Revolution ale

Ladataan...
kirsihannele Yhtä sirkusta!

Sain ihanan vinkin heinäkuun alussa, että Revolutionilla on ale-päivät. Paljon ihania meikkejä alessa (nyt oikeasti tosi halvalla). Ne kun ovat halpoja Suomessakin. Prismat, ainakin jotkut Prismat, myyvät niitä. Tosin siellä on aika suppeat valikoimat. Olen niitä Prismasta ostellutkin ja ollut niin tyytyväinen! Hinta on todella alhainen laatuun nähden. Tälläisestä tykkään, että kaikki hyvä ei ole kallista!

Kun tilasi väh. 45 eurolla sai ilmaiset toimituskulut ja ilmaisen ison...

Luomiväri

Ladataan...
kirsihannele Yhtä sirkusta!

Tilasin Revolutionilta parikin pakettia meikkejä heinäkuun alussa. Siellä oli hirmuiset alennusmyynnit. Yksi ainoa, jonka tilasin täydellä hinnalla oli uutuus. Se oli aivan järisyttävän glitterinen luomiväribaletti. Niitä oli kolme erilaista. Oli vaikea valita. Ne kaikki olivat niin ihania!

Tälläisen minä tilasin:

...

Revolution

Ladataan...
kirsihannele Yhtä sirkusta!

Eilen illalla käydessämme Prismassa ruokaostoksilla, eksyin  :) meikkiosastolle. Minulla on jo ostettuna kaksi ihanaa luomiväripalettia juurikin Revolutionilta. Nyt ostin kolmannen. Tässä on hyvin maanläheisiä värejä, mukana shimmeriä ja metallinhohtoa. Kauniit värit. Eihän niitä kuviin tietysti hyvin saanut.

...

Lumenen tehtaanmyymälän ystävämyynti

Ladataan...

Kävin tänään äitini ja pikkusiskoni kanssa Lumenen tehtaanmyymälän ystävyysmyynneissä, joista kuulin pari päivää sitten. Lumenen tehtaanmyymälähän sijaitsee juuri sopivasti Espoossa, joten leiripakkailujen ja siivoamisen ohella oli hyvin aikaa käydä vähän shoppailemassa. Olen tässä kuussa käyttänyt todella vähän rahaa kosmetiikkaan, joten tottakai menin ihan sekaisin paikan päällä, kun kaikkea kivaa oli niin paljon. Olen aikaisemmin blogissa puhunut Lumenesta aika...

Mustaa sen olla pitää

Ladataan...

Jokaisen naisen meikkipussista olisi hyvä löytyä musta mattapintainen luomiväri. Se on silmämeikkien peruspilari, jolla voi tehdä rajaukset, meikata smoky eyes silmät, tai tummentaa minkä tahansa väristä silmämeikkiä.

Itse tykkään hankkia mustan napin yksittäin pakattuna, ja ostaa sitten erilaisia värillisiä paletteja fiiliksen mukaan erikseen. Laatueroja luomiväreissä on ylipäätään paljon ja yksi tykkää yhdestä, toinen toisista eli makuja on monia. 

Omia...

Keltainen kiinnostaa

Ladataan...

Vaikka sadepisarat ropisee ja fiilis on todella syksyinen, fiilistelen minä jo tulevaa kevättä... Olen nyt pari päivää katsonut "sillä silmällä " keltaista luomiväriäni. Luultavasti korkkaan sen käyttöön ihan pian.

Minulta kysyttiin muutama viikko sitten, mitkä ovat tulevan kevään ja kesän meikkitrendit. Katselin ja googlailin ja perehdyin, ja tulin siihen tulokseen että aika samoilla linjoilla mennään kun edellinenkin kevät-kesä.

Iho saa edelleen hehkua ja kiiltää, naisellinen...

Testissä Essencen sisarmerkki: Catrice The Ultimate Chrome Collection Eyeshadow Palette

Ladataan...

Blogiani seurailleet ovatkin tietoisia siitä, miten ihastunut olen Essencen edullisiin ja laadukkaisiin meikkeihin. Perjantaina kauppareissulla silmiini osui Essencen sisarmerkki, jota en ole vielä päässyt kokeilemaan. Kyseessä on siis Catrice Cosmetics, joka Essencen tavoin tarjoaa laadukkaita meikkejä pienillä hinnoilla. Essenceen verrattuna Catrice on ehkä hivenen hintavampi, mutta tässä puhutaan muutamista euroista, joten pikkurahalla pärjää tämänkin...

Pages