Itsenäisyyspäivän illallinen ystävien kanssa

Ladataan...

Saatu blogin kautta, tämä perinne siis. Olemme tainneet kokoontua kolmena itsenäisyyspäivänä Beyond Tea Timen Eirenen luokse Secret Wardroben Anna-Marian kanssa puolisoiden kera. Minä en ainakaan vielä silloin ensimmäisellä kerralla edes tuntenut kunnolla isäntäparia. Muistan, että olin tuolloin vähän häkeltynyt kutsusta ja vieraanvaraisuudesta 'ventovieraalta'....

Ylellisesti maailman ympäri

Ladataan...

En ole koskaan oikein innostunut interrail-matkasta, vaikka kokemuksena se olisikin varmasti ainutlaatuinen. Törmäsin sopivaan yhdistelmään matkustamista eri kaupungeissa ja maissa, mukavasti - Four Seasons -hotelliketju on nimittäin lanseerannut oman lentokoneen, jolla voi kiertää eri maanosissa. Tässä saa käyttää #luksus-merkintää.

...

Reserviläiskirje ja inttimuistoja

Ladataan...

Tulihan se kevään puhutuin kirje myös omasta postiluukusta, nimittäin reserviläiskirje. Tuo on puhuttanut paljon nyt keväällä kotimaassa ja myös ulkomailla. Toivotaan, että näitä sijoituksia ei tarvitse miettiä käytännössä sen tarkemmin tällä vuosituhannella, tai koskaan. Postitus oli ehkä vähän hassu ulkopoliittinen veto tässä ajassa, mutta... Ehkä joku oli ajatellut tämän.

Tästä tulee väkisinkin...

Sviibit, vappu sviitissä

Ladataan...

Yhteistyössä Sokos Hotels

Sokos Hotels -ketju pyysi muutamia bloggareita järjestämään Sviibit-juhlat hotelliensa sviiteissä ja sain ilokseni mahdollisuuden toteuttaa omani Sokos Hotel Presidentissä. Juhlatunnelmaa kaikilta löytyy muun muassa #sviibit alta. 
Juhlan teema ja vieraslista oli vapaa, joten pohdin pitkään, minkä juhlinnan sviitissä järjestäisin. Käytössä oli runsaasti tilaa aivan ydinkeskustassa; huoneen lounge, saunatilat ja hotellin täydet palvelut. Olisiko...