Tutorial: Hailee Steinfeldin Grammy-gaalameikki

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

*sis. kaupallisia linkkejä

Yksi Grammy-gaalan upeimpia meikkejä oli mielestäni Hailee Steinfeldin upea merenneitomeikki. Turkoosi ei ehkä muuten olisi ensimmäinen sävy, johon paleteissa tartun, mutta tätä oli Haileen jalanjäljissä vain pakko kokeilla. Etenkin te kaikki ruskeasilmäiset siellä, testatkaa tätä!

...

Share

Ohjeet: kolmen vaiheen kulmakarvat

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Vietimme vuodenvaihteen Turussa ystäväporukalla ja ennen, kun bileet oli kunnolla polkaistu käyntiin, pyysi illan emäntä minua auttamaan kulmakarvojen meikkaamisessa. Suostuin tietysti ja huomasin häntä meikatessani, että olen kuin vahingossa luonut helpon kaavan, jolla vain kolmella askeleella kulmista saa luonnollisen ehostetut. Siinä rupatellessamme painoin tietysti mieleeni, että tästä on ehdottomasti tehtävä tutorial.

...

Share

8 ideaa silmämeikkiin loppuvuoden juhliin

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Sain tuossa eräänä päivänä aivan ihanan kommentin. Siinä kommentoija kertoi, kuinka paljon blogistani on ollut hänelle apua juuri nyt pikkujouluaikaan kun kekkereitä on toisensa perään ja jokaiseen olisi kiva laittaa erilaisia kampauksia.

Mikään ei kyllä ole parempaa kuulla näin blogin kirjoittajana. Se, että joku on saanut täältä käytännöllisiä ja toimivia ohjeita ja kikkoja, on kuitenkin tämän koko blogin idea ja ydin! Ja koska tämä...

Share

Tutorial: maailman helpoin pikkujoulumeikki

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

**Sis. mainoslinkkejä

Esittelin tuossa tiistaina omaa viikonlopun silmämeikkiäni, joka valmistui silmiin kädenkäänteessä ja oli samalla sekä hillitty että ihanan pikkujoulumaisen kimaltava. Lumenen Nordic Noir Longwear Eyeshadow Stick eli Pitkäkestoinen Luomivärikynä on ollut nyt uusin ihastukseni ja siksi halusinkin kokeilla sitä ihan juhlameikissä. Uskomaton pigmentti...

Share

Video: arkimeikki alle 15 minuutissa

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Uuden työn myötä olen joutunut taas totuttamaan itseni meikkaamaan mahdollisimman pikaisesti ja vaivattomasti. Paluu arkimeikkaamiseen on silti ollut kiva juttu, sillä tykkään näyttää ehostetulta ja astetta vähemmän kosahtaneelta ;)

Päätinkin kuvata teille tällaisen meikäläisen 15 minuutin arkimeikkirutiinin. Toivottavasti tykkäätte...

Share

Päivän meikki & minitutorial - vihreä festarirajaus

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Hehkutinkin juuri viime viikolla NYXin uutta Multitasker Mixing Mediumia, jonka käyttökohteita voi venyttää vaikka mihin! Tällä kertaa kokkailin sen avulla itselleni ihanan hehkuvan jadenvihreän rajausvärin ja väsäsinpä tähän meikkiin myös pienen tutorialinkin. Kokeile vaikka heti viikonloppuna!

...

Share

Näin teet ihanan glitter-meikin!

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tänään mun piti laittaa blogiin tutorial vihreään silmänrajaukseen NYXin Multitaskerista intoutuneena MUTTA meikäläisen glitterit kolahti tähän väliin postiluukusta ja enhän mä voinut pitää näppejäni erossa niistä hetkeäkään!

Glitter-meikin tekohan on ihan superhelppoa, mutta koska moni toivoi Snapchatini (@erikanaakka) kautta...

Share

Tutorial: hillitty turkoosi silmämeikki

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kuten eilen lupailin, tänään vuorossa on pitkästä aikaa silmämeikkitutorial! Tämä eilen nähty meikki inspiroitui Tarte Tarteist Pro -paletin kauniista turkoosista metalliluomiväristä ja se sopii mielestäni esimerkiksi viikonlopun vapun viettoon. Ilman alaluomen festarihtavia pisteitä, tämä meikki menee aikuiseenkin makuun ;) Eiköhän siis aloiteta!

...

Share

Ohjeet heleään pohjameikkiin Iberon siveltimillä

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Ibero

Varmasti monelle teistä kotimainen Ibero on tuotemerkkinä todella tuttu. Merkin tuotteita löytyy esimerkiksi Cittareista, eikä niitä ole hinnallakaan pilattu. Iberon valikoimista löytyy meikki- ja kampausvälineitä joka lähtöön; on ripsientaivuttimia, siveltimiä täys- ja matkakokoisina, meikkisieniä, harjoja, kampoja, peilejä, pinnejä, koruja ja kaikkea tältä väliltä. Jos itseltäni puuttuu esimerkiksi jokin...

Share

Pages