L'Oréal Paris X Balmain

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kesämmällä kävin L'Oréalin PR-tilaisuudessa, jossa annettiin sneak peek jostain todella mielenkiintoisesti. Kuulimme siellä, että L'Oréal Paris tekee pian yhteistyötä Balmainin kanssa! Noin viikko sitten lähetti toikin minulle aikamoisen paketin, joka sisälsi kaikki 12 tämän yhteistyöprojektin huulipunasävyä.

...
Share

Huulten oikeaoppinen ylirajaus

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olenkin tässä jo muutamaan otteeseen maininnut, että tapasin pari kuun alussa julkkismeikkaaja Dominique Samuelin, joka lennätettiin Suomeen lanseeraamaan Maybellinen uuden meikkisarjan. Tämän päivän aikana Dominique jakoi hirveän määrän hyviä meikkivinkkejä, joita hän käyttää malleja meikatessaan ja joita hän kertoi myös mallien ja näyttelijöiden käyttävän itsekin. 

...

Share

Syksyn paras huulimeikkiuutuus - Maybelline Vivid Hot Lacquer

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Nyt ollaan kuulkaas aika varmasti uuden hittituotteen äärellä. Maybelline osasi nimittäin laittaa täydellisen oikeaan saumaan tuotteen, joka sopii nousevaan meikkitrendiin; kiiltäviin huuliin. Ajattelinkin nyt lyödä tiskiin kaikki testiin saamani sävyt tästä ihanasta Maybelline Vivid Hot Lacquer -uutuudesta.

...
Share

Päivä Maybellinen kanssa ja uusi Master Class -sarja

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Torstai vierähti melkeinpä kokonaan Maybellinen seurassa, koska osallistuin päivällä Maybelline Master Class -meikkitunnille ja illalla vielä uuden meikkisarjan lanseeraustilaisuuteen. Uusi Maybelline Master Class -sarja tuo merkin valikoimaan astetta ammattimaisempia meikkejä, edelleen kuitenkin edulliseen hintaan.

...

Share

Helpoin tapa poistaa nestemäinen mattahuulipuna

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tämä meikkivinkki on itsellenikin aivan tuore tuttavuus. Sain kuulla tästä aivan mahtavasta meikinpoistokikasta ihanalta Noralta, jonka kanssa satuimme Ruisrockissa peräti kaksi kertaa samalle vesibussille hah! Noran blogi kannattaa muuten ehdottomasti käydä tsekkaamassa, sillä neidolla on ihan pettämätön tyylitaju!

...

Share

Ihana uusi supertäyteläinen huulikiilto - Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kerroinkin juuri maanantaina, että yksi kovimmin nousevista meikkitrendeistä on meikittömät huulet. Meikäläisellä ei juuri koskaan huulet ole niin hyvässä kunnossa (kuten kuvasta näkyy), että kehtaisin mennä täysin ilman huulimeikkiä hienoihin juhliin. Onneksi kuitenkin on huulikiiltoja, joilla huulet saa näyttämään "omilta, mutta vähän paremmilta" ;)

...

Share

Meikkitrendi: nakuhuulet

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kuinkakohan monta vuotta on siitä, kun huulikiillot ja täysin paljaan huulet olisivat viimeksi olleet in? Meikäläinen on viimeksi käyttänyt pelkkää kirkasta huulikiiltoa ehkä yläasteella. Kirkkaiksi punatut huulet ja mattapunat kun ovat olleet huulimeikkien yksinvaltijaita jo vuosikausia, mutta vihdoin tähänkin puhaltaa uusia tuulia....

Share

Superhyvä, liian hintava

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kirjoitin tätä postausta jo ihan innoissani ja olin niin iloinen, että olin löytänyt todella toimivan huulirasvan, sillä niitä meikäläisen arsenaalissa on todella vähän.

Postauksen loppuun olin tuttuun tapaan lisäämässä tuotteen hintaa, kunnes löysin sen pr-tiedotteesta ja melkein sain sydärin: 94 euroa!! Siis yhdeksänkymmentäneljä. 94. Huulirasvasta. Eli ihan FIY ennen kun ehdit lukea tämän hypetyspostauksen ja innostumaan itsekin tästä tuotteesta. Jos...

Share

15 x huulimeikki morsiamelle

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen tekemässä heinäkuussa yhden häämeikin ystäväni siskolle. Kaikkien muiden meikkien valitseminen ja ostaminen on sujunut kuin (hää)valssi, mutta yksi osa-alue on tuottanut päänvaivaa: huulimeikki.

Vain harva morsian rohkenee valitsemaan huulimeikkiinsä jonkun kirkkaan huulipunan, eikä ne trendikkäät matatkaan ole ehkä se sopivin vaihtoehto klassiseen morsiusmeikkiin. Usein halutaan jotain neutraalia, ehkä ruusunpunaista ja miellyttävää huulilla eli...

Share

Skam Noora -look

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kaikki on koukussa Skamiin! Ooks sä? Ainakin mä oon. Tämä norjalainen teinien sielunelämään keskittyvä sarja on napannut mut pauloihinsa, vaikken olisi sitä ikinä uskonut, kun ensimmäisen kerran kuulin sarjasta.

Meikäläinen töllöttelee juuri kakkoskautta, joka keskittyy porukan älykköön, Nooraan. Ah, niin tyylikäs Noora tarjoilee jokaisessa jaksossa niin meikki- kuin asuinspiraatiota ja meikäläinen päättikin kokeilla hahmon tavaramerkki-lookkia, eli...

Share

Pages