Ihana Lasten Lomapäivä

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Jo perinteeksi muodostunut Lasten Lomapäivä Teurastamon olohuonemaisella pihalla oli taas täynnä kaikkea ihanaa. Ystäviä, ohjelmaa ja ruokaa. Siinä missä Fridalle mieleenpainuvimmaksi muodostui Maltin ja Vallun esiintyminen, minulle liikuttavin hetki oli kun Frida rohkaistui sylistäni lavan edustalle ystävänsä kanssa. Sinne ne painelivat, kohta 3-vuotiaat kaverukset, ja tapittivat haltioissaan esitystä. 

 

...

Kaksi vuotta media- ja kulttuurialan yrittäjänä - tällaista se on tänään

Ladataan...

Media- ja kulttuurialan yrittäjänä on aika ihanaa. Saan olla mukana luomassa viihdettä, taidetta ja journalismia - suunnitella ja panna toteen suuruudenhullujakin kokonaisuuksia ja olla osa toisten hienoja visioita. Valitettavasti se on paljolti myös lukuja, taulukoita, raportteja, jatkuvaa tavoitettavissa oloa ja ikuisia silmäpusseja.

...

Vinkki, joka pelasti pillimehuhetket

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Pillimehu, tai mikä tahansa pahviseen purkkiin pakattu ja pillillä juotava juoma, on mahdollista juoda ilman, että yhtään sen sisällöstä roiskuu yli. Mekin ostettiin ainakin kaksi Mehujehua, kunnes homma valkeni. Nyt ne muoviset purkit vain pölyttyvät kaapissa. Reissuissa ja ravintoloissa meillä on aina vähintään pieni kauramaito mukana, joten tämä vinkki on ollut todella tarpeen. Ja näin se siis kaikessa yksinkertaisuudessaan menee:

...

Miten sä tiedät kaikki lastentapahtumat?

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

​Ensi viikonloppuna voisi mennä vaikka Kirkonkylän kevääseen, Minimarathonille, Satujoogaan Kannelmäen kirjastoon, Design District Marketiin, ilmaiseen Jamkids tutustumismuskariin, Lennä lennä leppäkerttu -nukketeatteriin, Vuosaaren melontakeskuksen avoimien ovien päivään tai tutustumaan Futuron 50-vuotiseen historiaan. Arki-iltoihin sopisi iltasatuhetki Kallion kirjastossa tai museovierailu Barbie -...

Miksi vappua ei huomioida TV-valinnoissa?

Ladataan...

Jouluna televisiosta tulee paljon erikoisohjelmaa, jättimäärä elokuvia, paljon teemaohjelmia, suosikkisarjojen joulujaksoja, joista moni muodostuu jo tärkeäksi jouluperinteeksi. Pääsiäisenkin usein tunnistaa TV-opasta selatessa, ja juhannuksena nähdään usein televisiosarjojen tai elokuvien maratoneja, puhumattakaan esimerkiksi suorina lähetyksinä...

Pages