Kulmakarvaguru Suvi Tiilikaisen luonnollinen microblading Riia Meikkipäälle

Ladataan...

Olin aluksi sitä mieltä ettei microblading ole minua varten. Meikkaan kuitenkin päivittäin ja haluan korostaa kulmakarvojani kynällä tai luomivärillä. Vaihdan ahkerasti hiusteni väriä ja haluan muokata kulmien mallia kapeammasta levempään päivästä riippuen.

Juttelin Suvin kanssa aiheesta ja päätin kuitenkin kokeilla pientä aamujen helpotusta pigmentoinnin avulla. Koska opiskelen nykyään ja aamuni alkavat hyvin aikaisin, ajattelin, että ehkä todella kiireisiä aamuja voisi vähän auttaa...

Share

Huipputuote kulmille

Ladataan...

Kulmakarvat. Nuo kasvojen kehykset ja kulmakivet. Kulmat ovat tämän päivän meikissä "se juttu" ja välillä tuntuu, että ne saavat jopa liikaa huomiota. Siksi ammattilaisena kannatan tietynlaista luonnollisuutta, pehmeyttä ja ylipäätään kokonaisuuteen sopivuutta. Liian piirretyt tai täydelliset kulmat saavat minulta miinuspisteitä. Olen kai hieman vanhanaikainen tässä suhteessa.

...

Share

Kulmakarvojen värin päivitys

Ladataan...

Kun muutama viikko sitten vaihdoin hiusvärini blondista brunetteen, meni samalla uusiksi myös kulmien meikkaus. Tämä on minulle tuttua, sillä olen kova vaihtamaan tukkaväriä, mutta painin aina saman ongelman kanssa kun muutos sitten tapahtuu. Punapäänä kulmakarvojen väri on ehkä vaikein löytää sopivaksi, mutta nytkin olen ollut vähän pihalla tämän tumma kanssa, kun edellisestä kerrasta tummana on kulunut vuosia.

Löysin kuitenkin onnekseni jostain meikkipussista vanhan luottotuotteeni...

Share

Kahta en vaihda

Ladataan...

Näistä kahdesta en luovu, nimittäin MACn luomiväreistä, joita käytän kulmakarvoihin vuodesta toiseen. Meikkipakissani on näitä mitättömän värisiä ruskeita nappeja aina muutama, koska katoamisvaaraa ei saa tulla. Ilman en nimittäin pärjää. Concreate ja Coquette ovat salaiset aseeni kulmakarvameikkauksessa.

Concreate on lähinnä perunankuoren väriä. Se on täydellinen tummatukkaisen kulmakarvaväri. Käytän sitä usein myös miehille kulmiin...

Share