Ne vaikeimmat suhteet (ikinä)

Ladataan...
saarah visual diary

The truth is
I never bought into your bullshit,

sanotaan siinä biisissä, johon olen samaistunut tänä syksynä eniten.

Minä en haluaisi nyt välttämättä olla biisin tapaan high by the beach, koska en sellaisia harrastele (joku tosin harrastelee sellaisia koulun pihassakin tuosta vaan, haistan...

Share

c'est la nouvelle course à l'espace

Ladataan...
vanha veikko vanha veikko

Signaaliyhteys toiseen ihmiseen oli kuin maasta kiertoradalle.

 

 Olen vanhasta internetistä, siitä jossa ei koskaan esiinnytty oikealla nimellä.  Tieto kasvoi purkeissa ja unohtui karamelleihin, jotka olivat värikkäitä ja mauttomia, se kammattiin kuusikymmentä kertaa sekunnissa kaljuuntuvan päälaen yli, muuttui modeemin laulussa ja monokromiunissa...

Share

Pari suhdemuistoa

Ladataan...
titiuku Kaikki uusiks

Näin eron jälkeen tuntuu, että hyvä muisti on kirous. Kaikki muistuttaa miehestä.Vaikka emme koskaan asuneet yhdessä, ehti muistoja kertyä pieniksi pinoiksi, jotka ovat nyt levinneet ympäriinsä kuin tuulen puhaltamana. Ja niitä tulee vastaan ihan joka paikassa.

Ensinnäkin vaatteet. Miksi muistan, mitä mulla oli päällä milläkin treffeillä? Mieluummin unohtaisin, niin voisin laittaa päälleni ihan vain paidan, enkä "sitä paitaa, joka mulla oli silloin, kun se sanoi rakastavansa mua"....

Share

LANA DEL REY: TROPICO

Ladataan...
Nyx COVER

Lana Del Reyn lyhytfilmi Tropico on kertomus matkasta paratiisista, helvetin (Los Angeles) kautta taivaaseen. Marily, Elvis, John Wayne, jengit, huumeet, stripparit, väkivalta ja rakkaus muodostavat hyvinkin Del Rey-tyylisen 27 minuuttisen kokonaisuuden.

Myönnän, että Lana Del Rey on dominoinut...

Share

Pitsihullaantuminen (josta voi hiukan syyttää Lana Del Rey`ta)

Ladataan...
Elina U. Lentoaskeleita

Olen jo pitkään haaveillut päiväunillani vaaleasta hihallisesta pitsimekosta. Minulla on ollut tarkka visio päässäni siitä täydellisestä mekosta, mutta tiedättehän kuinka yleensä siinä sitten käy jos päässä pyörii tarkka kuva jostain vaatteesta, mitä ei ihan konkreettisesti ole missään nähnyt. 

Jos tämä...

Share

Polttaa kesäkuuma, onneksi toimistossa on ilmastointi

Ladataan...
Marjolaura En valmistu ikinä

Kun töiden jälkeen en jaksa enää niin yhtään mitään, ja blogikin on päivittämättä.

 

Kesään on tähän mennessä mahtunut töitä, töitä ja töitä. Ja yksi Lana Del Reyn keikka <3. Koska olen suuntautunut kuvataiteeseen enkä juurikaan kuuntele musiikkia, en myöskään ole perehtynyt musiikki- tai keikka-...

Share

HiusUnelmia

Ladataan...

Ruskeat, pitkät kutrit permiksellä koukuttais just nyt. Mietiskelen täällä kuinkakohan paljon se permanentti oikeastaan tappaakaan hiuksia?

Share

Melt!: sunnuntai

Ladataan...

 

Viimeistään kolmantena festaripäivänä tunsi allekirjoittanut olonsa jo ihan rehellisesti vanhaksi. Jalkoja särki ja nukutti — paketista puuttuivat enää orastavasta iltapäiväsateesta oireilevat nivelet.

Onneksi sunnuntain ensimmäistä esiintyjää odottelikin melkoisella innolla; kuluneen vuoden puhutuimman artistin livenä näkemistä kun olin etukäteen odotellut valtavasti — taas ehkä vielä enemmän uteliaisuudesta kuin varsinaisesta faniudesta.

...
Share

Pages