Kurkistus toilettilaukkuun

Ladataan...

Terkut täältä Juupajoelta, Sammalniemen leirikeskuksesta! Kirpeä kahdenkymmenen asteen pakkanen ja täydellisen aurinkoinen päivä vie leiriläiset pulkkamäkeen ja hiihtämään, jolloin minulla on aikaa naputella tätä postausta. Reissuteemaisesti kurkkaammekin tänään toilettilaukkuni sisältöön. Saatte siis selville, minkälaista kosmetiikkaa otan aina leireille (ja muihinkin reissuihin) mukaani. Meikkejä en ole sisällyttänyt tähän mukaan, sillä ne vaihtelevat niin reilusti matkasta riippuen.

...
Share

Lumenen tehtaanmyymälän ystävämyynti

Ladataan...

Kävin tänään äitini ja pikkusiskoni kanssa Lumenen tehtaanmyymälän ystävyysmyynneissä, joista kuulin pari päivää sitten. Lumenen tehtaanmyymälähän sijaitsee juuri sopivasti Espoossa, joten leiripakkailujen ja siivoamisen ohella oli hyvin aikaa käydä vähän shoppailemassa. Olen tässä kuussa käyttänyt todella vähän rahaa kosmetiikkaan, joten tottakai menin ihan sekaisin paikan päällä, kun kaikkea kivaa oli niin paljon. Olen aikaisemmin blogissa puhunut Lumenesta aika...

Share

Mustaa sen olla pitää

Ladataan...

Jokaisen naisen meikkipussista olisi hyvä löytyä musta mattapintainen luomiväri. Se on silmämeikkien peruspilari, jolla voi tehdä rajaukset, meikata smoky eyes silmät, tai tummentaa minkä tahansa väristä silmämeikkiä.

Itse tykkään hankkia mustan napin yksittäin pakattuna, ja ostaa sitten erilaisia värillisiä paletteja fiiliksen mukaan erikseen. Laatueroja luomiväreissä on ylipäätään paljon ja yksi tykkää yhdestä, toinen toisista eli makuja on monia. 

Omia...

Share

Bette Box helmikuu 2018 - siellä sun täällä

Ladataan...

Bette Box on täällä! Odottelin tätä lootaa todella innoissani, sillä huomasin sen olevan hyvin painava edeltäjiinsä verrattuna. Melkein kahdeksansataa grammaa! Jostain syystä boxeista ei ole enää jaettu samallalailla vinkkejä kuin aiemmin, joten en osannut ollenkaan sanoa, mitä tämä mahtaisi sisältää. Boxin aukaistuani oloni olikin ehkä hieman hämmentynyt, sillä...

Share

Fab February - päivän meikki

Ladataan...

Aurinkoinen helmikuun päivä innoitti minua käyttämään tänään vähän enemmän aikaa meikkiini, vaikkei mitään ihmeellistä ohjelmassa ollutkaan. Meikkasin aika fiiliksen pohjalta, ja ehkäpä juuri sen takia meikki tuntuikin kaikkein onnistuneimmalta vähään aikaan. Ainoastaan nuhan vuoksi tapahtuva jatkuva niiskutus hankaloitti elämää hiukan. Kyllähän te nyt tiedätte kaikki sen tunteen, kun nenä valuu solkenaan, mutta niistää ei voi, sillä muuten meikki tuhriintuu. Noh, siitä huolimatta lopputulos...

Share

Paras luomiväri naismuistiin

Ladataan...

Sain testiin Lumenen uutuusmeikkejä ja nyt täytyy kyllä sanoa, että osui ja upposi!

Rakastan voidemaisia meikkejä; luomivärejä, poskipunia ja varjostus -ja korostusvärejä. Näistä kuitenkin luomiväreissä on suurimmat erot, sillä harva voidemainen tuote toimii luomella yksinään, ilman puuterimaista kiinnittäjää eli toista luomiväriä. Nyt löytyi tuote, joka toimii ihan sellaisenaan, kestää itkut, sateet, hikoilun ja muut kosteudet ihan heittämällä. 

...
Share

Superkosteuttava Lumene Lähde Artic Dew Quenching Aqua Serum

Ladataan...

Lumenen sarjauudistuksen jälkeen fanitan sarjaa enemmän kuin koskaan aiemmin. En muutamaan vuoteen oikeastaan käyttänyt Lumenen tuotteita, mutta nykyisin sieltä löytyy muutamia ihan helmituotteita ihonhoitopuolelta. Niitä ovat esimerkiksi seerumit, jotka ovat muutenkin lempituotteitani. 

 

 

Lähde-sarja oli...

Share

Bette Box tammikuu 2018 - uusi vuosi, uusi Bette?

Ladataan...

Jes, Bette Box kilahti tänään pakettiautomaattiluukkuun, ja kävin sen heti työmatkalla hakemassa. Sen verran innoissani olin, että saavuinkin työpaikalle vahingossa tunnin liian aikaisin! Noh, siihenhän jäi sitten juuri sopivasti aikaa kuvailla uuden boxin sisältö. //Edit. Postaukseen vaihdettu hieman parempilaatuiset kuvat, jotka nekin tosin on...

Share

15 x vuoden 2017 lempparilöydöt

Ladataan...

Vuosi 2017 on taputeltu pakettiin jo jonkin aikaa sitten, ja uusi vuosi rullaa ryminällä eteenpäin. Sanotaan, että menneitä muisteleville ei käy koskaan hyvin, mutta yhdessä asiassa voimme mielellään palata vielä viime vuoden puolelle. Vuoden parhaat kosmetiikkalöydöt pitää nimittäin vielä listata!

 

...

Share

Pages