Miten löytää oikeita ystäviä (ja kaikkea muutakin oikeaa)

Ladataan...

 

Kirjoitin vähän aikaa sitten tänne näin:

Valitse elämääsi ne ihmiset, joiden kanssa on helppo olla onnellinen, joiden seurassa olet paras sinä, joiden seurassa riität aina ja jotka tahtovat sinun nousevan mahdollisimman korkealle.

Sain kommentteja: Mitä...

Share

Mielen ja kehon yhteydestä

Ladataan...

 

Olen tuuminut mielen ja kehon yhteyttä. Miten kaikki vaikuttaa kaikkeen, eikä ihminen ole kokoelma irrallisia osasia, jotka toimivat itsekseen. 

Ehkä joogan myötä, ehkä elämän, olen oppinut herkemmäksi itselleni. En ohita kaikkia särkyjä, jomotuksia tai pahantuulenpuuskia elämään kuuluvina, vaan olen miettinyt, mitä niiden takana on.

Olen tiennyt aina, että...

Share

Kun mikään ei ole varmaa

Ladataan...

 

Oletko joskus toivonut kristallipalloa? Halunnut vilkaista tulevaan, jotta tietäisit, miten joku asia tulee menemään? Jotta voisit olla varma.

No, kerron salaisuuden. Mitään varmuutta et koskaan tule saamaan. Se ei ole elämän luonne. Täällä voi tapahtua ihan mitä tahansa ihan milloin tahansa, etkä sinä voi monellekaan niistä tapahtumista yhtään mitään. Voit kyllä...

Share

The art of letting go

Ladataan...

 

”The only thing that makes it part of your life, is that you keep thinking about it.” 


Kun elämässä tapahtuu ikävyyksiä (varsinkin jonkun toisen aiheuttamia), niitä helposti analysoi päässään ja ystävilleen loputtomiin. Se on aika nautinnollistakin joskus ja alkuun ehdottoman tarpeellista ja terapeuttista. On hyvä purkaa tunteitaan...

Share

15 tapaa olla hyvä itselleen

Ladataan...

 

Tunnen monia naisia, jotka kantavat vastuuta vähän kaikesta, syyllistyvät asioista, jotka eivät ole heidän syytään ja etsivät aina syytä itsestään, jos jokin ei ole elämässä mallillaan. Nämä naiset saattavat hiljaa itsekseen epäillä, että heidän menestyksensä on vahinko ja pian muut huomaavat heidät huijareiksi. Rakkaudessa he unohtavat, että vastuu onnistuneesta...

Share

B-luokan leffa nimeltään elämä

Ladataan...

 

Elämäni muistutti jokin aika sitten uhkaavasti jotain tosi surkeaa b-luokan leffaa. Sellaista tragikomediaa, jonka juonenkäänteet ovat niin älyttömiä, että niitä ei voisi mitenkään kuvitella ennalta. Juoni on ihan lässähtänyt ja yleisö pettynyt: kuka typerys tän on käsikirjoittanut, eihän noin nyt voi käydä! Buuu.

En oikein tiennyt, itkeäkö vaiko nauraa. Pieleen...

Share

Turvassa

Ladataan...

 

Pyöräilin yhtenä sumuisena aamuna kohti keskustaa ja tunsin itseni vapaaksi ja onnelliseksi. Oli sumu, oli aamu, oli vähän raivokasta musaa kuulokkeissa ja maailma ympärillä. Tunsin, että universumi tahtoo minulle pelkkää hyvää ja uskoin vahvemmin kuin aikoihin, että olen turvassa ja rakkauden ympäröimä.

Tajusin siinä polkiessani ehkä selvemmin kuin koskaan aiemmin...

Share

Koska maailma on kaunis

Ladataan...

 

Sitten marraskuussa, kun kaikki on vähän ankeaa ja kesän valo unohtunut, silloin katson tätä kuvaa ja muistan, että yhtäkkiä voi kääntyä jostain kulmasta ja päätyä violettien jakarandojen reunustamalle aukiolle ja kaikki on niin kaunista, että henkeä salpaa.

Muistan sen myös niinä henkisinä marraskuun hetkinä, kun tuntuu, ettei mistään tule mitään. Silloin katson...

Share

Pages