintoiset kuviot asumiseen liittyen. Sellaisia talokauppoja en toivo kenellekään. Taikka senjälkaistä huolta siitä, mihin ihmeeseen me joudumme näin monen koiran kanssa. Siitä huolimatta meille kävi oikeasti aika hyvin, hyvää oli myös se, että talo myytiin. Alussa kuitenkin ajattelin, että tästä eteenpäin elomme on tuomittu olemaan paremman odottelua ahtaissa olosuhteissa.

...

Share

Vuoden alun kotisuunnitelmat

Ladataan...

Vuoden ekasta, loputtoman tuntuisesta työviikosta selvitty. Huh. Kyllä muuten oli eilen karvas ikävä tuikitärkeää juhlapyhäämme loppiaista, jota ei täällä Tanskassa tunneta.

Mutta uusi vuosi, uusi sisustusenergia. Näemmä. Ehkä uudelleen löytyneeseen sisustusintoon vaikutti myös Suomi-reissu ja hyvät kotiinpaluufiilikset. Joka tapauksessa oon jaksanut pitkästä aikaa kaivaa mittanauhan naftaliinista ja alkaa suunnitella seuraavia hankintoja meidän himaan....

Share

The Räyhälä Awards 2016

Ladataan...
Räyhälä Räyhälä

Edellisvuoden loppu täyttyi kaikenlaisista listoista, muisteloista ja sen sellaisesta. Ennen kuin aloitan taas tavanomaisen perusblogijaaritteluni, ajattelin vielä palkita samassa hengessä erän tänä vuonna bongaamiani kulttuuri- ja kulutustuotteita sekä elämyksiä, joiden puolesta haluan liputtaa. Ideana on siis palkita asioita, jotka ovat tehneet viimeisimmän vuoden aikana henkilökohtaisesta elämästäni helpompaa, parempaa ja hauskempaa. 

Ja palkinnon saavat...

...
Share

Pages