Vanhemmat kuin tämän suvun naiset

Ladataan...
EmmaK Bubblegum Sweetie Pie

Terve! Syysloma käy kuumana, hengailtu on ja käsikirjoituksia ei ole kirjoitettu. Koska tiistaina lähdimme Tuulin kanssa Tukholmaan hullulle kreisishoppailureissulle. Kuusi ja puoli tuntia hulluutta ja vintagetäydellisyyttä. Ennen kun näytän teille tuon itse reissun, ajattelin näyttää muutamat aarteet, jotka tuolta kolmesta...

Sinappia ja lavatanssikelpoisuutta

Ladataan...
EmmaK Bubblegum Sweetie Pie

Ajattelin pitkästä aikaa näyttää mitäs vaatetusta täällä on oikein käytetään. Kämppä on niin pikkuruinen ettei oikein tunnu löytyvän mitään järkevää kuvausnurkkaa, kokeilin nyt ovensuuta. Siellä siis tänään!

On jotenkin erityisen syksyinen ilma tuolla ulkona, harmaata mutta ihanan raikasta niin...

Kuin jonkun muun

Ladataan...
EmmaK Bubblegum Sweetie Pie

Lauantaina en jaksanut tarkistaa kalenterista mihin aikaan työt alkaa, ja olin vaan että juujuu kymmeneltä tietenkin. No töissä oli työkaveri vastassa, tunnin liian aikaisin olin sinne siis kömpinyt. Kotiin en enää siinä vaiheessa jaksanut mennä, niin päätin pyöriä kaupungilla. Ja HA HAA!! Löysin kengät!

...

Kukkaa, karvaa ja Suomen metsää

Ladataan...
EmmaK Bubblegum Sweetie Pie

Hoi ja hai! Täällä on ollut vähän hiljaista. Ei ole paljon kuulunut, ei ole paljoa näkynyt. No kuulkaas, ei ihan turhaan! Ollaan katsokaas oltu matkoilla, oikein etelä-Ranskassa käytiin ruskettumassa. Ennen kun näytän kuvia kuumuudesta, saatte nähdä pari ostosta. Ensimmäisenä kukkanauha.

...

Cravings

Ladataan...
EmmaK Bubblegum Sweetie Pie

Yritän nyt kiltisti säästää rahaa, koska en tiedä miten massimiehinen olen syksyllä kun koulu jatkuu. Siispä en osta mitään, vaan katselen katselen vain. Tässä vähän katseltavaa, joita itselleni haluaisin:

Oranssipunainen huulipuna. Omistan varmaan...

Pölyisen peilin kautta

Ladataan...
EmmaK Bubblegum Sweetie Pie

Olen ollut erityisen laiska ottamaan kuvia mun vaatteista, mutta muutama suosikki on päässyt pölyisen peilini kautta kännykkään. Fiilistellään niitä hetki! Ensin on mun jonkinlaista saamelaisfiilistä huokuva mekko, jonka ostin keväällä Fidasta. Mekko oli sääriin asti, mutta leikkasin sen nipsnaps polven yläpuolelle. Joku päivä pitäisi...

Pages