Loman lempparit

Ladataan...

Aurinkolomalla on oltavat tietyt jutut aina mukana, joita ilman reissu ei vaan toimi. Itselläni on vanhoja, hyviksi havaittuja luottotuotteita sekä uusia löytöjä, jotka tulevat löytämään tiensä matkalaukkuun myös seuraavilla kerroilla.

Kokosin alle viimeisimmän reissun suosikkini Dubain lämmöstä.

Polarisoivat aurinkolasit

Nämä Carreran mustat pilotit ovat ensimmäiset (ja toistaiseksi myös ainoat) omistamani polarisoivat aurinkolasit. Ero tavallisiin...

Share

Dubai pics

Ladataan...

Talven ja kevään sahatessa eestaas, oli kiva selailla reissukuvia viime kuulta. Järkkäriä en jaksanut kohteessa kantaa mukana kuin viimeisenä päivänä, mutta puhelinhan on tunnetusti aina mukana, joten kuvia onneksi silti löytyy.

Vitsit tätä matkaa odotettiin kauan! Ja tällä meinaan sitä, että ostimme lennot jo elokuun lopulla eli reilut seitsemän kuukautta ennen h-hetkeä. Norwegianilla oli silloin niin jäätävän hyvä tarjous, että siihen oli pakko...

Share

Avartavat kolme päivää

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Vaikka niiden läheisimpien ihmisten kanssa reissaaminen on parasta mitä tiedän, tekee välillä aika hyvää viettää aikaa vieraammankin joukkion kanssa. Erilaisilta ihmisiltä kun oppii niin paljon, jopa kolmessa (hyvin aktiivisessa) päivässä. 

Järkättiin yhdessä Peak Performancen, Levin iglujen ja Levin matkailun kanssa kolmen päivän...

Share

BLACK & WHITE SKI SET

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Huomenta ihanat! Meikäläinen istuu parhaillaan tyhjässä mökissä yksinäni. Luukutan parin vuoden takaisia kesähittejä ja juon aamun kolmatta kahvikupillista. Perhe lähti juuri lentokentälle ja minä odottelen Artun ja Henriikan lentoa, joka ilmeisesti myöhästyy jonkin verran. Tai no, uusimman tiedon mukaan koko lento ei ole edes lähtenyt vielä Helsingistä.

Aamu...

Share

Vinkit Tulumiin, Meksikoon - Rannat, cenotet, ravintolat

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Valkoista hiekkaa, turkoosia vettä, kauniita hotelleja, joogastudioita ja trendikkäitä ravintoloita. Boheemi Tulum toi mieleeni Balin.

Ranta-alueen keskittymän ja keskustan välimatka on n. 7 km. Trendikäs ranta-alue on rakennettu turisteille, keskustasta (ison päätien sivukaduilta) löytyy ns klassisempaa Meksikoa ja edullisempia ruoka- sekä...

Share

Kuvaterveiset Meksikosta

Ladataan...

Olin koko viime viikon työmatkalla Meksikossa (saatte lukea siitä lisää Ellestä myöhemmin), ja kuten niin moni meistä, otin ainakin biljaaardi kuvaa matkalta. Mutta koska spämmäsin Instagramin niin maan perkeleen täyteen, en enää viitsi jakaa samoja biitsi/allas/palmu/drinkki/valas/delfiinikuvia täällä. 

Niiden sijaan haluan näyttää paskimmat matkalta ottamani kuvat. Koska tiedättehän, että jos ottaa yhden viikon aikana ainakin biljaaardi kuvaa, on seassa aika helvetin monta...

Share

Aussome Bucket List -voittajat tulevat tässä

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Aussie

 

Jännittää teidän puolesta, niin paljon! Mä olen elänyt jotenkin niin täysillä tässä kampanjassa mukana koko alkuvuoden ja nyt vihdoin voittajat ovat selvillä!

Kuuden voittajan joukossa on kaksi suomalaista!! Katso...

Share

Maailmanympärysmatkan suunnittelua

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö/Ambassador: Segafredo

 

Maailmanympärysmatka lukee kalenterissani unelmakartan keskellä. 

Se on ollut haaveeni jo ihan nappulasta asti. Ei tosin ehkä se realistisin haave tässä elämäntilanteessa kun töitä on enemmän kuin ikinä ja...

Share

VALLADOLID PHOTO DIARY

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Päädyttiin Meksikon reissulla viettämään extempore yksi vuorokausi Valladolidin koloniaalisessa kaupungissa, 1,5 tunnin ajomatkan päässä Tulumista. Vaikka turisteja oli jonkun verran täälläkin, oli fiilis ihan erilainen Tulumiin verrattuna. 

Värikkäitä taloja vieri vieressä, meksikolaista musiikkia kaikkialla ja kuplavolkkareita jonoksi asti. Tacoja ja...

Share

Pages