Minä pidän kehostani.

Ladataan...

Kuva: Pixabay

Näin ajattelin tänään aamupäivälla ohjatulla jumppatunnilla. Hyvänolon tunne lähti virtaamaan koko kehoon musiikin ensitahtien lähtiessä soimaan. Pysyin rytmissä hyvin mukana ja jaksoin kaikki liikkeet koko tunnin ajan. Olin ylpeä kehostani. Hitto vie, minähän pidän kehostani. 

MINÄ OSAAN!

En ole missin...

Share

Väsynyt mieli

Ladataan...
Rakkautta Rakkauspäiväkirja

Iltaisin minua väsyttää niin, että torkahtelen televisiosarjan kesken villavilttini alle käsityö sylissäni. Aamulla herätyskello herättää minut kesken villinä kelautuvan unen. Maatessani tokkuraisena puolihämärässä tuntuu, etten ole nukkunut hetkeäkään. Väsymys tuntuu päivittäin kehossani orastavana päänsärkynä, kireinä lihaksina ja sumussa kulkevina ajatuksina.

 

Aiemmin minun piti vain selvitä jotenkin. Ihan miten tahansa. Nyt mieleni ja kehoni vihdoinkin maksavat...

Share

Miten teillä nukutaan?

Ladataan...
Lilja Alina Mutsin vuosi

Pienestä asti mä olen ollut sikeäuninen epäaamuihminen, joka viihtyy sängyn pohjalla vähän liiankin hyvin. Varsinkin raskauden alun väsymyksessä ja uudelleen viimeisen kolmanneksen aikana tuli usein nukuttua kellon ympäri ja vähän enemmänkin, kun siihen tarjoutui tilaisuus. Lapsen kanssa tilanne on väistämättä toinen – yösyötöt ja vaipanvaihto menevät oman unentarpeen edelle.

Hassua kyllä, meillä nukutaan yllättävän hyvin. Alussa oli hakemista, paljonkin, mutta yöunia sai onneksi...

Share

Sunnuntaipäivänä

Ladataan...

Kuva: Pixabay

Tänään ei tule mitään syvällistä eikä asiapitoista. Tänään on sunnuntai. Olen nukkunut vajaan 10 tunnin yöunet. Koko viikko mennyt viime viikonlopun synttärijuhlista toipuessa ja hiljalleen alkanut tuntua, että jaksaa taas. Tänään olen maannut tuntikausia sohvalla nettiä selaten ja koirakuumetta potien. Sopisiko koira...

Share

Tasapainottelua

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Onko olemassa asioita, joiden kanssa ei tarvitsisi jotenkin tasapainotella? Minä en keksi ainuttakaan. Tuntuu, että koko elämä koostuu enemmän tai vähemmän tästä jatkuvasta balanssin etsimisestä ja välillä core on aika kovilla. Tasapaino pitäisi löytyä klassisesti työn ja perhe-elämän välillä, liikunnan ja levon, terveellisten elämäntapojen ja sopivan huolettomuuden, sekä oman tilan ja parisuhteen ylläpitämisen välillä.

Aamuisin pitäisi löytää kaapista työpäivää varten vaatteet, jotka...

Share

Tehokas peiton alla

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Tuo pyyteetön kumppani. Pehmeä, muhkea ja lämmin. Ja samaan aikaan jotenkin arvelluttava. Siis peitto.

On ihan ookoo rojahtaa hektisen työpäivän jälkeen sohvalle peiton alle tuijottamaan lempisarjaa aivot nollatilassa. Siinä ei ole mitään värää, eikä epäilyttävää. Se on ansaittu olotila. Samoin on täysin normaalia loikoa vapaapäivänä pitkään peiton lämmössä tai sairastaa vällyjen alla flunssaa. Mutta entä jos tekeekin töitä peiton alta?

Tänään en mennytkään kirjastolle, vaan...

Share

Minä haluan töihin

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Minulla on tylsää. Kaipaan säpinää. Haluan toimintaa. Tahdon olla hyödyksi ja saada jotain aikaan. (!!!)

Onko tämä merkki jostain? Onko tämä aavistus siitä, että olen selättämässä väsymyksen? Voisiko tämä olla ihan varovainen alku? 

Nyt on kulunut kahdeksan kuukautta velloessa. Ymmärrän nyt alkukuukausien tuskailun ja tempoilun ja pyrkimyksen täyttää tyhjät päivät jollain edes vähän hyödyllisellä. Nyt tajuan, että minua pelotti vain olla. Oli harrastusta ja koulutusta ja...

Share

Auta lyövää lasta -kampanja 2/3

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Tämän postauksen otsikko voisi yhtä lailla olla Lapsen mielenterveysongelmat tai Pienen lapsen uupumus. Jos aikuinen voi sairastua uupumukseen tai burnoutiin, niin miksei sitten lapsi? Onko väsähtämiselle olemassa joku ikäraja? Minä uskon, niin raskasta kuin se onkin myöntää, että poikani kävi läpi paljolti saman kuin minä. Koko elämämme senhetkisestä kuviosta ja kaikesta kontrolloimattomuudesta ja ennustamattomuudesta tuli hänelle lopulta liian iso taakka. Poika ei...

Share

Odotuksia ja lupauksia

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Kuten niin monella muullakin, on minulla tapana ainan näin uuden vuoden kynnyksellä pohtia kulunutta vuotta, elettyä elämääni sekä suunnitelmiani ja tavoitteitani tulevalle vuodelle. Olen vahvasti sitä mieltä, että pieni reflektointi on paikallaan, jotta voi kehittää itseään ihmisenä. Vaikka haluankin elää hetkessä (...

Share

Pages