SOS, rauhaa iholle ja itselle

Ladataan...

Ihollani on jo pitkään ollut kosteuden jano, epätasapaino ja se on muutenkin ollut normaalikunnosta poikkeava. Joskus on vaikea saada kiinni siitä mitä iho oikein tahtoo; rasvaa vai kosteutta, ravinteita vaiko ihan vaan perushoitoa. 

Sanon aina asiakkaillekin, että ihoa ei voi huijata. Ihossa näkyy elämä; se oletko väsynyt, stressaantunut, iloinen, onnellinen tai mitä vaan.

Voin myöntää että olen ollut todella kiireinen, väsynyt ja stressaantunut viime aikoina. Elämä on...

Bette Box tammikuu 2018 - uusi vuosi, uusi Bette?

Ladataan...

Jes, Bette Box kilahti tänään pakettiautomaattiluukkuun, ja kävin sen heti työmatkalla hakemassa. Sen verran innoissani olin, että saavuinkin työpaikalle vahingossa tunnin liian aikaisin! Noh, siihenhän jäi sitten juuri sopivasti aikaa kuvailla uuden boxin sisältö. //Edit. Postaukseen vaihdettu hieman parempilaatuiset kuvat, jotka nekin tosin on...

Meikkipäiden vuoden parhaat - Ihonhoitotuotteiden top 5

Ladataan...

Tittididii! On aika Meikkipäiden vuoden parhaimmat ihonhoitotuotteet Top 5 listan.

Näitä me rakastamme!

1. Lierac Double Cleanser Foaming Cream 

- kiireisten aamujen ja iltojen pelastus

- puhdistaa nopeasti, mutta tehokkaasti

- vaahtoaa ihanasti ja jättää ihon kostean tuntuiseksi

- poistaa hyvin sekä meikin että muut epäpuhtaudet iholta

- sopii sekä miehille -että naisille

...

Parempaa kuin perusputsarit

Ladataan...

Kolmen lapsen äitinä olen iltaisin aika poikki, eikä omille iltatoimille jää paljon aikaa. Arvostan siksi puhdistustuotteita, jotka toimivat tehokkaasti. Olen "suihkupuhdistaja", eli haluan aikaa säästääkseni pestä kasvot ja poistaa meikit suihkussa, yhdellä tuotteella. Tiedostan kahden eri puhdistusvaiheen hyödyt, mutta en silti etenkään iltaväsymyksessä saa käytettyä kahta eri...

Aurinkosuojaksi iholle, vaikka paistaisi pilviverhon takaa

Ladataan...

Tänä kesänä olen ollut ahkera aurinkorasvaaja, vaikka aurinko onkin mielestäni paistanut lähinnä Kreikassa jossa olimme kesäkuussa. Koska sain elämäni esimmäisen maksaläiskän heti kevätauringon astuttua esiin, päätin muistaa että paistaa se aurinko pilviverhon takaakin. 

Tässä kaksi suosikkiani, joita olen käyttänyt ahkerasti ja jotka kulkevat mukana meikkipussissa ja käsilaukussa. 

...

Niin ohut, niin herkkä ja niin helposti rypistyvä silmänympärysiho

Ladataan...

Olen silmänympärystuotteiden suurkuluttaja. En pysty kertakaikkiaan elämään ilman silmänympärysvoidetta. Käytän eri voidetta aamulla ja toista illalla. Ihoni on kuiva ja myös silmänympärysiho kuivuuteen taipuvainen.

Silmänympärysiho ei kestä samoja voiteita kuin muu kasvojeniho; silmät saattavat helposti vuotaa tai liian rasvaiset voiteet aiheuttaa turvotusta. Siksi onkin tärkeää, että silmien ympärille laitetaan sinne tarkoitettuja voiteita tai geelejä, ja annostus on tarpeeksi...

POD ja punoittava iho

Ladataan...

Voi itku ja ärsytys! Ikuisuusvaivani perioraalidermatiitti eli suunympärysihottuma on saapunut jälleen ikäväkseni. Tämä vaiva tuntuu olevan riesana monilla muillakin, joten siksi ajattelin nyt kirjoittaa siitä sanasen.

Ihoni reagoi näin:

Nenänpielet ovat punaiset ja pienenpientä näppylää täynnä. Leuan iho on ärtynyt ja kutiseva. Iho tuntuu näiltä alueilta erityisen pintakuivalta. 

...

Kaksi kovaa kosteuttajaa Lieracilta

Ladataan...

Ranskalaiseen apteekkimerkki Lieraciin tutustuin parisen vuotta sitten ja huumaannuin Hydragenist-linjan Moisturizing Serum Oxygenating Replumping- seerumiin niin, että se jäi päivittäiseen käyttööni "the seerumina". Hydragenist on seerumi, jota suosittelen aina ensimmäisenä ystävilleni, jos he tiedustelevat minulta tehokosteuttavaa apua pintakuivalle iholle. Joka kerta ylistän samalla seerumin tuoksua, joka on...

Aistinautintojen Lierac Sensorielle

Ladataan...

Tunnustan olevani huono apteekkikosmetiikan tuntija. Minulle apteekkikosmetiikka tuo kieltämättä mieleen vähän tylsät perusrasvat ja purkit, joissa ei ole oikein mitään luxusta. Toki valikoimissa on joitain brändejä, jotka ovat jo hieman lähempänä kriteerejä, joiden perusteella minä ostan tuotteeni.

Apteekissa myytävien tuotteiden tarjonta on kuitenkin laajentunut ja siellä on kaksi tuotesarjaa, joihin kiinnostukseni on herännyt, japanilainen V10...

Valkoisia kukkia vartalolle

Ladataan...

Rakastan vartalonhoitotuotteita! Rakastan sitä tunnetta, kun käyn suihkussa ja on aikaa tehdä vartalolle kuorinta, ajaa sääret siloisiksi ja jos ei muuta, niin käyttää ylellistä suihkusaippuaa, ja tuntea kuinka ihosta tulee pehmeä ja ihanan tuoksuinen.

Lierac Sensory Shower Gel -suihkugeeli tuoksuu valkoisille kukille, gardenialle, kamalialle ja jasmiinille. Hellävarainen saippuaton geeli puhdistaa vartalon ihon ja jättää hennon tuoksun koko päiväksi.

...

Pages