Kookoskeikaus minuutissa

Ladataan...
Ropelli Kädenjälkiä

Rakastan kookosta tuoreena, tuoksuna, öljynä ja hiutaleina. Kaikissa muodoissa siis. Tässä on superhelppo ja herkullinen (ja täyttävä) keikaus kakkuhimoisille, vain minuutissa!

1rkl kookosöljyä (tavallinen öljykin käy)

1 kananmuna

2-3rkl kookosjauhoja

ripaus leivinjauhetta

ripaus erythritolia...

Idea, jonka olisin halunnut keksiä itse - kuppikakku-automaatti

Ladataan...
A. Sinivaara Onnenpäivä

Vaikka todellisuudessa olen jo paennut Kalifornian kuumuutta Mammoth Lakesille vuoristoon, palaan vielä hetkeksi minilomaani Los Angelesissa. Kuten edellisessä postauksessani lupailin, palaan nyt toiseen matkan pääteemoista, kuppikakkuihin. Koska en juuri muffinssi-vuokiin sylje, olin kovasti innoissani ystäväni ehdottaessa päiväajelua Beverly Hillsiin ja Sprinkles-kuppikakkukahvilaan. Enkä...

Bileet

Ladataan...
Amma Why you little!!

Koska juhlia ei ole mielestäni koskaan liikaa, kutsuttiin Päden kummit ja lähisuku juhlimaan puolivuotiasta poikaa ja ystävänpäivää. Bileitä pidettiin kahdet, ensin keskiviikkona ja toinen kattaus sunnuntaina. Tarjolla oli menneen laskiaisen kunniaksi laskiaispullia (pullan toiseksi paras muoto korvapuustin jälkeen) ja pätkis-kuppikakkuja (koska daa, mitäs muuta Pätkälle).

...

MiniMini!

Ladataan...
AULIS Cafe Aulis

Tänään tuli näperreltyä sokerimassasta pikkuisia porkkanoita porkkanakuppikakkujen koristeeksi.

Eri värisiä sokerimassoja on saanut hakea täältä Järvenpään suunnalta pidemmänkin matkan takaa, mutta enää ei tarvitse, sillä tänne on perustettu uusi leivontatarvike myymälä Vispilänkauppa. Jesjes! Sieltä tänäänkin hain sokerimassaa,, tosin vaaleanpunaista prinsessakakkua varten ;)

...

Herukka!

Ladataan...
AULIS Cafe Aulis

Aulis tykkää käyttää koristelussa puutarhan mehukkaita marjoja. Hyödynnetään punaviinimarjoja, joita on monet suuret puskat tulvillaan, ja valkoviinimarjoja, joita museonjohtajatar oli kasvattanut omalla pihallaan. Luvassa myös ricotta-punaherukkapiirakkaa... Aiai.

...

Pages