Elämän suuria ongelmia, eli vaaleanpunainen vastaan vihreä

Ladataan...

Näitä elämän suuria ongelmia, mutta tässä helteessä ja viisi päivää ennen lomaa en pysty ajattelemaan mitään kovin syvällistä. Niin, se ongelma siis: olen yrittänyt nyt pari viikkoa päättää, millä värillä maalaisin olohuoneen seinän. Vaihtoehdot ovat vaalea harmaanvihreä, sama roosa kuin makkarissa tai beige. Viimeinen kiehtoo tällä hetkellä vähiten, mutta vielä hetki sitten se tuntui lämpöiseltä. Niin on naisen mieli muuttuvainen.

Vaalea vihreä on aivan ensimmäinen ihastukseni. Sitä...

Rakkauden kesä. Vähän kun 2016. Eikä toisaalta yhtään.

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Kävelin aamulla puiston läpi töihin. Puut rönsyilivät lehtiä. Ilma oli seisova heinäkuinen, mekko liimautui kiinni selkään. Tennari hiersi kantapäästä. Se sama, joka hankasi tätä puistoa tallatessa jo 2016.

Nyt se puisto on vain läpikulku sinne oman elämän paikkoihin. Bussille, kirjastoon, ystäville, töihin ja kouluun. Puisto, joka oli hetki sitten vielä ihan vieras. Palanen...

Sporakiskojen varrelta Pohjois-Helsinkiin

Ladataan...
MarjoH Mama Hill ja pojat

 

Olemme nyt kaksi kuukautta asuneet Tapaninkylässä, ja olen ihan myyty. Kotiuduin tänne heti, ja nautin tästä vihreydestä, luonnosta, lintujen äänistä ja kaiken kaikkiaan tästä rauhallisesta pientaloalueesta.

Hassua ja vähän ikävääkin sanoa, että jos joku olisi sanonut joitakin vuosia sitten, että tulen ihastumaan Pohjois-Helsinkiin, olisin varmaan nauranut.

 

Kun etsimme asuntoa, kriteereinä olivat: neljä huonetta, sauna ja oma piha. Oma piha oli suurin toive,...

Miksi ihan kivasta asunnosta on vaikea muuttaa pois?

Ladataan...
Tosca Tosca^2

Kun muutimme takaisin Oulusta Rovaniemelle muutimme nykyiseen kotiimme. Tämän piti olla väliaikainen asunto, josta muuttasimme lähemmäksi yliopistoa isompaan asuntoon. Sinänsä asunnossa ei ollut eikä ole edelleenkään mitään vikaa: sijainti on hyvä (kaksi leikkipuistoa kävelymatkan päässä), pohjaratkaisu on ihan jees ja samassa rapussa asuu mukavia ihmisiä. Se mistä emme ole oppineet...

Jäähyväiset jätteille: Kuinka vähentää roskan määrää

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: Kustantamo S&S

Sain luettavaksi Otso Sillanaukeen kirjan Zero Waste - Jäähyväiset jätteille (Kustantamo S&S, 2018). Kirja on nuoren helsinkiläismiehen yksityiskohtainen kuvaus siitä, miten hän on pyrkinyt kaikin mahdollisin tavoin pienentämään hiilijalanjälkeään ja vähentämään elämästään syntyvän jätteen määrää, erityisesti muoviroskaa.

...

Miksi tauko tekee hyvää?

Ladataan...

Olin torstai-illasta sunnuntai-iltaan somelakossa. En avannut Instagramia tai Facebookia kertaakaan, jälkimmäistä en ole avannut edelleenkään. Välillä on todella hyvä sulkea ulkoiset ärsykkeet, infromaatiotulva ja kuvavirta pois ja keskittyä siihen, mitä itse ajattelee.

Päätin ennen juhannusta, että pidän kolme päivää lomaa sosiaalisen median lisäksi...

Kuolleista kukista kukkakimppu?

Ladataan...
kirsihannele Yhtä sirkusta!

Kukkien lisäksi minut saa hyvälle tuulelle juuri nyt se, että on kolmenpäivän vapaat tiedossa, on Juhannus :). Keskikesän juhla on niin odotettu juhla Suomessa. Monet menevät mökeilleen. Me vietämme se nykyään aina kotona. On ihana mennä illalla kaupungille kävelemään, kun se on täynnä ihmisiä. Istutaan baareissa, katukahviloissa, kuunnellaan elävää musiikkia. Kokko sytytetään yleensä klo 22.00 keskellä kaupunkia veden ääressä. Se pitää varmasti nähdä myös tänä vuonna :). Kunhan säät...

Pages