Kebabrulla karppaajille ja muille herkkusuille

Ladataan...

Olen tehnyt tätä kebab-rullaa muutamankin kerran dieetillä. On namia ja maistuu muillekin, kuin diettaajille tai karppaajille. Munakaspohjainen rulla on hyvä iltapala tai lounas. Tavallisen taikinaisen kebabrullan kevyempi ja turvottamaton pikkusisko. Käy myös keliaakikoille. Uskokaa tai älkää, osana vähähiilihydraattista ruokavaliota tämä herkku myös auttaa laihtumaan.

...

Nauvon limppua kevään juhlapöytään

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: GastroMax

Tarttumattomilla pinnoitteilla päällystettyjä vuokia on käytetty leivonnassa niin pitkään, että niitä pitää lähes itsestäänselvyytenä. Olen joskus miettinytkin, saisiko leivontavuokia myös metallisina, ihan jo kuvauksellisen ulkomuotonsakin vuoksi. Olin siis hyvin kiinnostunut, kun...

Mansikkakakku äidille

Ladataan...

Nyt iskät leipomaan! Äidille varmasti maistuu huomenaamulla tämä vaaleanpunaisen ja punaisen sävyinen mansikkakakku, josta löytyy mansikkaa monessa muodossa: tuoreena, kuivattuna ja mehuna. Käytimme espanjalaisia mansikoita, koska suomalaisia ei ihan vielä ole saatavana. Lisäksi täytteestä löytyy valkosuklaamoussea. Kakkupohja on reseptissä sekä tavallisena että gluteenittomana...

Hiljainen jouluporkkanakakku

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kiusoittelin teitä pari viikkoa sitten kuvalla tästä Gastronaatti II:n jouluporkkanakakusta. Nyt kerron myös, miten se tehdään.

Kakku on siten nerokas, että sen tekemiseen ei tarvita mitään laitteita, ja sen voi todella tehdä vaikka kaikki muut olisivat jo nukkumassa. Todella hiljainen porkkanakakku!

Teimme Rouvan kanssa myös videon, josta näet, miten...

Ihana sitruunakakku

Ladataan...
Uuna No Reservations

Aloitetaan blogi pirteällä sitruunakakulla, jonka tein italialaiselle herkuttelijalle.

Tarvitset:

300 g voita

3 dl sokeria

4 munaa

4,5 dl vehnäjauhoja

3 tl leivinjauhetta

3 tl...

Punajuuripiirakka

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: Arla Apetina

Yksi syksyn parhaista asioista on punajuurisadon kypsyminen. Juurikkaita saa toki jo loppukesästä naatteineen, mutta nyt kaupoissa ovat ne suurimmat ja mehevimmät yksilöt. Kun minua pyydettiin kehittämään jokin resepti tähän yhteistyöpostaukseen Arla Apetinan kanssa, tiesin heti, että sen olisi...

Pages