2. Kerro päivän vaatetuksesta

Ladataan...
EmmaK Bubblegum Sweetie Pie

Eilen oli hyvin blööh päivä. Vaatteita oli jotain päällä, helma ja neule. Hiukset miten sattui ja unihiekka täytti silmät koko päivän. Käväsin ulkona, oli hurjan kylmä, hiukset oli naamassa. Tämä kuva kuvastaa aika hyvin eilisen vaatetusta, siinähän se oli, siinähän se meni.

Aikaisemmat osat ...

1. Kerro tyylistäsi

Ladataan...
EmmaK Bubblegum Sweetie Pie

Tänä vuonna päätin heittäytyä kreisiksi ja olla mukana Emily Dahlin perinteisessä joulukalenterissa. Kyse on siis blogipojekti, jossa kirjoittelijat ympäri nettimaailmaa kirjoittaa samoista asioista samana päivänä, ja näin opimme uusia juttuja toisistamme ja itsestämme. Tästä päivästä jouluaattoon asti koetan pysyä joulukalenterin pyörteissä mukana ja kirjoittaa jokaisen eri päivän teeman...

Tiistai

Ladataan...
EmmaK Bubblegum Sweetie Pie

Mikä päivä tänään on?
Tiistai, harmaa sellainen. Tuurailen teatterin teatterisihteeriä. Aika rauhallista ja hiljaista, pidän tässä taukoa käsikirjoituksen kolmasversion kirjoittamisesta.

Mitä aiot illalla tehdä?

Ooh haluaisin syödä jotain erityisen hyvää. Esim lohirullia, lohinigirejä, kaikkea missä on lohta!! Ennen iltaa menen ostamaan...

Cravings

Ladataan...
EmmaK Bubblegum Sweetie Pie

Yritän nyt kiltisti säästää rahaa, koska en tiedä miten massimiehinen olen syksyllä kun koulu jatkuu. Siispä en osta mitään, vaan katselen katselen vain. Tässä vähän katseltavaa, joita itselleni haluaisin:

Oranssipunainen huulipuna. Omistan varmaan...

Minä listana

Ladataan...
EmmaK Bubblegum Sweetie Pie

  • Nimeni on Emma Josefina. Äiti halusi että musta tulisi Emma, isä halusi Josefinan. Äiti voitti.
  • Olen tällä hetkellä jotenkin yli-inspiroitunut kirjoittamaan jotain, mutten tiedä oikein mitä. Voisin tämän jälkeen ottaa vihon ja kynän käteen ja katsoa mitä tapahtuu.
  • Olen hyvä järjestelemään. Rakastan tyhjentää koko kirjahyllyn ja laittaa cd-...