Ensimmäinen työpäivä

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Tänään oli sitten ensimmäinen työpäivä. Tänään menin töihin tuntia myöhemmällä bussilla kuin millä yleensä aion mennä, tänä aamuna herätys oli siis n. 5.30, huomenna 4.45.  Tänään join aamukahvia kotona, huomenna otan kahvin ja eväät mukaan bussiin. Ensimmäisen työpäivän asuna oli kukkatunika ja mustat housut.

...

Tyttären shoppailureissun satoa

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Tytär vietti tämän päivän ystävänsä kanssa Ideaparkissa shoppailemassa. Minäkään en ole siellä koskaan käynyt, ehkä täytyisi joskus käydä. Luulin että alkuperäinen tarkoitus oli vain kierrellä ja katsella eikä ostaa juuri mitään, vaan kuinkas kävikään. Sehän on kai kuin että nälkäisen päästää lihapadan viereen, mutta syödä ei saa. Hah.

Hän esitteli ja sovitti auliisti minulle löytöjään, en ihan kaikista muista mistä mikäkin on ostettu, mutta kävivät ainakin Mangossa, New Yorkerissa,...

Tyttären uudet Mangot

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Mekin innostuimme Mangon alennusmyynnistä. Minä en nyt tilannut itselleni mitään, mutta tytär löysi joitakin kivoja juttuja. Teimme tilauksen viime viikolla ja eilen molemmat paketit saapuivat. Tarkkaa ja täsmällistä toimitustiedotusta, edellisenä päivänä tuli tekstiviesti, toimituspäivänä vielä lisäksi uusi tekstiviesti sekä soitto. Asumme varmaan paikassa jonne on vähemmän toimituksia, joten halusivat varmistaa että olemme varmasti paikalla eikä tarvitse moneen kertaan ajella. Hyvää...

Keväisen raikas mango-valkosuklaa-juustokakku

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: Dr. Oetker

Pehmeä kakkupohja, kuohkeaa valkosuklaamoussea ja raikas mangokiille pinnalla. Aika hyvää tuli, vaikka itse sanonkin!

Tein tämän mango-valkosuklaa-juustokakun käyttäen siinä Dr. Oetkerin uusia luomuleivontatuotteita: luomuleivinjauhetta pohjan nostattamiseen ja luomuliivatetta täytteen ja kiilteen hyydyttämiseen.

...

Hyvät naiset ja herrat, Mango Sticky Rice.

Ladataan...
Regina J. Regina J.

Tiedättekö sen tunteen, kun mielesi tekee todella paljon mangoa? Makeaa, ihanaa ja tuoretta mangoa. Menet kauppaan ja ostat mangon. Raa'an mangon. Ei Suomesta noin vain ostetakaan syötäväksi valmiita, täyskypsiä mangoja. Noh, siinähän menee ainakin viikko, ennen kuin sitä pääsee sitten syömään. Viikon päästä sitä onkin jo mangohimot unohtuneet, vaikka eiväthän ne ikinä täysin katoa, mutta et vain enää muista edes haluavasi sitä. Niin. Näin on käynyt minulle monesti.

Kuten tälläkin...

Pages