Lomailijan Suomi: Näyttelyitä Mäntässä ja Fiskarsissa

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Lomailtiin kiertäen Suomea 2000 kilometrin verran. Matkalla oli kaunista luontoa, mieleenpainuvia yöpaikkoja, suloisia kirpputoreja, kahviloita ja lounasravintoloita, erilaisia leikkipuistoja sekä upeita näyttelyitä. 

Fiskarsiin suunniteltu päiväreissu käynnistyi kesän hitaimmin, sillä reilun sadan kilometrin matkaan kului 5 tuntia muutaman kommelluksen vuoksi. Kokonainen vaatekerta piti uusia ja tuli vähän kränää pysähdyspaikasta, mutta näitä nyt...

Ensi viikolla bailataan Skidit Festareilla!

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Tähän ihanaan kesään mahtuu vielä yksi upea koko perheen tapahtuma, Skidit Festarit. Frida kysyy lähes joka kerta Siltasen kohdilla, että millon Skidit Festarit on ja onko Jokki-setä soittamassa nyt (etsitään aina Kaikun julisteista). Yksi kesän odotetuimmista tapahtumista sijoittuu tänä vuonna Fridan syntymäpäivän aattoon, joten me siirrettiin kotibileitä ja etkoillaan Elannon korttelissa festarifiiliksissä. 

Tänä vuonna festarialue...

Unia jotka tuntuvat todelta − Fantastico! Ateneumissa

Ladataan...
Maria Hakkarainen Villiviini

Kävin viime viikolla Ateneumin Fantastico!-näyttelyssä ja tunsin uponneeni unenomaiseen maailmaan, joka on jokaisen maalauksen kohdalla hieman erilainen, mutta yhtä kiehtova ja vangitseva. Näyttelyssä on esillä italialaisia ja joitakin suomalaisia, ensimmäisen maailmansodan jälkeen syntyneitä teoksia, jotka kuuluvat maagisen realismin suuntaukseen. Tykkään maagisesta realismista paljon kirjallisuudessa, mutta en ollut tullut ajatelleeksi, että suuntaus näkyisi myös kuvataiteessa. Olinkin...

Happy 4th of July!

Ladataan...
ginty gg and the moon

…kuulen jokaiselta vastaantulevalta ihmiseltä tänään, Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivänä.

Kaupungit järjestävät paraateja, useat ihmiset viettävät vapaapäivää, grillaavat ystävien ja perheen kanssa, illalla taivaan täyttää ilotulitukset.

Meidän päivä näyttää aika lailla ylläolevalta. 

Heräämme aikaisin,...

Pages