Jaksan laittaa (joskus) huulipunaa

Ladataan...
sanninen Sairaan Ihana Sanni

Olen ollut hiljaa, koska en ole pystynyt kirjoittamaan ja kertomaan. Ajattelin, että voin hyvin. Viimeisen kahden vuoden aikana tapahtuneet asiat (fyysiset vammat, homesairaus, migreeni, ero) tuntuivat olevan ns hallinnassa. Olin menettänyt, surrut, kohdannut ja hyväksynyt. En vältellyt asioiden käsittelyä. Siis ajattelin: voin olosuhteisiin nähden ihan hyvin. 

Silti minuun kai on pakkautunut joitakin asioita, joita en ole edes huomannut. Olen ehkä kohdistanut huomioni vääriin...

Vesikriisi

Ladataan...
tiptopnippanappa Exlibris

Porvoossa tapahtuu, menee sanonta.
Kirjoitin viime vuonna Survival-aiheisen lyhyen postauksen blogiini, missä nostin esille erään kuuluisan Päivälehden artikkelin: Mitä hankkia kotiin kriisiä varten?(http://www.lily.fi/blogit/tiptopnippanappa/25-hankintaa-katastrofin-varalle) Sanomien yleisökommenteissa ihmiset olivat peloissaan juuri veden loppumisesta ja sähköstä, sillä nykyään...

Kitkeränsuloiset kliseet

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Varoitus. Tämän tekstin sisältö saattaa ärsyttää joitakin lukijoita.

"Vaikuedet tekivät minusta vahvemman." "Piti käydä pohjalla, että opin arvostamaan, mitä minulla on." "Kriisi laittoi elämäni asiat tärkeysjärjestykseen." Kuulostaako tutulta? Naistenlehdet ja elämäntapaoppaat huutavat näitä moneen kertaan kuultuja lauseita. Minua lausahdukset ovat rassanneet jo pitkään. Mikä kumma siinä on, että niitä toistellaan vuodesta toiseen? Minkä ihmeen takia ihmiset ovat niin sokeita, että...

Kovaa peliä koulumaailmassa.

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Tuskin kukaan on välttynyt viime päivinä iltalehtien ja sosiaalisen median ryöpytykseltä liittyen Lahdessa malttinsa menettäneen opettajan tilanteeseen.

Kannanottoja asiaan on paljon, puolesta ja vastaan. Joidenkin mielestä vika on vain opettajassa osan mielestä oppilaissa.

 

Kyseinen opettaja itse kertoo ettei hänellä ole pedagogista osaamista ja että oppilaiden käytös on jatkunut jo kuukausia. Opettajaa on...

Kaaokseen vain

Ladataan...
miumaumiu Suhteessa

Kotityökriisistä

taidettiin selvitä.

 

Mitä mä tein?

Annoin kaiken kaatua.

En tehnyt ruokaa.

En pessyt pyykkejä.

En siivonnut keittiötä.

En imuroinut.

 

Sovin kavereiden kanssa

näkemisiä

tekemisiä.

 

Silloin kun tein jotain

tehtiin yhdessä.

Otin roskiksen kun se oli täysi.

Siirsin ovelle

joka kerta se kipitti roskakatokseen.

Ilman sanomista.

 

...

Valintojen maailma

Ladataan...
Jeba Tuuliajolla

" Tässäkö tämä oli?

Tämä ajatus on pyörinyt päässäni jo pidemmän tovin. Voisi kuvitella, että kahden lapsen äitinä ja vakituisen päivätyön puurtajana sitä ei kaipaa elämäänsä enää mitään muuta.

Mutta ei.

Mä olen käynyt läpi itseni kanssa pientä henkistä keskustelua ja huomaan, että...

Kulutukseton

Ladataan...
saippis Saippuakuplia

 

 

Monesti tuntuu, että ihmiset eivät taida ymmärtää miltä tuntu olla vähävarainen. Tai sitä pohtii useasti, että tajuaakohan kukaan, mitä se oikeasti tarkoittaa, kun ei ole rahaa? Kun vessasta palaa lamppu ja imurinpussi on täynnä ja ne on pakko ostaa, mutta ruokaa ei voi. Kun elämä on täynnä valintoja; pyykinpesuaine vai vessapaperi?

Ystäväni...

..huoletonta nuoruusaikaa..

Ladataan...

Juhannuksen viettoon vedin päälle lähes samat vaatteet kuin vuonna 2009. Farkuissakin sama malli, sama koko vain väri on eri. Aihetta vaatekriisille? No ei kai, kun on kyse vaan mökkijuhannuksesta perheen kesken.

Kaikki muu vaatteita lukuun ottamatta onkin sitten muuttunut. Ja siihen liittyykin suurempi henkilökohtainen kriisi kuin vaatetukseen. Tuo kesä 2009 oli varsinainen festarikesä, aivan huikee sellanen! Eikä tuolloin ollut aavistustakaan, että se jäi viimeiseksi.. 

Kyse...

Pages