eniten inspiroi oikea elämä

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

"Tämä on Hertta inspiroivinta mitä olen lukenut - tai nähnyt - pitkään pitkään aikaan. 

Tästähän kaikki lähti. Aidosta elämästä lähdettiin lukijoiden kanssa inspiroitumaan ja sitä pohtimaan. Kuitenkin matkan varrella olen löytänyt itseni liian usein siitä pisteestä, että huomaan ajattelevani  ...

Share

elämä juuri nyt

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

kuvista aistittavissa vahvasti valloilleen päässyt kevätfiilistely. 

kaikki valoisa vapaa-aika viiletetään Chloen kanssa jäällä tai metsissä. viimeksi viikonloppuna ripustimme tontille viisi omatekoista linnunpönttöä tulevan pihapiirin ihastukseksi. toivon valtaisaa tinttiryntäystä ulkoa tummiksi sävytettyihin pönttöihin. 

ps. kuvissa...

Share

pieniä iloja

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

eilinen oli harvinainen sunnuntai. ei kiirusta mihinkään, aurinko paistoi ja koti näytti kauniilta auringonsäteiden brutaalisti paljastamasta pölykertymästä huolimatta. valoisa vuokra-asunto on alkanut ehdottomasti tuntumaan kodilta. täällä on hyvä tunnelma. 

tästä viikosta on tuleva myös erityisen ihana. lähdemme ystävien kesken lauantaina Roomaan muutamaksi...

Share

turvakorvikset kateissa

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

vanhoja kuvia läpikäydessäni huomasin kamalan asiaintilan. olen hävittänyt suosikkikorvikseni. 

veikkaan vahvasti että ovat hävinneet muutossa, ennemmin kuin lipsahtaneet korvastani jonain aamuun asti venähtäneenä kesäyönä. yhtä kaikki, hukassa ovat. ja harmi on suuri. 

jos Sinulta löytyy nämä rantaromanttiset tupsukorvikset, ja et...

Share

elämäni naiset

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

olen etuoikeutettu.

elämääni on siunattu uskomaton määrä valovoimaisia, älykkäitä, tunteikkaita ja arvonsa tuntevia naisia. he ovat minun naisiani, ja minä olen heidän. tällaista ystävyyttä, ja tukea, kun saa elämässään kokea, ei voi olla muuta kuin etuoikeutettu. 

meissä lyyteissä asuu melkoinen voima. elämänmittainen, ja kaiken kattava....

Share

monta syytä hymyyn

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

tänään on ollut erityisen monta syytä hymyyn.

1 //  koko alkuvuoden kestäneen sairastelun jäljiltä pääsin pitkästä aikaa sunnuntain iltajoogaan. suureksi riemuksi huomasin kehittyneeni levossa, vaikka ounastelin täysin päinvastaista. harjoituksen jälkeen olo oli parempi kuin aikoihin. eläköön keho ja liikunta! 

2 // talomme...

pakkasta vastaan

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

onni on uusi talviparka, joka pitää lämpimänä nyt, ja ainakin seuraavat kymmenen vuotta. alati enemmän erähenkiseksi kääntyvä sieluni osaa iloita nykyään paljon enemmän tällaisesta pakkasenkarkoittajasta, kuin silmiä hivelevästä merkkilaukusta.

uusi takkini on Fjällrävenin miesten mallistosta, ja kantaa nimeä Barents- parka. tykkään takin...

Share

rennomman bloggaamisen puolesta

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

tuumailin viikonloppuna hieman suhtautumistani bloggaamiseen juuri nyt.

olen jo pidemmän aikaa ottanut ihan huomaamatta hieman rennomman asenteen blogini kanssa. visuaalisesti virheettömien viikonloppubrunssien loihtimisen sijaan olen nauttinut aamiaiseksi ylisokeroitua jugurttia suoraan purkista. ottanut iisiä ja tehnyt niin kuin hyvältä tuntuu. 

...
Share

Viime viikkojen onnellisuus tehtiin näistä jutuista

Ladataan...
Bantsku På andra sidan havet

 

 

Tiputin ajokorttini ja pankkikorttini matkalla yliopistolle. Luultavasti olin tiputtanut ne kaivaessani bussikorttia.  Huomasin heti koululle saavuttua kadottaneeni kortit ja tein heti tarvittavat toimenpiteet. Onneksi pankkikortin voi sulkea helposti ja laittaa omaehtoisen luottokiellon. Silti oli inhottava olo siitä, että joku...

Share

ystävistä ainutlaatuisin

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

yksi on ystävistäni vailla vertaa: kuin varkain aikuiseksi kasvanut pikkuveli. 

niin monet yhteiset ilot, surut ja typerät riidat ovat hitsanneet elämämme yhteen tavalla, mikä vain yhdessä varttuneilta sisaruksilta onnistuu. ärsyttävä nulli tuo veliseni on toisinaan edelleen, mutta niin äärettömän...

Share

Pages