Taaperon kanssa käsimatkatavaroilla Berliinissä

Ladataan...
chaura Misplaced

Teimme menneellä viikolla matkan Berliiniin "sukulaisia" tapaamaan. Tapasimme toisemme aikanaan siellä, ja miehen au pair -perheestä tuli meille niin läheinen, että olemme vierailleet heillä usein sen jälkeenkin. 

Rahatilanne ei oikeastaan olisi varsinaisesti reissua sallinut - meillä on kyllä varaa, mutta säästöjä poltellaan joka kuukausi vielä muutenkin siihen saakka, että palaan töihin. Löysimme kuitenkin halpalentoyhtiön säästöliput, ja tuttujen luona majailu ei maksa, joten...

Share

6 + 6 yllättävää faktaa Barcelonasta

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Kokosin yhteen muutamia asioita, jotka yllättivät minut Barcelonassa. Mukana on sekä positiivisia että negatiivisia asioita. Näitä voi lukea myös matkavinkkeinä :)

 

 

1. Kaupungin koko. Tiesin kaupungin olevan iso, mutta se oli oikeesti massiivinen. Otimme lentokentältä taksin hotellille ja tuntui, että matka kesti ikuisuuden.

...

Share

Back from Barcelona - reissu kuvina

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Adios España, hola Suomi. Nyt olisi muutaman päivän Barcelonan reissu sekä samalla blogitauko ohi. Oli tarkoitus kirjoitella blogia matkan aikana, mutta aika, tilanteet ja wifin vähäinen saatavuus eivät tätä sallineet. Muutama matkaan liittyvä kirjoitus tulossa, mutta tässä ensin kuvia matkalta: 

...

Share

Uusi lempparikahvila ja Imatran Valtionhotelli

Ladataan...
sharks by a mile

Vanha Porvoo on mun yksi lempparipaikoista koko Suomessa. Rakastan sitä tunnelmaa ja mukulakivikatuja, kauniita puutaloja ja pieniä, laadukkaita putiikkeja ja varsinkin kauniita ja omaperäisiä kahviloita. Tällä kertaa ohikulkumatkallamme pysähdyimme PetriS Chocolate Roomissa kaakaolla ja kahvilla, ja maistelemassa muutamia käsintehtyjä suklaita. Bailey's ja suolainen toffee olivat mun suosikit, aivan mielettömiä! 

...

Share

Chicago!

Ladataan...
CiaoChristel CiaoChristel

At Memorialday weekend Monday was off, so we decided to take advantage of the situation and book flights. We were looking at so many different options, but Chicago was on our top list from the beginning and we also managed to find a very good deal, so we decided to go there.

We had a very early flight on Saturday so we arrived to Chicago already...

Share

Elämänkausia ja marsipaanilikööriä

Ladataan...

 

Siinä me istuimme, tuon kauniin kaupungin sisässä. Joimme vähän viiniä ja jotain liköörijuttua, jonka nimeä en muista. Se maistui marsipaanille.

Ystävä sanoi, ehkä elämässä on kausia, ja niinä haluaa eri asioita. Ehkä sen kuuluukin olla niin.

Mietin, ehkä niin.

 

...

Share

Onnellisten hetkien mekko

Ladataan...

 

 

Sininen ovi ja valkoinen mekko, täydellinen yhdistelmä. Vielä kun olisin vähän päivettynyt, ajattelin. Ja sitten yritin korjata asian unohtamalla aurinkorasvan. Ei kannata.

Tämä kaupunki on sisältä värikäs. Joskus oli joku, joka laatoitti näiden talojen seinät, maalasi ovet kirkkailla ja pastelleilla, lisäsi seiniin koloja ja niihin pieniä...

Share

Seuraava road trip

Ladataan...
Hilmaiida Hilmaiida

Vähän sillain hetken mielijohteesta ostettiin lentoliput ja heinäkuun kesäloma sai jotakin konkretiaa. Alkuvuoden USAn länsirannikon road tripin jälkeen oltiin aivan varmoja ettei road tripit jääneet siihen kertaan. En toki kyllä ollut ajatellut että jo seuraava olisi jo näin nopeasti mutta niin siinä...

Share

Bye now, Lissabon

Ladataan...

 

Kirjoitin joskus, että lentokentät ovat kuin portteja toisiin maailmoihin. Täynnä mahdollisuuksia. Oikeasti ne ovat aika tylsiä paikkoja, yritän hoputtaa aikaa eteenpäin.

Käsivarsiani kirvelee, lataan puhelinta ja harkitsen, ostaisinko sipsejä koneeseen. Pari tuntia sitten juomani cappucino ei toimi enää.

Ehkä noin kuuden tunnin kuluttua olen kotona....

Share

Matkavuosi 2016 oli ennennäkemätön

Ladataan...
luoviatuulia Luovia tuulia

Kirjoitettu vuoden 2016 lopussa

Vuosi 2016 oli matkailun suhteen ylivoimaisen ennätyksellinen ja upea, kiitos vaihto-opiskelun ja uuden asuinmaan Etelä-Euroopassa. Kokonaisuudessaan tämän vuoden aikana reissasin kahdeksassa eri maassa Euroopassa ja kävin läpi 21 kaupunkia: Barcelona, Toulouse, Montpellier, Marseille, Bordeaux, Rooma, Zaragoza, Madrid, Carcassonne, Budapest, Milano, Firenze, Pisa, Genova, Nizza, Luzern, Andorra, Biarritz, Tukholma, Pariisi ja...

Share

Pages