Hiljainen jouluporkkanakakku

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kiusoittelin teitä pari viikkoa sitten kuvalla tästä Gastronaatti II:n jouluporkkanakakusta. Nyt kerron myös, miten se tehdään.

Kakku on siten nerokas, että sen tekemiseen ei tarvita mitään laitteita, ja sen voi todella tehdä vaikka kaikki muut olisivat jo nukkumassa. Todella hiljainen porkkanakakku!

Teimme Rouvan kanssa myös videon, josta näet, miten...

Share

Ihana sitruunakakku

Ladataan...
Uuna No Reservations

Aloitetaan blogi pirteällä sitruunakakulla, jonka tein italialaiselle herkuttelijalle.

Tarvitset:

300 g voita

3 dl sokeria

4 munaa

4,5 dl vehnäjauhoja

3 tl leivinjauhetta

3 tl...

Share

Punajuuripiirakka

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: Arla Apetina

Yksi syksyn parhaista asioista on punajuurisadon kypsyminen. Juurikkaita saa toki jo loppukesästä naatteineen, mutta nyt kaupoissa ovat ne suurimmat ja mehevimmät yksilöt. Kun minua pyydettiin kehittämään jokin resepti tähän yhteistyöpostaukseen Arla Apetinan kanssa, tiesin heti, että sen olisi...

Share

Vuoden ensimmäiset

Ladataan...
Elli S. Unipuun oksilla

 

Kuten osa Instagramia seuranneista jo saattoi arvata, tein eilen ensimmäistä kertaa ikinä piparitaikinaa ihan itse! Meillä Mies yleensä hoitaa tämän perinteen joka joulu taikinasta (ja sen syömisestä) paistoon asti, mutta tänä vuonna ajattelin yllättää hänet valmistamalla näitä herkkuja hänen äidiltään saamallani ikivanhalla ohjeella.

...
Share

Herkkuja Halloweeniin

Ladataan...
sharks by a mile

Lupasin, että jos illanistujaisiin kyhäämieni Halloween-teemaisten herkkujen ulkonäkö olisi edes jokseenkin ookoo, jakaisin niistä kuvia blogissa. Minulla on todella kakun koristelutaidoissa petraamisen varaa, mutta toisaalta sen että sain edes jotain aikaan voi tulkita positiivisesti:...

Share

Mustikkapiirakkapäivän kukkonen ja vaniljainen jogurttikastike

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: Myllyn Paras

Voiko olla suomalaisempaa jälkiruokaa kuin mustikkapiirakka? Olen aika varma, että Suomessa on herkuteltu mustikkaisilla paistoksilla jo vuosisatoja ennen kuin vaikkapa omenasta oli edes kuultukaan. Ei ole siis mikään ihme, että mustikkapiirakka pääsi finaalisijoille Suomi 100 -kansallisruokaäänestyksessä, johon osallistui viime vuonna peräti 50 000 suomalaista.

...
Share

Kesäinen jälkiruoka tuoreilla marjoilla

Ladataan...
hyvaaruokaa Hyvää ruokaa

Tein lopusta viime postauksen jogurttimoussesta hieman toisenlaisenkin jälkiruoan. Tein muutaman söpön annoksen pieniin piirakkavuokiin. Pohjalle laitoin murskattuja Bastogne keksejä. Keksien joukkoon sekoitin vain hieman sulaa voita, joten keksimuru on kosteaa, mutta vielä irtonaista....

Share

SWEET POTATO PANCAKES - BATAATTIPANNARIT

Ladataan...
byrachel BY RACHEL

Bataattipizzapohjasta bataattipannareihin :) Muistan kaikki ne kerrat, kun äiti käytti bataattia ruoanlaitossa. Ihan sama missä muodossa se oli, me lapsena haistettiin se kilomettin päähän ja nyrpistellen sitä maistettiin. Ihmeteltiin dramaattisesti isoon ääneen, miksi äiti...

Share

Pages