Ekokesä ja vastuullisesta lomailusta

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Mä aion tehdä parhaani, jotta mun kesä olisi maailman ihanin luontoa rasittamatta. Koska päivitän tekemisiäni usein myös blogiin ja Instagramiin ja uskon että annan sitä kautta vaikutteita jollekin, haluan erityisen paljon satsata siihen että vapaa-aikani koostuu mahdollisimman ympäristöystävällisistä valinnoista. Siksi kokosin listan niistä asioista miten kesälomaa voi viettää omasta...

Kolmekohtainen bucket list kesälle

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Olen se tyyppi, jonka muistiinpanot ovat täynnä ideoita ja tekemisiä, etenkin kesällä. "Ai toi oli sun mielestä hyvä kesäteatteri, joo se pitää mennä kattoo!", "Lintsi kuuluu kesään, sinne ensi viikolla!", "Mattolaiturin terassi, grillaamista, ainakin kolmen kirjan lukemista, mökille."

Tänä kesänä listat ammottavat tyhjyyttä ja kerrankin tuntuu, että tulee kesä...

En ole koskaan

Ladataan...
amandal Pikkuapa

En ole koskaan syönyt ”bowleja”, ei ainuttakaan smoothie-, acai- tai sushibowlia siis.

En ole koskaan miettinyt miksi en syö lihaa, se jäi useita vuosia sitten vaan pois. Takaisin punaisenlihan syöntiin en ole palaamassa, syyt siihen olen kyllä keksinyt.

En ole koskaan kolaroinut tai saanut sakkoja.

En ole koskaan oikeastaan inhonnut pitkiä...

Viikon kiitollisuuspäiväkirja

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Pidän silloin tällöin kiitollisuuspäiväkirjaa omassa paperipäiväkirjassani. Viime viikolla luettelin sinne seuraavat asiat:

Maanantai: jaksoin herätä vapaapäivänä 5.50 aamulla salille / siitä että asumme Aurinkolahdessa / hyvänmakuisista pakastesoijanugeteista

Tiistai: sain olla sairaslomalla kun ahdisti / se että poikaystäväni jaksaa aina tsempata ja...

5 + 1 asiaa jolla olen saavuttanut unelmani

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Hei ihanat, se on perjantai taas (ilmoitan näin varmuuden vuoksi jos ette omistakaan viikkokalenteria). Mulla toteutui alkukuusta yksi pitkäaikainen unelmani, josta kerron lisää myöhemmin. Tänään puhun niistä yhdistävistä tekijöistä, joiden avulla monet tähänastisista unelmistani ovat toteutuneet.

Joskus ulkopuolisin silmin toisen saavutus voi vaikuttaa yhden yön...

Pages