Hyvä elämä on monenlaista

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Oltiin tuossa yhtenä päivänä Alpun kanssa päiväretkellä Espoossa. Tapasin ystäväni Paulan ja tämän siskontytön Emmassa. Oli hypnoottista istuskella pitkään sellaisen Brasiliaa kuvaavan videoteoksen edessä ja kuunnella, kun Paula kertoi, mitä ihmiset puuhailevat Rio de Janeirossa.

Tämän jälkeen...

Share

En palaisi menneisyyteen

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

”Kukaan ei sanonut et murrosikä tulee aina yhä uudestaan. Oisko tää nyt kolmas? Aina yhtä kauheaa.”

Iisan Kun olit nuori on mun tämän kesän theme song. Se on soinut mulla päässä tässä viikkoja, ja se on ihan superhyvä biisi.

Olen täällä blogissa horissut mun...

Share

Viime aikoina

Ladataan...
YohannaEmilie Yohanna Emilie

Hyvää sunnuntaita! Mulla on oikein mukava viikonloppu takana. Perjantaina lähdin käymään siskoni luona alunperin vain sitä varten, että voitaisiin käydä valokuvailemassa ulkona. Jäin kuitenkin heille yöksi ja loppujen lopuksi vietin siellä koko viikonlopun.  Puhelimeen kertyy kuitenkin aina suuri määrä erilaisia kuvia päivien varrelta ja näitä onkin kiva kerrata ja käydä läpi. Joten sen pitemmittä puheitta tässä muutamat kuvat viime ajoilta..

...

Share

Vuosi sitten

Ladataan...
miiajohanna miiajohanna

Eksyin eilen lenkillä vahingossa Keskuspuistoon. Älkää kysykö miten, mutta poikkesin pahasti normaalilta lenkkeilyreitiltäni. Yhtäkkiä hoksasin olevani keskellä metsää. Joka puolella puita.

Ensin minut valtasi pakokauhu. Tähän kyseiseen metsään en ole pystynyt mennä vuoteen. Siellä me kävimme (ollessani päiväosastolla) joka tiistai kävelyllä ja katsomassa hevosia. Ne tutut maisemat, se tuoksu, muistot... Ne vyöryi päälle hyökyaallon tavoin. Mutta, kokemus ei ollut pelkästään...

Share

Päiväkodin ensimmäiset kaksi viikkoa

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Taisin olla vähän väsynyt ja flunssainen tai jotain, mutta kun meillä oli tiistaina Alpun päiväkodissa aloituskeskustelu Alpun päiväkodin hoitajan kanssa, mua itketti koko sen puolituntisen ajan. En (onneksi!) itkenyt, mutta jouduin vähän taistelemaan kyyneleitä vastaan.

Hoitaja oli listannut A4-paperin täyteen ranskalaisia viivoja, jotka kuvailivat Alppua. Se...

Share

Mitä vastasin Hesarin toimittajalle?

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Jännittää ihan sikana!

Mua pyydettiin Hesarin Torstai-liitteen henkilökuvahaastatteluun. Näkökulmana on raha-asiat. Mun Insta Storyn seuraajat tietävät, että ollut tästä kaksi viikkoa nyt ihan rikki.

Ehkä eniten mua stressasi se, mitä ihmettä kerron siihen kohtaan, jossa kysytään kolmea asiaa,...

Share

Männäviikon mukavuuksia

Ladataan...
Marrito Andando

Heipähei! Maha täynnä maapähkinävoita, rusinoita, linssi-kikherne-porkkana-bataatti-kukkakaali-lehtikaali-chiasiemen-juustomössöä, omenaa, raakasuklaata ja Quest-patukkaa on hyvä tulla vähän niin sanotusti fiilistelemään elämätä. Muuttuu pian ankeaksi ja kyyniseksi, jos semmonen harrastus unohtuu arjessa, nii. Ja kyllä ihan oikeasti söin äsken kaiken tuon, eikä siinä ollut kuin vasta viidesosa päivän ravinnosta. Hirveä jumppamania on päällä ja syyä pittää!

...

Share

Love vacation Tampereella

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Kolme viikkoa suoritettuamme lapsiperheunelmaa heivastiin Alppunen mummonsa luokse ja vietettiin niin sanottu love vacation. Tiki vihaa sanaa love vacation, mutta vielä enemmän se vihaa sanaa pasuaika (parisuhdeaika), joten mun on vaikea päättää, kumpaa termiä viljelisin tässä postauksessa enemmän. Ehkä puhun vain pasu vacation of lovesta, niin saan täyden...

Share

Mitä se seuraavaksi meinasi?

Ladataan...
Marrito Andando

Noniin. Olen saanut tässä tulevaisuuden jahkailussani muutamia päätöksiä aikaan. Hommasin lennon Broomesta Darwiniin ja sieltä suoraan Balille 12. lokakuuta. Ei ollu halapaa mutta ei hirveän kallistakaan, kun en jäänyt jahkailemaan ihan viime tippaan. Mun pitäisi laskettujen aikojen mukaan poistua maasta 35 minuuttia ennen viisumin umpeutumista, joten vähän jännitystä elämään. Reippaana varasin jo hotellinkin Ubudista kuin kunnon keski-ikäinen konsanaan. Tarjoushaukkailin tietenkin, sillä se...

Share

Pages