Viimeinen Jedi on askel kohti täydellisempää maailmaa

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Kävin katsomassa Star Wars VIII: Viimeinen Jedi -elokuvan jouluviikolla siskoni Sofian kanssa. (Iltaelokuvat ovat saapuneet elämäämme: kun molempien lapsosten isät voivat laittaa beebelit ysiltä nukkumaan, me voidaan hypätä ratikkaan ja käväistä Kinopalatsissa tai Rivierassa nauttimassa elämästä!) 

No niin, kaikki tästä eteenpäin sisältää valtavan määrän spoilereita,...

Share

Lapseni, tunteideni tulkki

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Saanko esitellä: Alpun ensimmäinen päiväkodista kotiin tuoma taideteos. Mielestäni kyseessä on mestariteos.

Ilmaisuvoima on intensiivistä, kontrasti on vahva, muotokieli on rohkea, jopa hyökkäävä. 

...

Share

Teatterisuositus: Joulu tulla jollottaa

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Kirjoitin syksyn alussa bucket listin, jossa kerroin, että haluan viedä Alppusen katsomaan nukketeatteria. Ystäväni Anna luki tuon postauksen ja laittoi heti viestiä: Mennään poikien kanssa Nukketeatteri Sampoon katsomaan Joulu...

Share

Länsimetro on merkki ihmiskunnan toivosta!

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Tänään oli se historiallinen päivä, kun me ja meidän lapsosemme matkustimme ensimmäistä kertaa metrolla Espooseen. On hauska ajatus, että Alpulle ja Taimille länsimetro on ollut olemassa "aina" ja me Mirjan ja Mariannan kanssa ollaan niitä tätejä, jotka heille päivittelevät, miten "ei meidän nuoruudessamme". 

Puin luonnollisesti Alpun teemaväreihin tälle juhlavalle...

Share

Pikkuli, kaikkien vanhempien sankari

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Minä rakastan Pikkulia. Hän on tuonut mun elämääni niin paljon onnea ja autuutta. Spesifisti hän on tuonut onnea, autuutta ja hiljaisuutta näihin elämääni näissä hetkissä:

- Eilisaamu, kun jostain herran syystä teki mieli vähäsen nukkua Blog Awardsien jälkeen

- Lauantai-ilta ja minä olen lähtenyt inasen verran liian myöhään ystävän illanistujaisista, ratikkamatka väsyneen...

Share

41 suositusta kauhuelokuvista

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Halloween-viikonloppu on saapunut, joten nyt on kauhhhun hetket käsillä. Kuten olen monesti kertonut, pikkusiskoni Sofia on Suomen johtava kauhuasiantuntija. Hän on muun muassa opiskellut kauhuelokuvaa Berkeleyn yliopistossa ja kirjoittanut gradunsa otsikolla: "Mitä se oli? Jumalauta jatka kuvaamista!" - Äänikerronta elokuvissa Paranormal Activity ja REC....

Share

Parasta musaa juuri nyt: M

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Mä olen nykyään säälittävän huono bongaamaan uutta ihanaa musiikkia. Tämä on siitä typerää, että mulla on työpäivien aikana melkein koko ajan luurit päässä. Niinpä tulee aina se piste, jonka jälkeen olen täysin kyllästynyt soittolistoihini. Tästä syystä kaipaan kroonisesti uutta oikeasti hyvää musiikkia kuunneltavaksi.

...

Share

16 x syksyn bucket list

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Kesäisin on tapana tehdä listoja siitä, mitä seuraavien kuukausien aikana haluaa tehdä. Tahdon kuitenkin nauttia myös tästä ja kaikista elämäni syksyistä, joten päätin suhtautua syystekemiseen samalla intensiteetillä kuin kesäänkin. Nyt suunnitellaan!

Ruskaretki Lammassaareen

Tämä oli tarkoitus tehdä Tikin, Marian ja Laurin kanssa jo tänä...

Share

Murhakävely Etelä-Helsingissä

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Jännä juttu. Tämä on ensimmäinen kerta kun mietin, kannattaako tällaisen postauksen julkaiseminen, vai liikunko nyt liian makaabereilla vesillä. Onko tämä moraalitonta?

Osallistuin viime maanantaina Murhakävelyyn, jonka reitti kulki Punavuoressa, Eirassa ja Ullanlinnassa. Sen veti tietokirjailija ja paikallishistorijoitsija Pauli Jokinen, joka kertoi eri paikoissa...

Share

Pages