Ihanat pionit

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Mä kans kun muutkin! Eli pionipostaus. Meillä ei valitettavasti ole omaa pihaa, jossa voisi kasvattaa pioneja tai muitakaan kukkia (eikä siitä tulisi edes mitään jäätävän araknofobiani takia), mutta meidän mammalassa (äidin äiti) sekä poikaystävän (P) kotona on mahtavat kukkaistutukset. Molemmista pihoista löytyy myös pioneja. 

Eilen, kun lähdin töistä,...

Share

Juhannuskukat ja pikakakku

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Juhannuksena täytyy olla kukkia kotona. Tänä vuonna poimimme lupiineja, mutta monena vuonna on ollut enemmän niittykukkia, kissankelloja, päivänkakkaroita jne. Nyt vain tuntuu että kesä on niin myöhässä ettei näitä kukkia löydy vielä tai sitten emme ole osanneet etsiä oikeista paikoista.

Tällainen lupiinikimppu siis tänä vuonna. Näin tänään myös Facebookissa ihanan idean...

Share

Väärä blondi (ja muita tarinoita eräästä viikosta)

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Sanotaan, että kun on lähellä kuolemaa, silmissä vilisee elokuvamaisesti koko elämä.

En ole kuolemassa, vaikka samana aamuna dramaattisesti toteankin editing this fucking thesis is KILLING ME, mutta jostain syystä sillä viikolla osa elämästäni vilisee silmieni edessä...

Share

Aamupala parvekkeella

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Meillä on tapana tyttären kanssa silloin tällöin tehdä toisillemme ruokayllätyksiä. Nousin tänään vähän ennen puolta yhdeksää ja menin parvekkeelle katsomaan mitä tomaatintaimille kuuluu. Totesin että nyt on täydellinen aamu tehdä tällainen yllätys ja syödä aamupala ulkona, Tytär vielä nukkui, joten ei kun tuumasta toimeen ja kahvinkeittoon.

...

Share

Limittäisiä fiiliksiä

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Eräänä iltana palaan suosikkiravintolastani puolenyön maissa, maha täynnä siitä lautasesta, joka sisältää juustoja, artisokkaa ja kaikkea niin hyvää että on otettava toinen proseccolasillinen ja sitten vielä toinen ja eksyttävä ehkä yhteen baariin vielä, koska eräs kiva tyyppi on kaupungissa, eikä huvita nukkua eikä kirjoittaa...

Share

Pääsiäinen kuvina

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Tämän vuoden pääsiäinen oli poikkeuksellisen täynnä ohjelmaa, mutta rentoa sellaista. Pitkäperjantain olin vielä töissä, jonka jälkeen sain nauttia kolmesta vapaapäivästä. Vapaapäiviin sisältyi leipomista, sukulointia, saunomista, karaokeilta sekä leffa. Tulipa sitä mökilläkin käytyä. Melko täydellistä siis mun mielestä.

...

Share

8 + 1 vinkkiä, joiden avulla pidät leikkokukat hengissä pidempään

Ladataan...

 

Olen aivan surkea kasvien kanssa. Sellaisten pitkäkestoisten, jotka pitäisi pitää kuukausia ja vuosia elossa. Joille vaihdetaan mullat ja joita pitää muutenkin hoitaa. En tajua niitä, eivätkä ne ymmärrä minua.

Mutta leikkokukkien kanssa voisin sanoa olevani...

Share

Hole in the Wall -sisustus

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

 

Amerikkalaisilta ystäviltäni on tarttunut sanonta Hole in the wall, jolla he viittaavat sellaisiin paikkoihin joissa hengaamme usein. Vähän sinnepäin -ravintoloihin, kälyisiin baareihin, hippipaikkoihin......

Share

Pages