Hammastahna, joka muutti elämäni

Ladataan...

Elikkä tosissaan ihan sellaisella iloisella asialla lähdin kirjoittelemaan kuin maailman paras hammastahna. Ja hämmentävintä tässä koko asiassa on se, että vaikken käyttäisi sitä itse, parantaisi se silti huomattavasti elämänlaatuani. 

...
Share

Pet peeves

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Olen viimeisen vuoden aikana, tutustuttuani joogan ja meditaation ihmeelliseen maailmaan, huomannut muuttuvani ihmisenä. En halua sanoa kasvavani, sillä se kuulostaa jotenkin niin…teennäiseltä, jopa ylemmyydentuntoiselta. (Tai ehkä se on vain tämä suomalainen mentaliteetti, joka pistää ajattelemaan niin.)

Tärkein muutos persoonassani on ollut se, että minusta on tullut positiivisempi, ymmärtäväisempi ja kärsivällisempi. Eikä tämä muutos ole vain omassa...

Share

22.4.1994, perjantai, kotona

Ladataan...
YxTyttö81 Yx tyttö '81

Koulussa meillä oli näytelmäharkat, jotka kesti kansiksen ja bilsan tuntien yli. Ois saanu kestää hissan tunninkin, koska mä olin unohtanu lukee läksykappaleen.

Koulun jälkeen me mentiin Elinan kanssa ostaa eväitä partiokisaan. Minna tuli kipeeks eikä aiokaan tulla sinne. On kahestaankin tosi kivaa, paitsi on vaan enemmän kantamista. Meiän nimi on, niinku aluks pitikin olla: Paras A-ryhmä, joka on otettu ”Kummeli” viihdeohjelmasta. Ihanaa lähtee (...

Share

Maccavaa maanantaita!

Ladataan...
laurafree Laura loves

Kunnianarvoisa Sir Paul laskeutuu tänään Suomeen. Sen kunniaksi aloitamme viikon lemppari-Kummeli-sketsilläni. Tottakai minulla on lemppari-Kummeli-sketsi - olen kantahämäläinen!

Tavoitteeni on nauraa tällä viikolla aivan saakelinmoisesti.

Share