Ravintolassa osa 1, vauva

Ladataan...
Lotta E Lempiruoka

Yllätyksekseni kävin vauvavuoden aikana ulkona syömässä useammin kuin koskaan. Useimmiten aamiaisella, lounaalla, brunssilla tai kahvilla, nyt kun oli arkipäivisinkin aikaa. Mutta kävimme kyllä syömässä ravintoloissa myös iltaisin.

Toiveet, vaatimukset ja tilanteet muuttuivat vuoden aikana monta...

Share

Aamupalaa Tallinnassa, NOP

Ladataan...
Lotta E Lempiruoka

Olimme viime keskiviikkona Tallinnassa. Ei paljon ihanampaa olisi voinut olla, aurinko paistoi, ruokapaikat täyttivät suuret odotukset ja nyt on jalatkin pehmeät ja varpaankynnet lakattu hoidon jäljiltä. Aikaa vain olisi voinut olla paljon, paljon enemmän. Kivoja ruokapaikkoja ja kahviloita olisi riittänyt, enkä ehtinyt...

Share

HAM ja Brasserie Lumiéren brunssi

Ladataan...
Lotta E Lempiruoka

Tunnen itseni aina hyvin newyorkilaiseksi, jos sunnuntaihini sisältyy taidetta & brunssi (mitä tapahtuu kyllä harvoin). Loistava paikka yhdistää nämä kaksi asiaa on Tennispalatsi.

Viime sunnuntaina kävimme HAMissa katsomassa Rakkaudella Heino -...

Share

Brunssilla IPIssä

Ladataan...
Lotta E Lempiruoka

IPI Kulmakuppila on aikamoinen helmi Karhupuiston kupeessa. Ja kansoituksesta päätellen myös muiden kuin minun mielestäni. IPI avasi ovensa loppukesästä ja sen jälkeen olen käynyt siellä niin arkiaamiaisella, lounaalla kuin kahvillakin. Parhaimpana päivänä kaksikin kertaa. Ja tänään pääsin viimeinkin korkkaamaan lauantaibrunssin.

...

Share

Ravintola Palema, lounas Tukkutorilla

Ladataan...
Lotta E Lempiruoka

 

Ravintola Palema Tukkutorilla sai joku aika sitten uudet omistajat, kun kotimme lähellä Döner Harjua pitävät herrasmiehet ostivat paikan. Tämän jälkeen olen kuullut lounaasta vain hyvää ja tänään pääsin toteamaan hyvän myös itse....

Share