Perusasun yllätys

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

En tiedä teistä mitä tuumaatte, mutta työkaverini tykkäsivät jostain syystä tämänpäiväisestä asustani -sain ihan hämmennykseen asti kohteliaisuuksia. Joku tuumasi tyylilleen ominaisesti kaikella rakkaudella, että "kiva kun sulla on päällä jotain muuta kuin kaapuja", toinen sanoi, että suora tukka ja collari nuorensi kymmenen vuotta ( I wish...), ja moni kehui muuten vain. Siksipä...

Share

Karvapopot käytössä ja asukuva pikkuassistentin ottamana

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Sairaslomani aikana töihin oli saapunut karvakenkäpaketti. Kerron, että en ollut ainoa toimistolla, jota nämä töppöset nauratti. Laitoin jalkaan heti, ja sen jälkeen olenkin käyttänyt päivittäin. Sopii muuten todella hyvin juuri tähän säätilaan, kuumemmalla voisi olla kurjemmat. Pientä sadettakaan eivät ainakaan ensimmäisellä kerralla säikähtäneet. Mukavat jalassa, eli nappiostos.

...
Share

ohoi, seilori!

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

 

Olen viimeaikoina löytänyt Marimekon vaatteet uudelleen. Eräs aiheeseen liittyvistä iloisista jutuista oli se, että huomasin nykymitoituksen olevan pöksyjen osalta minulle avan täydellinen! Sovittelin toisessa yhteydessä vaatteen jos toisenkin, ja ihastuin kovasti näihin leveisiin liehulahkeisiin. 

...
Share

Flamingo

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

H&M:n loppualen flamingotakki lepatti luokseni mökkireissun aikana.

Niin kumma, että ihana. Meni samantien suosikkivetimiin, kuten muutkin hänen kaltaisensa hullutukset.

Kävin muuten tänään kampaajalla: nyt loppui oman värin aikakausi, ja palattiin takaisin astetta vaaleampaan. Tulipa jotenkin kotoisa olo!

...

Share

Hellehepenet

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Tänään juhlittiin kesäkekkereitä täydellisessä auringonpaisteessa ja helteessä. Miten osaakin sää parissa päivässä kääntyä 180 astetta hyytävän kylmästä huumaavan kuumaan! Mutta hieno taito, sää, kyllä tykkäsin tästä kuperkeikasta, vaikka vattanahkaa pitkin vierikin hikikarpalot.

...
Share

Liehulahkeissa

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

 Päivän asu. 

Meillä oli ilo päästä juhlistamaan kahden uuden ylioppilaan suurta päivää. Kekkerit olivat reilun tunnin ajomatkan päässä toisistaan, joten sen lisäksi, että tietysti laitettiin fiinimpää ylle, piti huomioida matkustusmukavuus, kun kilometrejä kertyi istuttavaksi.

...

Share

Nahkatakissa talven jälkeen

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Sieltä se taas tuli, se ensimmäinen päivä talvitakkikauden jälkeen nahkatakki niskassa. Hyvin tarkeni, kun kipitin aivan viereiseen kortteliin brunssille. -Ja sitten sää olikin parin tunnin aikana muuttunut hyytäväksi. Onneksi oli lyhyt matka takaisin, ja kotiportaissa viimeistään tulee aina hiki!

...

Share

Päiväni pelikaanina

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Voihan renttuliisa. Huivi roikkuu kuin pelikaanin pussi, paita repsottaa eikä rikkonaiset housunpolvet varsinaisesti siistiytä luukkia. Mittasuhteetkin on puhelimella ylämäkeen otetuissa kuvissa vähän niin ja näin. Asukuva kuitenkin, ja edellämainitusta huldahuoletonmeiningistä huolimatta asu on mieleeni.

...

Share

Ilta

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Lomasta ei ole kuin muutama hassu viikko, mutta aika tuntuu paljon pidemmältä. Palatessa oli aivan talvi, monta astetta pakkasta -ja nyt sitten illat jo ihan valoisat ja selvä kevät. Silloin tuntui, että nuo tennarit saa haudata kaappiin vielä pitkäksi aikaa, mutta höpsis! Se aikahan on ihan just täällä, kun kevyet tennarit riittää! Jee sille! Vähän vähemmän jee tosin sille, että...

Share

Pages