Hyvän päivän touhuja

Ladataan...
emmisellainen Minä itte

Siirryin blogini kanssa tänne Lilyyn, koska täältä on helppo löytää muita bloggaajia ja luoda keskustelua. Kopioin muutamat tekstit tänne bloggerista, pohjustamaan, kuka minä olen jne. ettei tarvitse kaikkea kirjoittaa uudestaan.

Mulla on taas hetki omaa aikaa, kun lapsi nukahti sohvalle. Tänään on ihan huippu hyvä fiilis ja energinen olo. Heräsin aamulla pirteänä ja ollaan touhuttu Elian kanssa koko ajan. Ihan parast huomata toisen ilo ja into, kun on täysillä mukana leluautoilla...

Share

Maanantai 20 päivä. Aurinkoista

Ladataan...
emmisellainen Minä itte

 

Mulla on tällä hetkellä lääkitys aika hyvällä tolalla, jos ei nivelrikon ja liikkuvien nivelien aiheuttamaa kipua lasketa. Mutta erilaisilla ravintolisillä ja kahdella reseptilääkkeellä, olen saanut hermokivun loppumaan, unirytmin kuntoon ja erilaiset yliherkkyysreaktiot suurimmilta osin hallintaan.

...

Share

Hyvä sunnuntai

Ladataan...
RonjaJ Pilvien alla

Mun hyvä sunnuntai koostuu tänään seuraavista asioista:

Huolella valmistetusta aamiaisesta, joka sisältää chiajogurttia kera pannulla paistetun granolan, kypsän päärynän ja pensasmustikoiden.

Hyvästä musiikista, kuten Bonobon ja Aquilon uusista albumeista.

Muutamasta jaksosta ...

Share

Siivouspäivä

Ladataan...
rosahuuska ROSA (H)

Jostain syystä meidän siivouspäivä osuu usein perjantaille. Ja niin se tänäänkin. Meidän kodin siivoamisesta tekee välillä hankalaksi se, että asutaan vanhassa talossa jossa on n. miljoona rakoa ja on kahdessa kerroksessa. Mutta nyt puurtamisen jälkeen onkin taas ihanaa istua puhtaassa kodissa, kasvitkin näyttävät vihreämmiltä ja onnellisemmilta ja viikonlopun voi viettää rauhassa,...

Share

Ruokapöytä vanhasta ovesta ja pinnatuolien kunnostus

Ladataan...
Bantsku På andra sidan havet

 

Neljän hengen ruokapöytä oli vähän liian pieni meidän olohuoneeseen ja halusin myös värimaailmaltaan sopivamman pöydän. Edellinen pöytä oli konjakin ruskean värinen ja olohuone on muuten väriltään hyvin "rauhallinen" - vaaleaa, harmaata ja vaaleanpunaista. 

Olin haaveillut vanhasta ovesta tehdystä pöydästä ja sopivan oven löydyttyä lähdettiin sitä tekemään. Täytyy tosin tunnustaa, etten tehnyt pöytää yksin, vaan mieheni suunnitteli sen perusteellisesti...

Share

PARTSILLA

Ladataan...

Kun on aurinkoinen päivä, on ihana olla parvekkeella ja ulkona yleensäkin. Kun siinä istuskelin ja ihailin aurinkoa, niin halusin ottaa jonkun kuvan. Halusin kuvaan muutakin kun maiseman, joten kipaisin sisälle ja hain nuo kirjaimet.

H-O-M-E eli koti ja aurinko, ihanat sanat, yhdet elämäni tärkeimmistä, heti perheen jälkeen.

...

Share

RAGAMUF: mahdollinen on toteutumassa

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

RAGAMUF tuoliryijyjen taustalla on monimuotoinen ja koskettava missio:

"We want to create beautiful and high quality design for homes around the world. We want to support Syrian families by employing Syrian refugee women and save the envinronment by using surplus material from the textile industry."

Suomalaisnaisten innovaatiosta on tulossa mahdollista. Joukkorahoituskampanjaa on jäljellä...

Share

Lisää tavoitteita – kodin siistinä pitäminen

Ladataan...
Emma Anni Minua kohti

Kodin siisteys on varmasti monen tavoitteena. Listaan omakohtaiset vinkkini, joiden avulla laiskankin siivoojan koti pysyy järjestyksessä.

Koti on tärkeä paikka, jossa viettää paljon aikaa. Siitä haluaa tehdä itselleen viihtyisän, eikä hukkua pyykki- ja tiskikasoihin. Myös minä olen syyllistynyt kodin epäjärjestelmällisyyteen enkä todellakaan aio avata vaatekaappiani kenellekään...

Share

Pages