Päivän asu

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Tänään vähän tavallisesta tyylistäni poikkeava asu. Kirsikkamekko on sekä hauska että mukava päällä. Töissä mekkoa peittämässä oli myös pitkä musta väljä neuletakki, sillä toiselta sivulta helma on omaan makuuni ihan vähän turhan lyhyt toimistolle.

Näin voimakkaat värit eivät...

Share

Totême Chelsea

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

mustan, täydellisen, villakangastakin etsintä on vihdoin saatettu päätökseen. 

kuten kaikki hyvät asiat elämässä, tämäkin tapahtui täysin sattumalta. 

pikainen pyrähdys Urban A:ssa viikko takaperin, ja siinä se riippui eleettömästi hengarissaan unelmien takki. Totêmen...

Share

kultaa kutreihin

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

kaunis ja käytännöllinen asustelöytö  &Other Storiesilta.

pienet hiusklipsit ovat toimineet jo pitkään huonojen hiuspäivien (= jokainen päivä, poislukien kampaajapäivät) pelastus. tämä messinkinen kaunotar on kuitenkin merkittävä harppaus parempaan suuntaan aiemmin käyttämistäni mustista muoviklipseistä. 

klipsua en huomannut...

Share

Perusasun yllätys

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

En tiedä teistä mitä tuumaatte, mutta työkaverini tykkäsivät jostain syystä tämänpäiväisestä asustani -sain ihan hämmennykseen asti kohteliaisuuksia. Joku tuumasi tyylilleen ominaisesti kaikella rakkaudella, että "kiva kun sulla on päällä jotain muuta kuin kaapuja", toinen sanoi, että suora tukka ja collari nuorensi kymmenen vuotta ( I wish...), ja moni kehui muuten vain. Siksipä...

Share

Emmys- gaalan tyylitähdet

Ladataan...
LTL-Anna Loving These Looks

Viime yöna jaettiin tv-tähdille palkintoja loisteliakkaassa Emmy-gaalassa ja yksi illan suuria voittajia oli sarja Big Little Lies. Myös omat lempparit punaiselta matolta edustivat sarjaa, nimittäin Nicole Kidman joka myös pokasi pystin parhaasta naispääosasta ja Shailene Woodley.

...

Share

ERÄTAUKO

Ladataan...
M. Avec Mari

Blazer Zara, knit Filippa K, pants Weekend Max Mara, shoes Vagabond, bag Chanel...

Share

Karvapopot käytössä ja asukuva pikkuassistentin ottamana

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Sairaslomani aikana töihin oli saapunut karvakenkäpaketti. Kerron, että en ollut ainoa toimistolla, jota nämä töppöset nauratti. Laitoin jalkaan heti, ja sen jälkeen olenkin käyttänyt päivittäin. Sopii muuten todella hyvin juuri tähän säätilaan, kuumemmalla voisi olla kurjemmat. Pientä sadettakaan eivät ainakaan ensimmäisellä kerralla säikähtäneet. Mukavat jalassa, eli nappiostos.

...
Share

ohoi, seilori!

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

 

Olen viimeaikoina löytänyt Marimekon vaatteet uudelleen. Eräs aiheeseen liittyvistä iloisista jutuista oli se, että huomasin nykymitoituksen olevan pöksyjen osalta minulle avan täydellinen! Sovittelin toisessa yhteydessä vaatteen jos toisenkin, ja ihastuin kovasti näihin leveisiin liehulahkeisiin. 

...
Share

Pages