B-day girl

Ladataan...

Mikä syntymäpäiväillallinen! Ihana Veera järjesti upeat syntymäpäiväjuhlat viikonloppuna siskonsa luona ja tällä kertaa Helsinki pääsi mukaan juhlintaan. Kutsu lupaili dinneriä, mutta mitään tällaista en osannut odottaa. Lisää kuvia varmasti tulossa myös päivänsankarilta, mutta tässä muutama tunnelmakuva.

...

Share

Loppiaisen lohikeitto

Ladataan...

Viimeistä pyhää viedään, loppiainen meni leppoisasti - vaikkakin viileästi. Lähdin aamulenkille - ajattelinkin kyllä, että taisi olla vähän kylmempää luvassa. No pääsin lenkin läpi ilman paleltumia, mutta piti kyllä ottaa vähän kevyempi tahti. 

Iltapäivällä suuntasimme...

Share

Itsenäisyyspäivän illallinen ystävien kanssa

Ladataan...

Saatu blogin kautta, tämä perinne siis. Olemme tainneet kokoontua kolmena itsenäisyyspäivänä Beyond Tea Timen Eirenen luokse Secret Wardroben Anna-Marian kanssa puolisoiden kera. Minä en ainakaan vielä silloin ensimmäisellä kerralla edes tuntenut kunnolla isäntäparia. Muistan, että olin tuolloin vähän häkeltynyt kutsusta ja vieraanvaraisuudesta 'ventovieraalta'....

Share

Ylellisesti maailman ympäri

Ladataan...

En ole koskaan oikein innostunut interrail-matkasta, vaikka kokemuksena se olisikin varmasti ainutlaatuinen. Törmäsin sopivaan yhdistelmään matkustamista eri kaupungeissa ja maissa, mukavasti - Four Seasons -hotelliketju on nimittäin lanseerannut oman lentokoneen, jolla voi kiertää eri maanosissa. Tässä saa käyttää #luksus-merkintää.

...

Share

Minilomalla kotikaupungissa

Ladataan...

Vietimme pari viikkoa sitten hauskan piristävän viikonlopun minilomalla Helsingissä. Minulla oli käyttämätön Radisson Blu -lahjakortti. Olin ajatellut, että käyttäisin sen Turun Marina Blussa, joka on mahtava ja josta on hauskoja muistoja. Myös Tukholman Waterfront Blu toimii erinomaisesti - siellä on tullut oltua ...

Share

Iltakävely Seurasaaressa

Ladataan...

Satuin olemaan Meilahdessa päin ja koska aurinko paistoi kirkkaasti, en voinut vastustaa kävelyä Seurasaaren ympäri. Tuolla on tullut lukioaikoina lenkkeiltyä ja käveltyä paljon, joten oli hauska käydä ihailemassa tuttuja maisemia ja polkuja. Tervetuloa iltakävelylle :)

...

Share

Reserviläiskirje ja inttimuistoja

Ladataan...

Tulihan se kevään puhutuin kirje myös omasta postiluukusta, nimittäin reserviläiskirje. Tuo on puhuttanut paljon nyt keväällä kotimaassa ja myös ulkomailla. Toivotaan, että näitä sijoituksia ei tarvitse miettiä käytännössä sen tarkemmin tällä vuosituhannella, tai koskaan. Postitus oli ehkä vähän hassu ulkopoliittinen veto tässä ajassa, mutta... Ehkä joku oli ajatellut tämän.

Tästä tulee väkisinkin...

Share

Sviibit, vappu sviitissä

Ladataan...

Yhteistyössä Sokos Hotels

Sokos Hotels -ketju pyysi muutamia bloggareita järjestämään Sviibit-juhlat hotelliensa sviiteissä ja sain ilokseni mahdollisuuden toteuttaa omani Sokos Hotel Presidentissä. Juhlatunnelmaa kaikilta löytyy muun muassa #sviibit alta. 
Juhlan teema ja vieraslista oli vapaa, joten pohdin pitkään, minkä juhlinnan sviitissä järjestäisin. Käytössä oli runsaasti tilaa aivan ydinkeskustassa; huoneen lounge, saunatilat ja hotellin täydet palvelut. Olisiko...

Share

Hetkiä viikonlopulta

Ladataan...

Tässä keväisiä kuvia viikonlopulta. Kummasti heräsi kaupunki henkiin auringon myötä. Ainakin suomalaiset osaavat arvostaa kauniita aurinkoisia päiviä, eivätkä pidä niitä itsestäänselvinä.

...

Share