Automatka

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Autolla ajaminen ei ole lempipuuhiani, mutta siltä ei voida aina välttyä. Välillä autoilen töihin, useimmin teen kauppareissuja tässä kotipuolessa ja kerran kesässä yleensä matkustetaan Itä-Suomeen äitiä tervehtimään. Mitä vanhemmaksi tulen sen vastenmielisemmäksi tuntuu autoilu muodostuvan.

Kun matka on pitkä eikä aina tiedä kuinka paljon on muita liikenteessä ja millä mielellä ovat, niin onhan se välillä vähän stressaavaa. Itse olen rauhallinen ja pyrin valitsemaan sellaiset...

Share

10 x kesän hommia

Ladataan...

Olin kovasti suunnitellut, että blogi alkaa päivittymään säännöllisemmin kesäkuun alusta. 

Aloitin silloin lapsen kanssa pitkän kesäloman ja luonnollisesti ajattelin, että aikaa vihdoin riittää vaikka muille jakaa. Mulla on jopa melkoisen pitkä lista aiheita, joista olen haaveillut kirjoittavani, mutta joista arki kuitenkin söi ajan ja sen pienen kipinän, että nytpäs kirjoitan.

Ja miten sitten kävikään? Tuli yllättävän aurinkoinen ja reipashenkinen loman aloitus. Ensin halusin...

Share

luontoterapiaa

Ladataan...
ginty gg and the moon

Junamme Jesenicestä Most na Sočiin on enimmäkseen täynnä reppureissaajia. Telttoja, makuualustoja ja Interrail-lippuja vilahtelee siellä täällä, kaikki hymyilevät tai tervehtivät toisiaan. Puolet heistä jäävät pois Bled-järvellä, joka turkoosina suurena vesialtaana on yksi suosituimmista nähtävyyksistä näillä seuduilla. Juna on lyhyt ja vanha - se on kulkenut 111 vuotta tätä samaa reittiä....

Share

Suomen kesä, loma ja sadepäivät

Ladataan...

Joo, just tänään se ei anna parastaan. Suomen kesä siis. 

Harmi sinällään. Juuri kun Helsinki on pullollaan kaikenlaista hommaa ja huvia Helsinki-päivän kunniaksi. Mutta tätähän tää Suomen kesä on - epävakaista, mutta kaikkineen (ainakin mun mielestä) kaunista ja hyvää aikaa suomalaisen elämässä.

...

Share

Kesän bucket list!

Ladataan...
Jaimes Hetkiä arjesta

Kesän klassikkopostaus,eli: mitä haluaisin/haluaisimme tehdä kesällä 2017?

Paikat:

-Yyteriin on pakko päästä! Ei olla käyty pitkään aikaan.

-Roadtrip Ruotsin kautta Norjaan..ai että <3

-Viikonloppu Hangossa. No,koska pakkohan Hangossa ainakin kerran on aina kesällä käytävä!

-Vanha Porvoo(tehty jo,käytiin tänään!)

-...

Share

Loma alkoi

Ladataan...
Henna .M Ripausunelmaa

Ylemmässä kuvassa kuva meidän keittiöstä missä leijuu ihana basilikan tuoksu! Uusi tuttavuus tämä pallobasilika.

Kaunis kirsikkapuu! Joka vuosi pakko ottaa kuva tuosta puusta. Niin satumainen ja upea! Ihana kuvauksen kohde!!
...

Share

Lomalainen! Ja täydellinen vk-lenkki.

Ladataan...
Katri Ilona MaraKatri

 

Terveisiä LOMALTA!

Karhunkierrokseen on tänään kuusi päivää, voi apua. Mulla oli vielä jäljellä viime kesän lomia, jotka sain näppärästi käytettyä tässä jotta palautuminen ennen ja jälkeen kisan on mahdollista. Meillä oli perjantaina UniSportin kauden päättäjäiset, josta olikin hyvä suunnata lomalaisena kotiin, ihan mahtavaa! Töihin palaan 1.6.

Mulla on...

Share

Vappu Visbyssä

Ladataan...

Heoo!

Vappu on nyt vietetty vähän ehkä erilaisemmissa merkeissä kuin voisi olettaa. Perinteistä suomalaista opiskelijavappua en päässyt juhlimaan, mutta uskallan väittää, että omani oli parempi. Vappuaaton ja päivän vietin Visbyssä, jonne pääsee suoralla lennolla ainakin täältä Tukholmasta. Kesäisin sinne pääsee myös risteilijöillä Suomesta. 

Oon halunnut käydä Visbyssä...

Share

Lomalla liikutaan sen verran ettei kuolleeksi julisteta

Ladataan...
Ace Von S Herkuleen Urotyöt

Loma, ihana sana.

Minulla on viimeksi ollut lomaa, kun olin opiskelemassa, silloin kesät kuluivat kyllä töissä, mutta muutama viikko jäi aikaa lomailuunkin. Olen pätkätyövirtuoosi, päivä siellä, toinen täällä, viikko pari töitä ja sitten ei taas kuukausiin mitään. Nyt olen ollut tekemässä äitiysloman sijaisuutta kirjastossa, sain työn koska olen tehnyt heille ennenkin töitä.

Jos nykyaikana tunnettaisiin vielä termi "muodollisesti pätevä" niin olisin muodollisesti...

Share

Pääsiäinen perheen kanssa

Ladataan...
jermia Itärajapakolainen

Pääsiäisen kunniaksi matkasin vanhempieni ja siskoni riemuksi heidän kanssaan Keurusselälle mökkeilemään. Pieni rentoutuminen ja irtaantuminen arjesta teki hyvää ja nyt olen taas kuin uudesti syntynyt ihminen. Keurusselän lomamökit tarjosivat mitä mahtavimmat puitteet lomailuun, upeat ulkoilumaastot, runsaat aamiaiset ja kattavan viihdetarjonnan. Kavereiden...

Share

Pages