6 x PARASTA JUST NYT

Ladataan...
M. Avec Mari

 

Kunnialla selvitetty työ/-kuvausviikko

Uudet pliseeratut housut

Siskolta saadut &Other Stories ihanuudet

Uudet silmälasit

Lähestyvä loma ja otsonoitu oliiviöljy....

Share

Best Dressed Oscars 2017- naiset mustissa

Ladataan...
LTL-Anna Loving These Looks

Heräsin kello seitsemän ja näin ehkä Oscar-gaalan suurimman mokan ikinä! Olin aivan tyrmistynyt, miten näin voi käydä? Kyseessä tietty se kun parhaan Oscarin palkinto ensin jaettiin LaLa Landille mutta oikea voittaja olikin Moonlight ja sitä rataa, huh! Jotku jotka eivät mokanneet olivat nämä seuraavat naiset, eli tässä illan parhaat pukeutujat tämän bloggaajan mielestä, black is always a good idea.

 

...

Share

vitivalkoista

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä


 

raikas valkoinen on nyt erityisesti mielessä.

Pinterestistä poimitut inspiraatioasut ovat aivan käsittämättömän kauniita molemmat - ja jotenkin käsittämättömän huolettoman oloisia.  todellisuudessa, viimeistään työpaikalle päästyä, on valkoisen paidan rintamuksessa vähintään roiskeita pakastevadelmista tai seisaaltaan juodun aamukahvin jämät....

Share

Koukuttavat meikin kiinnityssuihkeet!

Ladataan...

Taas on aika olla innoissaan Urban Decaystä! Sain testiini sarjan uudistuneet meikin kiinnityssuihkeet ja tietäisittepä vain kuinka tyytyväisenä olen vilkuillut loppupäivästä peiliin kun olen todennut, että meikki on edelleen paikoillaan ja siisti eikä otsa kiiltele. 

Meikin kiinnityssuihkeet sopivat kaikille, jotka toivovat meikiltä pysyvyyttä. Ne sopivat jokapäiväiseen käyttöön tai juhlatilaisuuksiin ja suihkeilla saa pidennettyä meikin kestoa huomattavasti. Parhaimmillaan...

Share

kevätkengistä koreimmat

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

kaipuu vapaisiin varpaisiin ja varrettomiin jalkineisiin alkaa nostamaan päätään lisääntyvän valon myötä kellon tarkasti tänäkin keväänä. 

kuvien kaltaiset koreat kengät kiehtovat suureksi osaksi siksi, että ne sopivat suosikkivaatteideni, mustien culottesien ja mustan minkätahansa yläosan, kanssa yhteen saumattomasti. etenkin zaran mustat...

Share

Best Dressed Grammy Awards 2017

Ladataan...
LTL-Anna Loving These Looks

Viime yöna jaettiin rapakon takana Grammyt ja illan suuri voittaja oli Adele. Sykähdyttäviin hetkiin kuului myös hänen tribuutti George Michaelille. Myös Rihannan taskumatti puhutti mutta tässä blogissa keskitytään olennaiseen, eli illan parhaat pukeutujat ovat tässä.

 

...

Share

Itseruskettavien kuningatar

Ladataan...

Meni vuosia kun uskoin omistavani hyvän itseruskettavan, nimittäin L'Oréalin Self Tanning Elixirin. Tuote toimi minulla, siinä ei ollut mitään valittamista, sillä sai kivan päivetyksen ja olihan siinä se tyypillinen itseruskettavan tuoksu, joka ei minua ole koskaan pahemmin haitannut. En tiedä johtuuko se jopa vähän sinertävän vaaleasta ihonsävystäni, mutta en ole myös koskaan pitänyt itseruskettavan sävyä myöskään liian keltaisena.

 

...

Share

GOSHA x FILA

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

...

Share

Pages