Valoa, valoa / Sconce love

Ladataan...
Suvi sur le vif Suvi sur le vif

Tuntuu, että olen päässyt jonkinlaisesta sisustuskuopasta, ja jaksan taas innostua kotijutuista ihan eri tavalla.

Seinälle tuikattavat kynttilälliset lampetit ovat olleet tovin hakevan silmäni alla kirpputoreilla. Olen innostunut niin antiikkisista, kuin vähän modernimmistakin lampeteista. Antiikkisemmat menisivät mukavasti modernien huonekalujen...

Kylpyhuoneeseen / Bathroom details

Ladataan...
Suvi sur le vif Suvi sur le vif

 

Kylpyhuone alkaa olla loppusuoralla, ainoastaan putkitukset, listat ja viimeistelyt ovat tekemättä. Koska olen päättämätön haihattelija ja suunnittelen usein samalla kuin teen, peili ja sen yläpuolelle tuleva valaisin ovat vielä hakusessa. Tarkkaa puuhaa tämä meikäläisen kämppäremppa.

Näillä näkymin kallistun tuon kollaasissa...

Snow white

Ladataan...
Suvi sur le vif Suvi sur le vif

 

Isossa pytyssä hengailevat orkideat ovat jääneet kummittelemaan mieleeni siitä asti, kun linkkailin Rose Uniacken kodista. Valkoiset kukat ovat näemmä paheeni näinä pimeinä kuukausina. Mutta minkäs teet, ne tuntuvat raikkailta ja kevyiltä pimeyden keskellä.

...

On my way

Ladataan...
Suvi sur le vif Suvi sur le vif

 

Tämä viikko on mennyt alakuvan tunnelmissa, bussissa istuen ja aina jonnekin matkalla.

Turkuun on tullut hiukan pientä liikehdintää kaikkeen kotiin ja sisustukseen liittyen. Jos mielit inspiraatiota, talsi Linnankadulle...

Monday misc.

Ladataan...
Suvi sur le vif Suvi sur le vif

 

Siivosin tönöä ja keräsin keskeneräistä lukemistoa kasaan olohuoneen pöydälle, jotta ehtisin tarttua siihen.

Tapani siivota arkena on hyödyntää kulhomaniaani, ja kerätä kaikki epämääräiset, pöydillä lojuvat tavarat niiden sisälle. Tämä siivoustapa kulkee nimellä poissa silmistä, poissa mielestä.

Sitten tarvitsen aina yhden...

Sunnuntaisuositus / For Sunday

Ladataan...
Suvi sur le vif Suvi sur le vif

 

Sateiset, koleat sunnuntait ovat parhaita, koska ne antavat syyn jäädä sänkyyn. Kuuntelen usein elokuvien soundtrackeja kun haluan rauhoittua vaikka työn parissa. Levoton musiikki vaikuttaa minuun usein niin, että unohdan hengittää ja vedän hartiat kasaan. 

Jane Eyren ja Atonementin soundtrackit ovat tämänhetkisiä suosikkejani...

Keittiössä / In the kitchen

Ladataan...

 

Koska torpan ikkunat ovat etelään, emme ole lämmitelleet nurkkia alkukevään jälkeen kunnolla. Tämä on sekä hyvässä ja pahassa, verhottomat ikkunat päästivät helteillä kaiken lämmön sisään ja tuskastuin välillä, kun ajatus ei meinannut edetä tukalassa ilmassa ollenkaan.

Vielä lämmittämättömän puuhellan päälle kertyy siis tällä hetkellä...

Pages