Kurkistus uuteen kotiin

Ladataan...
Heini P. Hejni

Ikea-kassit on purettu. Huonekalut ovat löytäneet paikkansa. Ensimmäiset tiskit on tiskattu. Olen nukkunut hyvin, myös viikonloppuna. Olen keittänyt jo useat aamukahvit sekä fiilistellyt lyhyttä työmatkaa, jonka voi taittaa kävellen. Viime torstaina ruokapöytä sai seurakseen neljä uutta tuolia. Tuolit saivat ensimmäiset vieraat myöhemmin illalla. Jääkaapissa näkyy muutakin kuin valo. Muutamat posterit ovat löytäneet tiensä seinälle.

Tuntuu, että olen kotiutunut, asettunut, muuttanut...

Share

Kevätjuttuja | ostosten esittelyvideo

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Alkukevät on todella inspiroivaa aikaa shoppailulle. Joulun jälkeiset alennusmyynnit on jo koluttu viimeisiä aleprosentteja myöten ja kaikki tylsät harmaat talvivaatteet eivät enää hetkautua. Juuri silloin kauppoihin alkaa ilmestymään juttuja kevätmallistosta. Kirkkaita värjeä, pastellisävyjä, metallin hohtoa, vaaleaa deminiä ja kevyitä materiaaleja. Tämä on se hetki, kun ainakin allekirjoittaneella meinaa lähteä mopo käsistä.

Tsekkaa uudelta videolta mun ostokset ja kerro, mitkä on...

Share

PahaTäti shoppailee (kaksi syytä lisää, ettei 19v enää näyttäydy kanssani)

Ladataan...

Pokemonit taitaa noin yleisesti olla ihan "last season", mutta mitäpä mie näistä suuntauksista ja trendeistä välittäisin?

Kun tämä hyperhirvitysihanuus osui silmiini netistä, niin pakkohan se oli tilata. Edullisesta hinnasta huolimatta huppari on tosi ihanan tuntuinen ja keväämmällä käytän sitä varmasti ulkoillessa sellaisenaan. Nyt se saa toimia lämmikkeenä talvitakin alla.
Se mikä kirpaisi oli, että vaikka minä iso-Iita olenkin, niin  kyllä kirpaisi made in China...

Share

FALL

Ladataan...

Syksy, parasta aikaa mitä on! Ruskan kaikki eri sävyt ja pimeät illat on vaan jotain hyvin täydellistä. Tää tunnelmien aika on vaan aivan liian lyhyt. Kohta onkin jo kylmät vimmat, eikä plus asteista ole mitään tietoa. Syksy on puhdistuksen ja lämmön aikaa. Valmistaudututaan...

Share

Kesäkassi

Ladataan...
Jennalla Jennalla

Kesäkassi ei oo mikään maailman yksinkertaisin juttu. Saalistin täydellistä kesäkassia selkeä visio pääni sisällä jo viime kesänä, enkä löytänyt sitä verkkokaupoista, en kirpputoreilta tai edes rompepäiviltä, en mistään.

Vihjasin ystävilleni, että hakusessa on iloisen kirkuva kesäkassi, joka saa olla vaikka suoraan 80- ja 90-lukujen vaihteesta. Saa olla auringon...

Share

Indian Summer

Ladataan...
Illuusia Mamabella

Kerrankin sain opiskelijabudjetillani hankittua jotain IvanaHelsingin myymälästä. Nimittäin tämän Indian Summer -huivin. Ah, luksuksen tunnetta kun kävelin Uudenmaankadun liikkeestä ulos paksun paperikassin kanssa!

Kannattaa muuten seurata IvanaHelsinkiä Instagrammissa. Sieltä saa paljon vinkkejä meneillään olevista tarjouksista, niin myymälässä kuin nettikaupassakin.

 

...

Share