Oikeus tunteisiin

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Nuorena jouduin tukahduttamaan tunteeni. Piti vaan kestää ja olla vahva, ei ollut vaihtoehtoa. Nykyään, aikuisena, niillä tukahdutetuilla tunteilla on tilaa tulla. Ja vaikkei olisikaan, ne tulevat silti. Vuosien ahdistus ja paha olo purkautuvat välillä varoittamatta. 

Herkistyn helposti. Ihan tosi pienistäkin jutuista. Täytän (nykyään) erityisherkän piirteet. Se ei kuitenkaan tarkoita, että olisin heikko. Olen henkisesti vahva, mutta erityisherkkä. Ne ominaisuudet eivät sulje...

Sinulle

Ladataan...
Rakastettu Rakastettu

Sinulle

 

Tämä on juuri sinulle, joka olet tunnelissa jossa ei näy valoa.

Tämä on sinulle, joka alat vihdoinkin nähdä ensimmäisiä valonsäteitä.

Tämä on sinulle, joka katsot tunneliin olkasi yli, valonsäikeistä jo kiinni saatua.

Tämä on sinulle, joka olet yksi niistä rinnalla kulkijoista.

Tämä on sinulle, joka haluat tietää.

...

Älä pyydä olemassaoloasi anteeksi

Ladataan...
topaasilapsi Sydän huokaa

Olin tänä aamuna tulossa kaupasta kotiin ja kävellessäni verkkaiseen tahtiin joku tuli takaa taluttaen pyörää ja kyseli suuntaohjeita pyydellen runsaasti anteeksi. Neuvoin oikean suunnan ja reitin. Hän vielä kiitteli ja pahoitteli.  Sanoin, että saahan sitä kysyä. Hän vielä pahoitteli, että tuli siihen pyörän kanssa häiritsemään ja talutti vierellä. 

...

Anonyymiys

Ladataan...
topaasilapsi Sydän huokaa
Mietin pitkään anonyymiyttäni ja sitä rohkenenko kirjoittamaan oma naamavärkki edustamassa blogitekstien takana.

On haastavaa puhua julkisesti vaikeista ja aroista aiheista kuten mielenterveys, henkinen kasvu tai oma äitiys. Negatiivisten kommenttien vastaanottaminen vaatii tietynlaista luonteen lujuutta, jonka puutteen tiedostan itsekin. 

Kuitenkin olisi hienoa jos mielenterveydestä puhuminen olisi muillekin tavanomaista ilman paheksuntaa, eikä näistä asioista tarvitsisi...

Pages