10 alle 10e

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Postaus sisältää yhteistyölinkkejä

Taas on aika koostaa yhteen viime aikoina ihastuttaneet tuotteet, jotka kaiken lisäksi saa omakseen aika edullisesti! Eli kymmenen hinta-laatusuhteeltaan ihan mahtavaa tuotetta tulee tässä:

Maybelline Master Prime Hydrating Primer pohjustusvoide, 9,90 e (...

Share

Halloween-inspiraatiota

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Mä en pysty ymmärtämään, miksi mulla on ollut joku ihmeellinen asennevamma Halloweenia kohtaan. En ole ikinä innostunut tästä jenkkijuhlasta, saati sitten käynyt missään naamiaisissa. Myöskään tämän blogin lehdyköillä ei ole koskaan nähty minkäännäköistä Halloween-meikkiä, ainakaan allekirjoittaneen naamalla.

MUTTA nyt on...

Share

Sivellin, joka kiilasi kaikkien muiden ohi

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kuten jo eilen tätä aihetta sivusinkin, olen saanut idean hankkia melkeinpä kaikki suosikkituotteeni jonkun tubettajan tai bloggaajan vinkistä. Tänään päätinkin esitellä tuotteen, joka on ollut ehkä se viime kuukausien paras uusi tuttavuus ja kiilannut ihan kaikkien kilpailijoidensa ohi heti ensimmäisellä kokeilukerralla.

Ja tämä kyseinen uusi rakkauteni on MAC 135 -sivellin (saatu). Hänen koko nimensä on Large Flat Powder Brush eli sivellin on...

Share

Jokainen tarvitsee oman Desinsä

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kiertelimme siskoni kanssa Tukholman Sephoraa tuossa pari viikkoa sitten. Ja kun sisko osoitti tuotteita ja sanoi, että se ja se on suositellut tätä ja tätä, tiesin heti, ettei tuote tule sopimaan itselleni. Olen nimittäin huomannut, että tiettyjen bloggaajien suosittelemat jutut hyvin harvoin toimivat omalle iholleni tai ovat sitä, mitä tietyiltä tuotteilta vaadin.

Aloinkin miettiä, että jokainen tarvitsisi oman kauneusgurunsa, jonka valintoihin ja...

Share

Viikonlopun meikki: syksyinen violetti

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Syksy, tumman purppuran sävyt. Ne vain ovat asioita, joita ei voi erottaa. Meikäläinenkin otti nyt lokakuun alun kunniaksi se pakotetun askeleen kohti syksyä ja talvea tällä purppuraisella meikillä. Näin purppuran silmä- ja huulimeikin yhdistelmän Maybellinen PR-tilaisuudessa ja jotenkin rakastuin ihan täysin. Olisiko tässä hyvä meikki tulevaan blogigaalaan? ;)

...

Share

L'Oréal Paris X Balmain

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kesämmällä kävin L'Oréalin PR-tilaisuudessa, jossa annettiin sneak peek jostain todella mielenkiintoisesti. Kuulimme siellä, että L'Oréal Paris tekee pian yhteistyötä Balmainin kanssa! Noin viikko sitten lähetti toikin minulle aikamoisen paketin, joka sisälsi kaikki 12 tämän yhteistyöprojektin huulipunasävyä.

...
Share

Huulten oikeaoppinen ylirajaus

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olenkin tässä jo muutamaan otteeseen maininnut, että tapasin pari kuun alussa julkkismeikkaaja Dominique Samuelin, joka lennätettiin Suomeen lanseeraamaan Maybellinen uuden meikkisarjan. Tämän päivän aikana Dominique jakoi hirveän määrän hyviä meikkivinkkejä, joita hän käyttää malleja meikatessaan ja joita hän kertoi myös mallien ja näyttelijöiden käyttävän itsekin. 

...

Share

Tuliaiset Tukholman Sephorasta

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kuten eilen mainitsin, pääsin perjantaina käymään kaikkien kauneusfriikkien pyhiinvaelluskohteessa; Sephorassa. Tukholman Sephorasta löytyy mukavasti merkkejä, mitä saa huonosti tai ei ollenkaan tilattua Suomeen. Itse tsekkaan ainakin aina Too Facedin, Benefitin, Marc Jacobsin ja Kat Von Deen hyllyt. Lisäksi mukaan tarttuu usein Sephoran omia kuitunaamioita. Niin tapahtui nytkin, mutta ehdimme siskon kanssa jo käyttämään ne ennen illan bileitä ;)

...

Share

Girls' night! Meikkivideo Nellan ja Miian kanssa

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kuten viime viikolla useaan otteeseen mainitsin, kuvasimme alkuviikosta Miian ja Nellan kanssa kolme yhteistyövideota! Ideana oli laittautua iloisissa tunnelmissa (hence, siideri), jutella niitä näitä ja vastailla samalla lukijoiden lähettämiin...

Share

2 x upea uutuusripsari

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tälle syksylle markkinoille on pulpahtanut tosi monta hyvää uutuusripsaria. Kerroinkin Maybellinen Big Shotista jo aiemmin ja tällä kertaa vuorossa ihan uunituoreet ripsarit Oriflamelta ja L'Oréal Parisilta.

...
Share

Pages