10 asiaa jotka haluan tehdä Alankomaissa

Ladataan...
Wendy Across the Universe

Mä aattelin listata teille 5 asiaa, jotka haluaisin tehdä tai kokea tämän vuoden aikana.

 

1. Tulppaanipellot. Haluisin perinteisen Keukenhofin lisäksi käydä vielä Naaldwickissä. Siellä sijaitsee Bloemroute - kukkareitti, joka halkaisee koko maalaiskylän. Olisi siisti lenkkeillä noissa maisemissa joskus keväällä!

2. Anne Frankin talo. Oon käynyt vaan joskus teininä siinä ulkopuolella, mutta nyt aikuisena voisi panostaa ajallisesti ja mennä ihan sisälle asti. Oon ihan...

Share

Elokuinen Istanbul/ Istanbul in August

Ladataan...

Lempivuodenaikani syksy on saapunut, tällä kertaa hieman kiireisessä muodossa opintojen jatkuessa jne. Mutta ei se mitään, nyt tuntuu jo hieman rauhallisemmalta kuin viikko sitten. Olin kolmisen viikkoa sitten Istanbulissa ja nyt viimein ajattelin kirjoittaa hieman matkastani ja jakaa joitakin kuvia. Istanbulissa oli täysi kesä ja tosi kaunista. Oli melkoisen kuuma suuren osan ajasta, mutta jotenkin aurinko ei kuitenkaan tuntunut polttavalta? En ymmärrä miten se on mahdollista. :'D

...

Share

Mikä reissun päällä oikeasti merkitsee?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Yleensä parhaat reissumuistomme eivät välttämättä liity lämpötilaan, eksotiikkaan tai Instagram-ystävällisiin maisemiin. Mun parhaat kokemukseni matkustelusta ovat useimmiten pohjautuneet ahaa-elämyksiin, hyvään seuraan ja pienistä asioista nauttimiseen. Yleensä samoihin asioihin kuin kotona, mutta joihin kiinnittää levänneenä ja uudessa ympäristössä enemmän huomiota.

Kuten...

Share

Odottamatta paras loma?

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Syystuulten saavuttua voi hieman muistella kesää ja lomien viettoa ylipäätään. Seuraavaa lomaa voi odotella vasta ensi kesälle, mutta talveen mahtuu silti vapaita. Juhlapyhiä ja arkivapaita, joiden onnistumisesta ja järjestelyistä ei vastaa pelkästään lomailijat itse, vaan koko joukko odotuksia ja paineita ulkopuolelta.

Haluaisin hiljentää ne.

Tänä vuonna kesäloma aloitettiin ilman suunnitelmia ja oman perheen tarpeet etusijalla....

Share

24 tuntia Vaasassa

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Piipahdimme pikkuveljeni kanssa viime viikonloppuna sukulaisten luona Vaasassa. Kesän viimeiset torimansikat mukaan ja matkaan!

...

Share

Heinäkuun palat

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Heinäkuussa lomailtiin yhdessä kaksi viikkoa, tasattiin kevään taakkaa ja otettiin ihan rennosti. Kuun loppua kohden takaraivossa alkoi kiristää paniikki kotiaikojen loppumisesta ja elokuussa alkavien töiden mullistuksista. Oodi kesälle ja rakkaudelle, tässä heinäkuun mieleenpainuvimmat kuvina, sekä kesän luetuimmat postaukset!

 

Loma tai arki, yhtä kaikki. Kotona, matkoilla, mökillä, juhlissa, festareilla, tai...

Share

Pages