10 alle 10 €

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen tutustunut taas niin moneen edulliseen, mutta sitäkin parempaan kosmetiikkatuotteeseen, että sain taas koottua kymmenen parasta halpista! Tsekkaa myös aiemmat 10 alle 10 euron tuotteen postaukset tämän jutun lopusta :)

Nivea Oil in Lotion -vartalovoiteet, 4,90 e (...

Silmämeikki-inspiraatiota: värillinen ripsari

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Asia, johon en heti olisi uskonut ihastuvani, on värillinen ripsari! Okei, hassuttelu- ja halloween-mielessä ehkä, mutta en muuten. Nyt kuitenkin harkiten vakavasti testiin saamieni YSL:n väriripsarien käyttämistä ihan bilemeikissä. Taidanpa pistää tuon kokonaan punaisen tai vihreän silmämeikin testini heti tällä viikolla, kun ehdin taas kuvata. Kumpi mun pitäisi valita? ;)

...

Share

Essencen kevään uutuuksia

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Sain vähän aikaa sitten testattavakseni ison läjän Essencen uutuuksia. Ja koska suosituimpia postauksiani seuraamalla tiedän, että teikäläisiä tämä merkki kiinnostaa, päätin tehdä pienen esittelypostauksen kevään uutuuksista! ;)

Silmämeikki:

Get your glitter on!  -glitter...

Share

Kätevä apuväline maailman parhaalle meikkivoiteelle - Estée Lauder Double Wear Pump

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Siis ei vitsi! En ole ihan varma, koska tämä maailman paras asia on saapunut Suomeen, mutta mulla on sellainen kutina, että ei kauhean kauan aikaa sitten. Mutta se maailman paras juttu on siis maailman kätevin apuväline maailman parhaalle meikkivoiteelle eli pumppu Estée Lauder Double Wear -meikkivoiteeseen! Meikkivoidettahan on pitänyt tunnetun ärsyttävästi kaataa lasipullostaan ulos, jolloin määrää on ollut lähes mahdotonta hallita ja kallisarvoista...

Share

First impressions -video! Koko meikki uusilla tuotteilla

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Keräilin pitkään itselleni uusia tuotteita laatikkoon ja nyt vihdoin sain purkaa sen! Kuvasin siis videon itselleni täysin uusilla tuotteilla. Tässä ns. first impressions -videossa mukana mm. Tarten uutuusmeikkivoide, RCMA:n irtopuuteri ja Jeffree Star Velour Liquid Lipstick. Ja ehkäpä huonoin ripsiväri pitkään aikaan :D Tsekkaa koko tuotelistaus Youtubesta videon alta ja...

Share

Viime aikoina ostettuja

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Jotenkin hassusti en ole pitkään aikaan nettishoppaillut mitään kosmetiikkaa. Ehkäpä syksyn rankkuus ei jättänyt tilaa rennolle nettishoppailulle, mutta nyt kun oma mieli on vähän rauhoittunut ja tuntuu, että on aikaa tehdä muutakin kuin töitä, olen löytänyt itseni tilailemassa aivan innoissani erilaisia juttuja. Halusinkin esitellä teille pari viime aikojen kosmetiikkaostokseni, koska olen vain NIIIN innoissani!

...

Share

Viisi suosikkituotetta Hehkusta + alekoodi verkkokauppaan!

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Hehku + sisältää alekoodin

Ihanaa alkanutta viikkoa! Edellisessä yhteistyöpostauksessa kerroin uusista Hehku-myymälöistä, jotka ovat juuri avanneet ovensa. Tänään tutustutaan uuden Hehkun valikoimaan vähän tarkemmin, sillä sain käydä Hehkun Forumin myymälässä valitsemassa viisi suosikkituotettani...

Share

Tutorial: Hailee Steinfeldin Grammy-gaalameikki

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

*sis. kaupallisia linkkejä

Yksi Grammy-gaalan upeimpia meikkejä oli mielestäni Hailee Steinfeldin upea merenneitomeikki. Turkoosi ei ehkä muuten olisi ensimmäinen sävy, johon paleteissa tartun, mutta tätä oli Haileen jalanjäljissä vain pakko kokeilla. Etenkin te kaikki ruskeasilmäiset siellä, testatkaa tätä!

...

Share

Siskon meikkipussilla

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Ihanaa sunnuntaita ystävät hyvät! Viime kerralla, kun tein tällaista meikkipussilla-postausta, kurkattiin äidin meikkipussiin ja tällä kertaa syynäyksen alle pääsi Irene-siskon matkapussukka. Tämä setti on siis se, jonka Irene ottaa mukaansa aina, vaikkakin kotoa löytyy enemmän esimerkiksi luomivärejä ja huulipunia.

...

Share

14 x MAC Ruby Woon kopio

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

*sis. mainoslinkkejä

Puhuin tuossa viime perjantaina siitä, kuinka joskus joidenkin tuotteiden ympärillä turhaan pyörivä hypetys joskus ärsyttää minua. Joidenkin tuotteiden päälle on voinut jämähtää kulttituotteen maine, vaikka tuote olisi jo aikansa nähnyt ja tilalle olisi tullut monia parempia ja usein edullisempiakin ehdokkaita. Yhdeksi esimerkiksi nostin MACin Retro Matte...

Share

Pages