Äkkilähtö aurinkorannalle ja blogin avaus

Ladataan...

Istahdan rannalle ja mielessäni huokaisen syvään, lomalla viimeinkin. 

Ennen rannalle tuloa olen piipahtanut syömässä punaista currya. Olen asunut joitain vuosia sitten Koreassa ja saatan rakastaa korealaista ruokaa enemmän kuin elämää itseään, mutta tällä hetkellä tuo curry on parasta mitä olen syönyt. 

Aurinko lämmittää ja viimeisen vuorokauden kestänyt reissu alkaa painua...

Share

Parhaat palat päiväkirjasta

Ladataan...

Ulkomailla asuminen ei aina ole vain ruusuilla tanssimista ja huoletonta hedonismia. Vieras kulttuuri ihmetyttää, ärsyttää ja kauhistuttaa, mutta toisaalta myös kiehtoo, huvittaa ja saa ajattelemaan.

Luin viikonloppuna oman vaihtovuoden aikaisen päiväkirjani läpi ja huvittavat muistot saivat suorastaan nauramaan ääneen. Poimin sieltä parhaat palat teidänkin nähtäville. Ai että, kyllä tulikin taas ikävä patonkimaahan!

...

Share

VILÉNIT VARSOVASSA

Ladataan...
vileenit You see I'm a Vilén

Varsova, mitä sinä teitkään meille.

Jenni: 

Minä rakastuin Puolaan, Puola on uusi lempimaani! Puolassa asiat ovat halpoja, ihmiset tylyjä ja sukat hienoja. Varsovan keskusta oli hyvin käveltävän kokoinen, mutta julkisilla kulkuneuvoilla liikkuminen (tai no junalla me taisimme vaan liikkua) ei ollut sekään hankalaa. Lukuunottamatta...

Share

Sano se ääneen!

Ladataan...
Noorasisko Smthng Good

Uskon, että unelmia ei kannata hautoa sisällään. Luotan siihen, että ne totuetuvat varmimmin, kun niistä kertoo muille tai kirjaa ne edes ylös johonkin mustaksi valkoiselle. 

Mulla on tapana kirjoittaa noin puolen vuoden välein toiveitani tulevasta ylös. Milloin taippaan ajatukseni puhelimeen, milloin blogiin. Joskus saatan rustata ne paperinkulmaan hetkenä, jolloin tylsistyn ja kaipaan vaihtelua elämään. Unelmien ylöskirjoittaminen luo uskoa siihen, että ne voi oikeasti toteutua....

Share

Taas mielessä: Marokko

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Olen käynyt Marokossa kerran. Ja rakastuin, vaikka oma kokemukseni Marokosta olikin hyvin erilainen kuin näissä kuvissa. Se oli pikkukylä keskellä ei juuri mitään sekä suht vaatimattomat biitsit. Ihanaa oli silti.

Nyt Marokko kummittelee mielessä jatkuvasti, koska se on tuossa...

Share

Manousakis Winery

Ladataan...
Camilla CMK Camilla Cmk

Eksyin selailemaan vanhoja kuvia koneeltani ja törmäsin vajaa vuoden takaisiin Kreetan matkakuviin. Ajattelinkin palata viinitila vierailullemme kuvien muodossa, varmasti vielä joskus oikeastikin palaan sinne. Maistamamme viinit olivat todella hyviä ja paikka aivan ihana.

Suunnitelmiin ei varsinaisesti kuulunut...

Share

Puuduttavat lomakuvat: LISSABON

Ladataan...

 

Oon pitkään katsellut muiden reissulaisten Lissabonin kuvia kateudesta vihreänä. En olisi edes tajunnut, että voin käväistä siellä Espanjanreissuni yhteydessä ellei ystäväni olisi kertonut, että Sevillasta (jossa olimme käymässä) voi huitasta Lissaboniin helposti ja...

Share

Macaronien dyykkausta à la française

Ladataan...

Tein siskon nimipäivän kunniaksi macaron-leivoksia ja tulin siinä samalla muistelleeksi yhtä elämäni hämmentävimmistä tilanteista.

Macaronien dyykkausta.

Kyllä vain, luit oikein. Valmistaudu sinäkin hämmentymään! Olin muutama vuosi sitten vaihdossa ...

Share

Puuduttavat lomakuvat: MALAGA

Ladataan...

Mun ihanista ihanin ystävä kuoli yllättäen onnettomuudessa viime jouluna. Hän oli rakas ja inspiroiva seikkailija. Surun keskellä mulle tuli ikävä toista ystävää, jota en näe usein, koska hän asuu Espanjassa. Olen lupaillut monta kertaa mennä käymään (siis oikeasti tosi...

Share

Pages