Lounas kaupungilla: Döner Kallio

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Edelliset lounaani kaupungilla ovat esitelleet hieman keskivertoa kalliimpia lounaspaikkoja, mutta jään kyllä kaipaamaan kaupunkilounailtani näitä edullisempiakin vaihtoehtoja kuten Kallion Döner Harjua (Fleminginkatu 23).

(Haluan muuten vielä korostaa sitä,...

Share

Lounas kaupungilla: Werner ja Suomen suurin avotuligrilli

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Olen viime aikoina kunnostautunut taas ulkona syömisessä ja otin kaupunkilounaideni kanssa vielä varsinaisen loppukirin viimeisellä hoitovapaaviikollani. Jemmassa on siis vielä muutama ravintolapostaus, mutta palataan ensimmäisenä niistä viimeisimpään, siis lounaaseen Ravintola Wernerissä (Bulevardi 12).

...

Share

Lounas kaupungilla: Ravintola Latva ja astetta parempi lounas

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Päätin jo aikoja sitten, että viimeisellä hoitovapaaviikollani syön lounaan joka päivä ulkona. Heti ensimmäisen tilaisuuden tullen tarjosin itselleni varsinaisen juhlalounaan alkuvuodesta avautuneessa ravintola Latvassa (Pohjoinen Makasiinikatu 9) - ja kuten haaveilin: valkoisilta liinoilta ja pöytään tarjoiltuna.

...

Share

Lounas kaupungilla: Kolmon3n

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Olen haaveillut ravintola Kolmos3n burgerista siitä asti, kun tyttö söi sellaisen uudenvuodenaattona. Nyt sain sen itsekin eteeni. 

Olimme liikenteessä kahden muun hoitovapaalla olevan isän ja kolmen poikasen voimin, ja päräytimme ravintolaan...

Share

Lounas kaupungilla: Mashiro Postitalo ja sushijuna

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Nyt on saatu kunnon sushijuna myös Helsingin keskustaan! Kauppakeskus Easton avasi oman sushiliukuhihnansa jo viime vuoden puolella, ja tammikuussa myös Helsingin pääpostin rakennukseen toisen ravintolansa avannut Mashiro sai omansa käyntiin.

Liukuhihnasushia on saanut...

Share

Lounas kaupungilla: Levain Helsinki

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Nyt alkaa loppukiri kaupunkilounaiden kanssa! Enää kuusi viikkoa vapaita jäljellä, joten on mietittävä, missä paikoissa todella halusin käydä ennen työlounaille paluuta. Listan kärkipäässä oli Levain Helsinki (Kankurinkatu 6).

Levain on vajaan vuoden toiminnassa ollut "leipomo-ruokala" (Bakery & Eatery),...

Share

Lounas kaupungilla: Maya Bar & Grill

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

On ollut muuten yllättävän vaikea pitää kiinni tavoitteesta käydä syömässä lounasta kaupungilla edes joka toinen viikko. Kävin kyllä ennen joulua ystäväni Annen kanssa Maya Bar & Grillissä, mutta blogiin asti tämä lounas ei ehtinyt aiemmin. 

Maya Bar & Grill on Rautatientorin laidalla Mikonkatu 18:ssa sijaitseva lattariravintola

...

Share

Lounas kaupungilla: Beijing8

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Ja sitten huomasin jälleen olevani lounaalla Kampin keskuksessa. Kun taivaalta tuli räntää ja lounaalle oltiin muutenkin menossa hieman liian myöhään, Kampin Korttelin Beijing8 oli helppo valinta ja onneksi oikein mainio sellainen.

Kampin Beijing8 on ruotsalaisketjun ensimmäinen dumpling-ravintola Suomessa. Höyrytetyt taikinanyytit ovat melkoista pikaruokaa, ja...

Share

Lounas kaupungilla: Fisken på Disken

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kaupunkilounassarjani vie seuraavaksi takaisin Kampin keskuksen 5. kerrokseen ja Fisken på Disken -kalaravintolaan. 

Sain tällä kertaa mukaani myös lounasseuraa, kun teimme treffit 52 Weeks of Deliciousness -blogia pitävän Annen ja hänen poikansa kanssa. 

...

Share

Lounas kaupungilla: Onda Siltanen

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Aiemmin Toisella Linjalla sijainnut Onda Ruokala joutui muuttamaan uusiin tiloihin, ja ne löytyivät jo keväällä Siltasesta, Hämeentie 13:sta. Koska en ollut ehtinyt käydä uusissa tiloissa aiemmin, päätin ottaa ravintolan seuraavaksi paikakseni sarjassani Lounas kaupungilla.

Joku...

Share