Thaimaa matkapäiväkirja osa 4: Ensirakkautta Phi Phi -saarilla

Ladataan...

Elämäni ensimmäiset allasbileet, toinen sairaalareissu ja rakkautta ensi silmäyksellä eli Thaimaan matkapäiväkirjojen viimeinen osa, s’il vous plaît!

First pool party of my life, visiting hospital (again..) and love at the first sight. = Our last Thailand travel diary. Read English summary below!

 

...

Share

Post-traumaattinen stressireaktio ja viime syksyn kurssivalikoimani

Ladataan...

VIIMEINEN vaihtopostaus kehiin! Eli post-traumaattinen stressireaktio Montréalin vaihdon jälkeen, sekä vaihdossa käymäni psykologian ja ranskan kurssit.

//

sunnuntai, 3. tammikuu 2016

Heissan,

Suomen kamaralla jälleen, keskivaikeita/vaikeita PTSD –oireita havaittavissa. Mutta siitä ei tällä kertaa enempää. Paitsi, että kauhee ikävä kaikkia ihmisiä!!! Tuli kyllä taas solmittua sellaisia ystävyyssuhteita...

Share

Thaimaan Koh Kood & Koh Chang: kokemukset ja vinkit

Ladataan...
marjapilami Nørrebro Summers

Oon saanut aika paljon Thaimaan Koh Koodiin ja Koh Changiin liittyen kyselyjä blogin ja somen kautta viime aikoina, eikä ihme! Oon ollut samassa veneessä viimeiset kaksi talvea: tahtoisin reissata paikkaan, jonne pääsee yhdellä lennolla ja jossa on varma kesä. Enkä halua minnekään toivottomaan turrerysään, ilmastoituun ostoskeskukseen, kaoottiseen suurkaupunkiin tai bilekohteeseen. Ja haluan mielelläni saareen, rakastan saaria yli kaiken. Mä haluan pakata laukun täyteen...

Share

Matkamaanantai: Nainen, joka opetti syömään sipsejä punaviinin kanssa

Ladataan...
ginty gg and the moon

 

Toscana, Italia 7/2014

Sue muutti huoneeni vapaaseen sänkyyn, kun olin ollut Castel del Pianossa jo yli kaksi viikkoa.

Ensin olin hitusen ennakkoluuloinen – mitenköhän me kaksi, 30 vuoden ikäerolla olevaa naista, oikein tulemme juttuun.

Aluksi minulla oli kirjaimellisesti ongelmia ymmärtää...

Share

Thaimaan matkapäiväkirja osa 2: Full Moon Party

Ladataan...

Terkkuja taas Thaimaasta! Tämä on ollut kyllä kaikkien aikojen reissu, josta on kertynyt draaman kaarta ainakin Netflix-sarjan verran. Tässä postauksessa tiivistän Bangkokin viimeisten päivien tunnelmat ja ensimmäiset kolme päivää Koh Phanganin kuuluisalla bilesaarella. IN ENGLISH BELOW!

Yleistä: Olen positiivisesti yllättynyt, että ollaan pysytty terveinä pieniä haavereita lukuun ottamatta (skrollaa alas). On niin kuuma, että suihkussa saa käydä koko ajan. Pad Thaita on tullut syötyä...

Share

Jos Instagram olisi ollut olemassa vuosina 2005-2009...

Ladataan...

Kävin läpi vinttiä muuttoa varten (yritän konmarittaa, muistatte ehkä) ja löysin vanhoja valokuva-albumeita vuosilta 2005-2009, joina olin lentoemäntä ja lentelin ympäri maailmaa. Olen monet kerrat harmitellut, että noilta vuosilta ei ole juurikaan kuvia ja Instagram keksittiin vuosia myöhemmin. Toisaalta olen erittäin tyytyväinen...

Share

Tour de Etelä-Ranska!

Ladataan...

lauantai, 12. syyskuu 2015

Montréalissa on ensimmäinen syksyinen päivä, aamulla "vain" 17 astetta ja sataa, niin päätin kääriytyä vilttiin ja muistella Etelä-Ranskan lämpöä. Heh tosiaan HIEMAN jälkijunassa kirjoittelen näitä Lyonin vikoja postauksia.

Lähdettiin siis kolmihenkisellä tyttöporukalla Etelä-Ranskaan: Montpellieriin, Marseillesiin, Aix-en-Provenceen ja Calanquesin pikkukaupunkiin Cassikseen.

Kokeiltiin kaikille uusia/uudehkoja...

Share

Matkamaanantai – Toscanan pimeys ja kiiltomadot

Ladataan...
ginty gg and the moon

Toscana, Italia 7/2014

Menimme nukkumaan yleensä jo kymmenen jälkeen.

Pimeys Toscanan kukkuloilla on niin syvää ja pehmeää – ei katulamppuja, ei naapureita, ei pihavaloja. Elimme auringon aikaa, en tarvinnut kelloa kokonaiseen kuukauteen.

Asuin upean naisen ja tämän teini-ikäisen tyttärensä kanssa, autoin heitä...

Share

Pages