10 x NIZZAN PARHAAT PALAT

Ladataan...
Hanna K Sunday Blondie

Kymmentä päivää Etelä-Ranskassa on mahtodonta puristaa muutamaan sanaan. Mutta jos jotenkin yrittäisin kuvailla matkaamme Nizzaan ja sen lähialueille, on ensimmäinen mieleeni nouseva sana yksinkertaisesti ihana.

Sillä juuri ihana Nizza oli. Turkoosina hohtava meri, vanhan kaupungin värikkäät pikkukadut...

Share

KODIKASTA ASUMISTA TUKHOLMASSA – BOTELL VOLTA

Ladataan...
Hanna K Sunday Blondie

*Yhteistyössä Forenomin kanssa

19-vuotiaana lähdin kuukaudeksi reilaamaan ystävieni kanssa. Reppureissulla yösijaksi kelpasi mikä tahansa, kunhan hinta oli halpa tai parhaimmillaan ilmainen: meluisa hostellidormi, jaettu huone, kirkon takapihan nurmikko tai juna-aseman kivinen lattia.

Sittemmin olen...

Share

7 x KAHVILA- JA RAVINTOLAVINKKI TUKHOLMAAN

Ladataan...
Hanna K Sunday Blondie

Kesällä on aina hauskaa matkustaa, ja Tukholma on yksi suosikkikesäkaupungeistani. Viime viikonloppu vierähti tyttöjenreissulla, jolla käveleskeltiin laiskasti ympäri kaupunkia, istuskeltiin puistossa, käytiin kaupoissa ja nautittiin hyvästä ruoasta.

Koska mukana oli useampi foodie, panostimme ruokapaikkojen valintaan. Tukholma on...

Share

ONE DAY IN VENICE

Ladataan...
Hanna K Sunday Blondie

Kun saavuimme viime torstaina ystäväni luokse Italiaan Abano Termeen, en osannut odottaa, että seikkailisimme seuraavana päivänä Venetsiassa.

Tämä oli kolmas kertani 118 saaren kaupungissa, mutta silti sen kadut ja kauniit vanhat rakennukset jaksoivat yhä yllättää sekä ihastuttaa. Tuskin opin koskaan...

Share

JUST GO – TULEVAN KESÄN MATKAT

Ladataan...
Hanna K Sunday Blondie

Kun aloitin uudessa työssäni, ajattelin, että matkustelu saisi tältä vuodelta riittää. Eihän minulle ehtisi kertyä juuri lomapäiviäkään kesään mennessä!

Pari viikkoa myöhemmin takataskussani olivat lentoliput Ruotsiin ja suunnittelin lisäksi reissuja Italiaan, Ranskaan sekä Viroon. Ja minun kun ei pitänyt matkustaa enää loppuvuonna...

Share

MY TOKYO FAVORITES – 10 vinkkiä Tokioon

Ladataan...
Hanna K Sunday Blondie

Monet ovat kysyneet minulta, mitä mieltä olin Japanista ja Tokiosta.

Rakastuin. En niinkään Tokioon, vaan pikemminkin Japaniin ja japanilaiseen kulttuuriin. Teeseremoniat, värikäs ruokakulttuuri, paikallisten ystävällisyys ja kauniit puistot jäivät matkalta parhaiten mieleeni, ja juuri niitä asioita kaipaan Japanista Suomessa ollessani.

Tokiossa tykästyin...

Share

5 x AAMIAINEN NEW YORKISSA

Ladataan...
Hanna K Sunday Blondie

New Yorkin matkasta on kulunut jo reilut kaksi kuukautta, mutta Ison Omenan aamiaspaikat eivät koskaan haihdu mielestäni. Never.

Kuluneiden kuukausien aikana olen kirjoittanut teille neljästä suosikkiaamiaispaikastani. Niiden pohjalta syntyi tämä postaus – New Yorkin...

Share

AOYAMA FLOWER MARKET TEA HOUSE

Ladataan...
Hanna K Sunday Blondie

Kun teehuoneelle joutuu jonottamaan tunnin ajan, voi jo uskaltaa olettaa, että kyseessä on spesiaali paikka.

Olin bongannut suloisen Aoyama Flower Market Tea Housen  Instagramista jo pari kuukautta ennen Tokioon saapumistamme. Kuvien ja kertomusten perusteella...

Share

BY CHLOE.

Ladataan...
Hanna K Sunday Blondie

En ole pikaruokaravintoloiden ystävä.

Minua ei haittaa odottaa ruokaani, ja ideaalitilanteessa haluaisin aina nauttia annokseni rauhassa. Rakastan illallisia, jotka kestävät tuntikausia, ja lounaita, joilla ehditään oikeasti myös keskustella asioista. Mäkkärit, kotipitsat ja tacomestat – meh. Pikaruokaravintolat eivät ole minun juttuni.

New Yorkissa kohtasin...

Share

Pages