Juliaihmisen epähaaste: kolme paskaa

Ladataan...

Blogeissa on viime aikoina pyörinyt Kolme hyvää asiaa -haaste, johon itsekin osallistuin. Lilyn nerokas Juliaihminen keksi kääntää haasteen toisinpäin ja listata "paskoja" juttuja elämästään. Koska oma tavoitteeni on blogin alkuajoista lähtien ollut se, että esittelen täällä aitoa elämää enkä vain siloiteltua pintaa, sopii tämä homma tännekin kuin nenä päähän....

Share

Ikäkriiseilyä tai ainakin ikäpohdintaa

Ladataan...

Kun olin lapsi, ihmettelin ja vähän inhosinkin sitä, miten aikuiset puhuivat ajan kulumisesta. He tuntuivat toistelevan vähän väliä sitä, kuinka aika kuluu niin nopeasti. Itsehän en tietysti ollut ollenkaan samaa mieltä. Kesäloma tuntui kestävän vuosikausia ja joulupukkia odotellessa aika mateli hitaammin kuin ajanlaskun alusta nykyhetkeen. Silti he toistelivat, kuin minun pitäisi nauttia nyt, kun vielä olen lapsi ja nuori ja aika kuluu vielä hitaasti, ja että tulisin sitten vanhempana...

Share

3 hyvää asiaa

Ladataan...

Kuva: Pixabay

Blogeissa on kiertänyt haaste "3 hyvää asiaa" ja koska nyt todella tarvitsen muistutusta hyvistä asioista vastapainona niille ärsyttäville asioille, joille itse en juuri nyt voi mitään, päätin ottaa haasteen vastaan. 

Haaste on alkujaan Fitfashionin bloggaajalta Aino Mäkelältä. Kiitos haasteesta ...

Share

5 x 3 asiaa minusta ja elämästäni

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Ystäväni kirsihannele haastoi minut kirjoituksessaan 5x3 hyvää asiaa minussa. Muutin tuota otsikkoa ja jätin sen hyvän siitä pois. Kyllä nämä varmasti ihan hyviä asioita ovat, mutta jätin pienen portin auki muullekin.

Päivässäni: Pitäisikö tähän kirjoittaa asiat juuri tästä päivästä vai ylipäätään päivästä? En tiedä, mutta taidan poimia asioita...

Share

5 x 3 hyvää asiaa

Ladataan...
pieta Ruista Ranteessa

Sainpa tällaisen kivan haasteen Destination: Happiness -blogin Netalta, eli 5x3 hyvää asiaa minusta ja mun elämästä. Oon aika huono kirjottamaan suoranaisesti itsestäni, mutta tällaiseen haasteeseen tartuin ihan mielelläni ja sitä olikin lopulta tosi kiva kirjoittaa! Tässäpä minun versioni.

...

Share

5 x 3 hyvää asiaa

Ladataan...

Mä tykkään aina aika ajoin kirjoitella blogiin pieniä faktoja itsestäni tai vastata jonkinlaisiin kyselyihin tai haasteisiin. Ja erityisen mielenkiintoista on myös lukea tällaisia postauksia muilta bloggaajilta! Ihana Lilies haastoi mut tänään kertomaan 5 x 3 hyvää asiaa minussa ja elämässäni, ja otin haasteen ilomielin vastaan samantien.

...

Share

Eka alta pois

Ladataan...
katisus Hyggelig

Huomenta.

Istun tässä keittiön pöydän ääressä, kahvi kohta juotu, radiossa uutiset juuri alkoi. Illalla päätin, että nyt olen aloittamassa sellaista projektia, että siitä olisi ehkä jopa ihan omaltakin kannalta järkevää aloittaa vaikka blogi, jotta sitä pystyy prosessoimaan samalla.

Olen 34-vuotias yksinasuva sairaanhoitaja Helsingistä. Tai no, en ihan yksin, on minulla koira, 2-vuotias espanjanvesikoirapoika. Olen töissä eräällä poliklinikalla tuossa kivenheiton...

Share

20 faktaa minusta

Ladataan...

Syksyn ja talven aikana blogiini on löytänyt tosi paljon uusia lukijoita. Kiitos, kun olette päätyneet tänne, ja samoin kiitos kaikille vanhoille lukijoilleni, jotka olette olleet mukana matkassa jo pidempään. Ajattelin, että tässä vaiheessa voisi olla hyvä vähän "esittäytyä", ja päätinkin kasata tähän postaukseen tärkeitä ja vähemmän tärkeitä faktoja itsestäni. Yhteensä 20 faktaa minusta, olkaapa hyvät!

...

Share

Hei, olen Nestori. Saanko olla ystäväsi?

Ladataan...
nestori.es Nestories

Hei, olen Nestori. Saanko olla ystäväsi?

En ole erityinen.

Maailmassa on noin 7,6 mrd. ihmistä.

Muut ihmiset eivät ajattele minua.

En odota mitään.

Mitä voisin tehdä muiden hyväksi?

 

Ajattelin tietäväni paremmin kuin toinen.

En...

Share

Aina ei ole helppoa olla ekstrovertti

Ladataan...

Yleensä mielestäni on aika kivaa olla ekstrovertti - tulen hyvin toimeen muitten ihmisten kanssa, tutustun nopeasti, en jännitä työhaastettuihin menoa, minulla on yleensä sana hallussa tilanteessa kuin tilanteessa, en pelkää joutua huomion keskipisteeksi ja viihdyn erilaisissa uusissa tilanteissa. Mutta toisaalta ekstroverttiuden mukana tulee myös tietty painolasti.

Se liittyy ennen kaikkea mielestäni siihen, että muut ihmiset tietävät ja myös olettavat sinun olevan...

Share

Pages