Mitäs me.

Ladataan...

Yllä: 1. Näkymä yhdestä asunnosta jonka osto on käynyt mielessä. Terassilta näkee Mont Blancin. 2.Löysin hyvää acaita lähikaupasta joten iltapäivisin voi syödä silloin tällöin acai-bowlin ja tankata vitamiineja. 3. Kävimme yhtenä päivänä vuoristossa ottamassa aurinkoa, lukemassa kirjaa ja syömässä lounasta ja Iselin nukkui varjossa ja oli ihanaa. 4. Kävimme Liguriassa...

Tästä ei voi nousta kuin ylöspäin? - Italian matkapäiväkirja

Ladataan...

Terveisetä täältä Italiasta, ja pahoittelut vähäisestä postailusta! Kävikin yllättäen niin, ettei leiriviikolla löytynytkään sopivia koloja kirjoittelulle, ja sieltä päästyä alkoikin pakkaaminen Italianreissua varten. Täällä Italiassa oleskellessani ajattelin kirjoitella muutaman matkapäiväkirja -postauksen, jottei bloggaaminen jää enää pidemmäksi aikaa sivuun. Kurkataanpa siis, mitä kaikkea on tämän ensimmäisen puolentoista päivän aikana ehtinytkään sattua ja tapahtua!

 

...

Milanon Food Truck Festival

Ladataan...

Olimme Margheritan, Fabion, PikkuViolan, Francescon ja Iselinin kanssa Milanon Food Truck Festivaleilla. Olemme käyneet siellä monena vuona ja se on aina yhtä ihanaa. Tällä kertaa istuimme viltin päällä puun alla varjossa, kun kaksi pikkutyttöä oli liittynyt joukkoon. 

...

Nautinnoista (tai: olen syönyt ja juonut)

Ladataan...
celine journey

Viime päivien ajan olen syönyt (ja juonut) hyvin Firenzessä ja Milanossa, joskaan en ole jaksanut pitää kiinni italialaisten "säännöistä" (ystäväni Lorenzo todennäköisesti pyörittelisi päätänsä ja hokisi mamma mia, jos kuulisi minun esimerkiksi juoneen cappuccinoja lounaan jälkeen). Parina päivänä jopa hain amerikkalaistyylisen take away -kahvin kainalooni. (What! No she didn't!...yes, she she did. Ja nautin joka siemauksesta). 

...

Minimatkaopas: täsmävinkit Milanoon

Ladataan...

Pääsin toissaviikolla pikavisiitille Milanoon Camparin lehdistömatkalle, ja ai että kuulkaa kuinka toi Italia vie kerta kerralla suuremman palan minulta sydämestä. (Se on minulle tosi yllättävää, koska olen aina ollut enemmän Ranska- ja Espanja-orientoitunut. Ja siis ihminenhän ei kerta kaikkiaan voi rakastaa kolmea eurooppalaista ulkomaata yhtä aikaa, luoja paratkoon.)

...

Cimitero Monumentale di Milano

Ladataan...
celine journey

Matkalla ollessamme ystäväni Julian ja minä vierailemme aina hautausmaalla (tähänastinen suosikkimme on Smolenskin hautausmaa Pietarissa) ja parissa kivassa cocktailbaarissa. Sekä tietty museoissa, mutta siinä ei nyt ole mitään uutta. Hautausmaa+cocktail -konsepti toimii meillä todella hyvin ja sen ansiosta olenkin nähnyt todella mielenkiintoisia juttuja - hautausmailla erityisesti. 

Cimitero Monumentale di Milano on...

Pages