Modernit isät lounaalla

Ladataan...

Minulta meinasi mennä tänään Skifferin liuska väärään kurkkuun, kun aloin kuuntelemaan sivukorvalla viereisten kaverusten lounaskeskustelua. Kaksi insinöörin oloista tavallista miestä keskusteli oma-alotteisesti intensiivisesti lapsista ja isyydestä koko lounaan ajan, tunteella. Onko kukaan todistanut tällaista ihmettä ihmiskunnan historiassa?

Meinasi sydän pakahtua.

...

Share

Savusauna Helsingin edustalla

Ladataan...

Kävimme tällä viikolla työporukalla rentoutumassa Saunasaaressa, joka sijaitsee siis Vasikkasaaressa Suomenlinna vieressä. Tuolla voi järjestää vähän isommalle porukalle illanviettoja oikein mainioissa löylyissä ja maisemissa. Kannattaa siis pitää tuo mielessä, jos kaipailee tällaista vaihtoehtoa.

...

Share

Kuumailmapallolla Helsingin yllä

Ladataan...

Terveisiä Helsingin yltä! Sain kolmekymppislahjaksi toisen puoliskon perheeltä kuumailmapallolennon, jolla en ole siis koskaan ollut. Sitä säästettiin kesään ja tämä viikko vaikutti sopivalta ajankohdalta toteuttaa tuo. Arvoin kahden lennättäjän välillä, mutta päädyin varmaan Aerohot.fi-kuumailmapallolennon. Toinen firma on kuumailmapallot.fi. Saa jakaa omia kokemuksia näistä!
...

Share

Ilta-auringossa Palmassa

Ladataan...

Teimme viikolla matkan aurinkoon, melkein Palmaan asti.
Mietimme kivaa paikka, jossa käydä illalla ja nähdä samalla toisen puoliskon porukoita. Joku ehdotti Palama De Pyytä, Ravintola Pyysaarta. Enpä ollut kuullut tuosta koskaan aiemmin saati käynyt siellä. No ei muuta kuin seikkailemaan. 

Ravintola sijaitsee idyllisessä puutalossa meren äärellä. Ja opin, että itse...

Share

Kesätunnelmaa

Ladataan...

Toivottavasti juhannus meni leppoisasti! Kesätunnelma on antanut odottaa itseään, joten onneksi suuntasimme mökille juhannuksena. Ilmatkin olivat aivan mahtavat, joten pääsi viimein nauttimaan oikein kunnolla. Kesäinen kaupunki on ihana, mutta kyllä sitä tekee hyvää päästä nauttimaan myös mökkitunnelmasta ja luonnosta. Tässä siis tunnelmia viikonlopulta.

...

Share

Pieni 10-vuotias

Ladataan...

Onnea Maddy! Toinen täyttää juuri 10 vuotta, voi pientä. Iso tyttö (kun on reipas), pieni tyttö (seuraavassa lauseessa, kun on niin pieni)... 


Synttäripotretti

...

Share

Herkullinen parsa

Ladataan...

Tapasimme perjantaina kaveripariskunnan kanssa illanvieton merkeissä, että saimme päivitettyä molempien matkakuulumiset. Meidän Karibian osalta ja heidän Japanin ja niiden kirsikankukkaloiston osalta.


Stockmannin Herkku toimitti kevät- ja lauantaitanssi-hengessä sopivasti herkullisen lähetyksen parsaa, jota oli meillä muutenkin menulistalla. Mutta eihän tuoretta parsaa voi syödä...

Share

Kaija Koo live

Ladataan...

Vauhtia viikonlopun alkuun antoi eilen Kaija Koon keikka. En ole ikinä ollut Kaijan keikalla, vaikka kaikki levyt löytyvät ja selkäytimeen on tallentunut Tuulten viemää ja Tuulikellon kaikki kappaleet. Oli siis jo aika. En päässyt Hartwall Arenan keikalle ja halusinkin kokea mieluummin tällaisen vähän intiimimmän setin. Mahdollisuus tarjoutui siis viimein eilen Circuksessa luxuri-seurassa.

...

Share

Luksuspäivä

Ladataan...

Toteutimme eilen ystävien kanssa Luksuspäivän, jonka ristin Instagramissa muun muassa Luxuri-dayksi, koska mentiin kuitenkin huumorilla. Alkuperäinen ajatus oli, että jokainen pari tai kaveri vastaisi jostakin päivän osa-alueesta tai yllätyksestä ja toteuttaisi sen parhaalla mahdollisella tavalla, pieni luksus ei olisi valinnoissa pahitteeksi. Ensimmäinen tällainen päivä toteutettiin siis eilen ja teema näytti menneen pitkälti...

Share

Ystävyyttä on...

Ladataan...

Balmuir-arvonta on päättynyt ja ennen voittajien julistamista tässä vastauksia kysymykseen: Mitä haluaisit sanoa ystävälle tai miten aiot häntä muistaa? Kaikki loputkin muistamiset löydät täältä, kannattaa käydä lukemassa!

"Rakastan ja tarvitsen sinua. Annan...

Share

Pages