Jos minulla olisi tytär...

Ladataan...

 

Jos minulla olisi tytär,

Kertoisin hänelle vahvoista naisista, jotka toteuttivat unelmansa, eivätkä suostuneet jäämään valmiiseen muottiin. Sellaisista kuin Paola Suhonen, Coco Chanel tai Madonna

Lukisin ja näyttäisin hänelle kertomuksia...

Share

Uudenlainen kiitollisuuspäiväkirja

Ladataan...

 

Avauduin ystävälleni Ainolle Instagram-ahdistuksestani. Siitä, miten se on muuttunut niin ammattimaiseksi, etten enää viihdy. Ja siitä, että olen katsonut niin paljon muiden kauniita kuvia, etten osaa enää olla omanlaiseni. Hän sanoi:

”Mitä jos ajattelisit siitä laillani. En jaksa pitää kiitollisuuspäiväkirjaa, mutta sen sijaan tallennan Instagramiin hyviä...

Share

Who's that girl?

Ladataan...

 

Saranda kirjoitti vähän aikaa sitten, ettei tunne mahtuvansa mihinkään muottiin. Ihan samaa olen ajatellut. 

En ole oikein koskaan tuntenut olevani vain yhdenlainen, vaan olen aina pyristellyt tiukoista rajoista pois (siis sen jälkeen, kun olen ensin yrittänyt tunkea itseni...

Share

Ottaisin sieluni takaisin, kiitos

Ladataan...

 

Kauhea sanoa, mutta mielestäni kuvissani oli ennen enemmän sielua. Ne olivat vähän huonolaatuisia, ja olin muokannut ne vahvojen filtterien avulla, mutta mielestäni ne olivat kauniita. Tykkäsin niistä. Filttereistä huolimatta ne olivat aitoja, hetkessä napattuja puhelimeen tallennettuja kivoja muistoja, ilman sen suurempaa agendaa ja täysin vailla suunnittelua.

Se oli...

Share

Ansoja tiellä

Ladataan...

 

Ajattelen, että elämässä voi tulla vastaan erinäisiä ansoja, jotka ovat haitallisia onnellisuudelle. Ne ovat asioita, jotka vaikuttavat ensin hyviltä ja ehkä jopa onnea lisääviltä, mutta oikeasti vangitsevat, ahdistavat ja estävät elämästä täysillä. 

Suorittaminen. Kivastakin tulee pakkoa, jos siihen suhtautuu suorituksena. Muista tämä aina....

Share

Tee tänään jotain kivaa

Ladataan...

Mulla ei ollut eilen mikään paras päivä. Oikeastaan aika huono päivä, tein vain tylsiä juttuja ja olin aika väsynyt, mieli oli tosi maassa. Koska itse omilla ajatuksillani maalasin sen mustaksi. Poikaystävä tuli kotiin ja sanoi, että tuohan kuulostaa vähän depressiolta. Tajusin, että näin ei voi jatkaa.

 

"Tee tänään jotain kivaa, jooko", sanoi Santeri aamulla lähtiessään töihin.

 

Hiljenin, mietin kuinka usein itse ajattelen noin. "Tänään teen jotain kivaa"! Yksi...

Share

Kirjasuositus: Big Magic

Ladataan...

 

Eat, Pray, Love oli ihana. Kuka nyt ei tykkäisi naisesta, joka laittaa elämänsä risaiseksi ja lähtee kiertämään maailmaa?

Oikeasti aika moni, Elizabeth Gilbert kirjoittaa uudessa kirjassaan Big Magic: Uskalla elää luovasti (Gummerus, 2016). Koska Eat, Pray, Loven luki 12 miljoonaa ihmistä (minäkin, sinäkin?):

”Tunteiden kirjo vaihteli...

Share

Osittainen remissio

Ladataan...
miiajohanna miiajohanna

Aamulla heräsin taas tyhjyyden tunteeseen. Kun ei vaan tunnu yhtään miltään. Vaikka miettisin jotain mukavaa, (mitä vaikkapa alkava päivä tuo tullessaan) niin ei - en vaan tahdo tavoittaa ilon tunnetta.

Kävin Annen kanssa Lilla Robertsissa aamiaisella ja olin aamulla pitkästä aikaa vähän dissosioitunut. Musta tuntui siltä, että puheen tuottaminenkin oli haastavaa. Aivan kuin en olisi täällä. Ahdistusta. Meinasin ottaa lääkkeen, mutta olo helpottui pikkuhiljaa Annen...

Share

Miten jooga on muuttanut elämääni

Ladataan...

 

Olen nyt joogannut noin vuoden verran jokusen kerran viikossa. Kesällä tosin en joogannut yhtään kuukauteen, kun seilailimme  Ahvenanmerellä. Sitten tulin kotiin ja kaivoin maton taas sohvan alta.

Ja vähitellen jotain on alkanut tapahtua.

 

...
Share

Pages