Maailman pienin kolmen hengen makuuhuone

Ladataan...
Nea 414 414 km

Saatiin vihdoin makuuhuone kuntoon. Koko seinän levyinen kaapisto paneeliverhoineen vaihtui kahteen liukuoveen ja pinnasänkyyn ja tadaa - maailman pienin kolmen hengen makuuhuone on valmis. 

...

Share

Makuuhuoneet vaihtoon

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Yöt alkoivat käydä vauvalla sen verran levottomiksi meidän huoneessa, että oli aika siirtää hänet sisarusten kanssa samaan makuuhuoneeseen. Meillähän siis lapsilla on yhteinen makuuhuone alakerrassa ja sitten leikkihuone yläkerrassa erikseen. No, tämän tuoreimman muutoksen myötä lasten makuuhuone kävi niin ahtaaksi, että oli pakko vaihtaa meidän makuuhuone ja lasten makuuhuone päikseen.

Tässä lopputulos meidän makuuhuoneen osalta:

 

...

Share

Kehto tuli makuuhuoneeseen

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

 

Äiti toi eilen lasketun ajan kunniaksi vauvan kehdon kotiin. Siskoni on kehdon ostanut omalle tyttärelleen kirpputorilta, se on maalattu ja äiti on tehnyt siihen uudet pehmusteet ja patjan. Kehto oli meillä lainassa myös Aleksanterin ollessa vastasyntynyt. Silloin se näytti ...

Share

Vinttihaaveilua

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Olen alkanut miettiä, että miten me aiomme oikein toteuttaa huonejärjestelyt sitten kun Sofia tarvitsee (haluaa) oman huoneen. Ehkä siihen menee vielä muutama vuosi, mutta jossain vaiheessa pikkukoululaisella alkaa olla läksyjä ym., jotka vaativat oman rauhan, jota pikkusisarukset eivät jatkuvasti ole rikkomassa. Ja minähän rakastan suunnitella ja haaveilla! Siinä on vaan se huono puoli, että kun saan jotain päähäni, ei se enää lähde sieltä pois.

Nythän tilanne on se, että meillä on...

Share

Odottelua

Ladataan...

Voi blääh, että välillä harmittaa, kun oman projektin eteneminen junnaa paikallaan muiden ihmisten kiireiden vuoksi. Tällä hetkellä tuntuu ettei mikään juuri etene, vaikka alkava kuukausi on muuttokuukausi (apua!!). Päätettiin siis irtisanoa vuokra-asuntomme tällä viikolla ja muuttotarkastus olisi tarkoitus sopia toukokuun loppuun. Talo ei missään nimessä ole silloin valmis, mutta yläkerta pitäisi olla asuttavassa kunnossa.

Tällä hetkellä odotetaan kiireisimmin sähkäriä, jonka...

Share

Kevättä tyynyissä

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Ihanaa kun on kevät! Aurinko paistaa (eilen ainakin paistoi) ja ulkona alkaa jo olla aika lämmin vaikka yöllä saattaakin olla pakkasta. Kotona kevät on ensimmäiseksi saapunut sisustustyynyihin. Olohuone sai sohvalle Ikeasta vedenvihreiden tyynyjen (myöskin Ikeasta) rinnalle oranssit ja makuuhuone siniset tyynyt sekä myös sinisen torkkupeiton.

...

Share

Kehystetyt balettitossut

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

 

Vihdosta viimein sain Ikeasta kehykset ostettua Sofian ekoille balettitossuille! Taulusta tuli ihana ja se sopii hienosti yhteen kehystetyn balettipuvun kanssa. Tossut löysivät paikkansa alakerrasta lasten makuuhuoneesta ja taidan laittaa pukutaulunkin sinne seinälle...

Share

Vesivahingon jälkeen; makuuhuone

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

 

Alakerran makuuhuoneessa oli vesivahinkorempan takia purettu sieniä ja kattoa, joten ne maalattiin uusiksi. Seinämaaliksi valitsin sävytetyn valkoisen - hieman punertavamman sävyisen kuin yläkertaan. Katto pysyi ihan valkoisena. ;) Laattalattioista en ole koskaan erityisemmin tykännyt, mutta niitä ei nyt ruvettu uusimaan kun ei kerran ollut pakko. Ne siis ovat olleet...

Share

Miten meillä nukutaan?

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Hyvin. Meillä nukutaan yleisesti ottaen hyvin! Paremminkin voisi tottakai olla, mutta niinhän se on aina ja kaikessa, mutta juuri tällä hetkellä nukkumisessa ei ole valittamista, se on pakko myöntää.

Makuuhuoneet meillä on alakerrassa ihan vierekkäin. Lapset teoriassa nukkuvat samassa huoneessa, käytännössä eivät. Nyt kun Aleksanteri on jo vanhempi eikä mene kuudelta illalla yöunille kuten vauvana, jolloin ei oikein päikkäreitä nukkunut, lapset ovat alkaneet mennä samaan aikaan...

Share

Sinisiä

Ladataan...
jennajohannasi Pirtti

Keittiön sinisyys ja makuukamarin punaisuus ovat kyllä edelleen hieman hämmentäviä...

Share

Pages