Pikkuli, kaikkien vanhempien sankari

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Minä rakastan Pikkulia. Hän on tuonut mun elämääni niin paljon onnea ja autuutta. Spesifisti hän on tuonut onnea, autuutta ja hiljaisuutta näihin elämääni näissä hetkissä:

- Eilisaamu, kun jostain herran syystä teki mieli vähäsen nukkua Blog Awardsien jälkeen

- Lauantai-ilta ja minä olen lähtenyt inasen verran liian myöhään ystävän illanistujaisista, ratikkamatka väsyneen...

Share

41 suositusta kauhuelokuvista

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Halloween-viikonloppu on saapunut, joten nyt on kauhhhun hetket käsillä. Kuten olen monesti kertonut, pikkusiskoni Sofia on Suomen johtava kauhuasiantuntija. Hän on muun muassa opiskellut kauhuelokuvaa Berkeleyn yliopistossa ja kirjoittanut gradunsa otsikolla: "Mitä se oli? Jumalauta jatka kuvaamista!" - Äänikerronta elokuvissa Paranormal Activity ja REC....

Share

Parasta musaa juuri nyt: M

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Mä olen nykyään säälittävän huono bongaamaan uutta ihanaa musiikkia. Tämä on siitä typerää, että mulla on työpäivien aikana melkein koko ajan luurit päässä. Niinpä tulee aina se piste, jonka jälkeen olen täysin kyllästynyt soittolistoihini. Tästä syystä kaipaan kroonisesti uutta oikeasti hyvää musiikkia kuunneltavaksi.

...

Share

16 x syksyn bucket list

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Kesäisin on tapana tehdä listoja siitä, mitä seuraavien kuukausien aikana haluaa tehdä. Tahdon kuitenkin nauttia myös tästä ja kaikista elämäni syksyistä, joten päätin suhtautua syystekemiseen samalla intensiteetillä kuin kesäänkin. Nyt suunnitellaan!

Ruskaretki Lammassaareen

Tämä oli tarkoitus tehdä Tikin, Marian ja Laurin kanssa jo tänä...

Share

Murhakävely Etelä-Helsingissä

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Jännä juttu. Tämä on ensimmäinen kerta kun mietin, kannattaako tällaisen postauksen julkaiseminen, vai liikunko nyt liian makaabereilla vesillä. Onko tämä moraalitonta?

Osallistuin viime maanantaina Murhakävelyyn, jonka reitti kulki Punavuoressa, Eirassa ja Ullanlinnassa. Sen veti tietokirjailija ja paikallishistorijoitsija Pauli Jokinen, joka kertoi eri paikoissa...

Share

Aallonmurtaja on onnistunut suomalainen nordic noir

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Kaupallinen yhteistyö: C More

Mun ja Tikin mahdollisesti suurin yhteinen intohimo on elokuvat. Tutustuttiin toisiimme Turun yliopiston mediatutkimuksen opiskelijoina, joten on luonnollista, että meillä on tapana horista loputtomiin leffoista (erityisesti Bondeista).

...

Share

Game of Thrones ja kohdun valta

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Okei. Tämä postaus käsittelee vain ja ainoastaan Game of Thronesia, joten jos et ole GoTtilainen, ei kannata jatkaa. Ja toki myös feminismiä, koska mitä olisi kulttuurikritiikki ilman feminismiä? Eihän siinä olisi mitään järkeä! 

Muistakaa myös, että olen House of Spoilersin sukua, ja nyt kun olen katsonut seitsemännen kauden viimeisen...

Share

Millaista on olla 1-vuotias?

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Mulla on kausia, jolloin tulee luettua runoja usein. Ne vaativat enemmän aikaa kuin romaanit, sillä mä olen vähän semmoinen hotkijalukija. Saatan välillä kirjoja lukiessa jopa hypätä kappaleita yli, jos juoni etenee liian hitaasti, kuvaukset ovat puuduttavaa kieltä tai teksti jollain lailla liian ennalta arvattavaa.

Runot sen sijaan antavat yllätyksiä ja uusia...

Share

Kirja-arvio: Ammuu! Äänekkäät eläimet

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Mauri Kunnaksen Ammuu! Äänekkäät eläimet (Otava 2014) on sanalla sanoen mestariteos. 

Se on psykologinen trilleri siitä, miten käy, kun jotakuta rakastaa liikaa. Ammuu! Äänekkäät eläimet kuvaa sitä luhistumista, joka väistämättä käy jokaiselle, jonka nappuloita painellaan liikaa, liian intensiivisesti, liiallisella voimalla ja hyökyaallon lailla ylittävällä rakkaudella....

Share

Pages