Incroyable, incroyable! (uskomatonta, ei voi olla totta!)

Ladataan...

tiistai, 20. tammikuu 2015

Incroyable, incroyable!! (uskomatonta/ei voi olla totta!)

Joo, incroyable, se on päivän sana! Mulla piti olla koulua 16h-19h45, 16h-17h45 kielikurssi vaihto-opiskelijoille ja klo 18h-19h45 psykan kurssi aiheena vanhuus (vieillissement), mutta...

Share

Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa

Ladataan...
Jokiska Jokiska

Se tunne, kun tajuat juuri ennen jumppatunnin alkua tulleesi väärälle tunnille. Et tuttuun ja turvalliseen, vaikkakin kummalisesti nimettyyn bodypumppiin, vaan aivan kamalaan rääkkiin, jossa vedetään syke ylös, hiki pintaan ja siihen vielä vähän burpeeta päälle ihan vain alkuverryttelyksi.

Ja kaikkein mahtavinta oli vielä se, että tämä tappotreeni oli jo toinen vääärä tunti, jolle tungin saman illan aikana. Olin nimittäin katsonut ohjelman väärin, ja...

Share

Lukijatreenit TFW:llä 30.6.2017

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

YAY! On aika taas kokoontua porukalla yhteen hikoilemaan ja pitämään hauskaa! Luvassa on energinen circuit-treeni ja tapahtumapaikkana mikäs muukaan kuin TFW-Helsinki :)

Becel x Tickle Your Fancy -aamutreenit järkätään 30.6.2017 klo 9.00 TFW-Helsingin tiloissa! Mukaan mahtuu 30 nopeinta ja ilmoittautumaan pääset...

Share

Päätös lähteä

Ladataan...
Hilmaiida Hilmaiida

Jo viime vuoden lopussa mietin irtisanoutumista kuntosalilta, silti jostain syystä vaan jatkoin. Nyt oon samassa tilanteessa – tosin lopputulos on toinen. Salilla treenaaminen ei vaan oo mun juttu. Käyn salilla pääsääntöisesti juoksemassa matolla huonolla säällä, pyöräilemässä ja tekemässä...

Share

Pyöräily voittaa nyssen

Ladataan...
Pamsu Osien summa

Uskolliset lukijani osasivatkin arvata tämän otsikon seuraavan edellistä.

Menkää ihmiset maailmalle, käykää rajojen ulkopuolella, ja ottakaa vaikutteita. Palatkaa sitten takaisin ja katsokaa, miten hienoa meillä täällä kotona on, koska kun näkökulmaa on enemmän, tututkin upeudet näkyvät kirkkaammin.

Niinkun vaikka tämä...

Share

IHANA AAMU

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Becel

 

Olen monesti sanonut, että työni parhaita puolia on sen monipuolisuus. Ja tämän aamuinen oli siitä taas yksi todiste lisää. Kuinka mukava on päästä tekemään erilaisia yhteistöitä, mahtavien tyyppien kanssa!

Päädyin...

Share

Poika ei tullut kotiin

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Vitamin Well järjesti eilen tennisturnauksen, johon minut ja Elisa kutsuttiin. Kotiin tulleessa kutussa puhuttiin tennisturnauksesta ja oletin, että mennään mestoille katsojiksi. Asiahan ei lainkaan ollut näin.

Tennishameet päälle, mailat käteen ja lippikset päähän: edessä oli ihan kunnon...

Share

Mitä teen tässä kuussa toisin?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Mä oon siinä(kin) mielessä vähän outo että näen uusia alkuja joka kulmassa. Aloitan "uuden elämän" joka maanantai, jokaisen syntymäpäivän kohdalla, välillä myös keskellä päivää, lounaan tai päikkäreiden jälkeen. Ja kyllä, myös joka kuukausi.

Toukokuu oli niin ihana että sitä on vaikea...

Share

Surffausta Lissabonissa

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Sain viikonloppuna tuttavaltani viestin: "mitkä teidän suunnitelmat on huomenna, tulkaa meidän kanssa surffaamaan?". Olin täysin unohtanut, että Michelle oli muuttanut pari viikkoa takaperin Lissaboniin ja aloittanut uuden työn poikaystävänsä surffikoululla. Todellakin me tullaan surffaamaan!

Ei muuta kun lauantaiaamuna rantakassi olalle ja junalla...

Share

Pages