Mitä Lontoon metro on opettanut

Ladataan...
Laura T. Missä olet Laura?

 

Muutama päivä sitten mietiskelin matkojani, ja paikkoja joissa olen käynyt. Mikä erottaa ne toisistaan? Mitä tähdellistä eroa on Hyde Parkilla ja Central Parkilla? Jos minut lähetettäisiin silmät sidottuina matkaan, osaisinko perillä kertoa kummassa olen?

Ollessani vuosia sitten New Yorkissa, vietin kaksi viikkoa lähinnä ihmetellen ja hukassa. Imin sisääni tunnelmaa, joka metrotunneleissa vallitsi: pukumies tanssi ipodinsa tahdissa, joku luki kirjaa penkillä. Välillä joku...

Share

Mulla ei oo enää mitään järkevää sanottavaa, mutta hei, kato kuvat!

Ladataan...
madd3 Kaunis ja oma elämä

Mä aloitin mun blogin heinäkuussa 2012 osana syömishäiriöstä parantumisprosessiani. Ajatuksena oli että äitini, ystäväni ja kohtalotoverit voisivat lukea siitä, miltä se nyky-hyvinvointiyhteiskunnan nuorten naisten vitsaus nimeltä anoreksia tuntuu sitä sairastavalta. Silloin mulla oli paljon sanottavaa, paljon käsiteltävää. Määrittelemätön määrä kirjaimiksi muuttuvaa oksennusta.

Nykyään olen kai niin onnellinen ja tasapainoinen tasapainoisempi että tämän päiväkirjan sivut täyttyvät...

Share

Nupit kaakkoon, Porvooseen

Ladataan...

Käväistiinpä Porvoossa tänään. Miehet istuivat putiikkien ulkopuolella nauttimassa musiikista ja auringosta (ennen kuin tajusivat terassimahdollisuuden), kun me tytöt kierreltiin putiikkeja :) Se oli semmoinen sopiva muutaman tunnin täsmäisku Porvooseen. Putiikkien kiertelyn ja pienten ostosten jälkeen kävimme syömässä hyvää ruokaa ja sen jälkeen Brunbergin kautta kotiin ja jalat ylös. Sopivaa meininkiä :)

...

Share

Päivän ajatus

Ladataan...
Miia H Kaunis päivä

Kuva: Pinterest (alkuperäinen lähde ei tiedossa)

Lopetan postailut tältä viikolta tähän ajatukseen.Viikonloppu menee opiskellessa ja se on ihan mahtavaa. Inspiroivaa viikonloppua kaverit!

-M

Share

Pages