Tällaista meillä

Ladataan...
emmisellainen Minä itte

Hurjasti uusia ajatuksia, ideoita ja insipiraatiota.
Katsottiin Mikko Mallikasta lapsen kanssa Netflixistä. Mielenkiintoisia pointteja.
Sitten lastenlauluja.
 Pikkumies tunkee kaukosäädintä mun käteen väärän biisin kohdalla ja kertoo mielipiteensä "ääää".
Kiitos kulta, vaihdetaan huugiguugiin, sen tuhannennen kerran...
Mä kirjoitan ensimmäistä kertaa pitkään, pitkään aikaan.
Alkoi tuntua siltä, että nyt olisi hyvä hetki.

Mähän olen kirjoittanut jo vuosia...

Share

Minä numeroina

Ladataan...

Muutamissa blogeissa on pyörinyt viimeaikoina hauska "Minä numeroina" -postaus, jossa ideana on siis kertoa omasta elämästään lukujen muodossa. Luulen, että tämä postaus on saanut ideansa jonkin naistenlehden juttusarjasta, muistelen nimittäin nähneeni tällaisen jonkin lehden sivuilla, en vain saa päähäni, mikä lehti on kyseessä. Idea on mielestäni niin hauska, että päätin itsekin listata oman elämäni tärkeitä lukuja.

...

Share

Ajatuksia ystävistä ja yksinäisyydestä

Ladataan...
esssiel EssieL

Mites teidän ystävänpäivä sujui? Mulle ystävänpäivä on aina ollut päivä juuri niiden ystävien kanssa, ei poikaystävän kanssa niinkuin muualla maailmalla on tapana päivää viettää. Lounastreffit ja shoppailu äidin kanssa sekä leffassa käynti tyttöjen kanssa teki päivästä just täydellisen. Vaikka myönnettäköön, maanantaina nukkumaan mennessä ajatukset tästä tän hetkisestä tilanteesta...

Share

Minä ja mun oma asia.

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Ihmiset, nuo luomakunnan kruunut. Aika usein olemme kyllä melkoisen hassuja kaikessa tohotuksessamme ja kaikkine ongelminemme.

 

Yksi asia johon todella monessa yhteydessä olen törmännyt on ihminen ja hänen oman asiansa tärkeys. Ja tottahan se toki on että jokaista meistä koskettaa eniten omaan minäämme, iloihimme ja suruihimme liittyvät jutut.

Eikä siinä monessa tapauksessa olekaan mitään pahaa.

 

Joskus kuitenkin tässä ”kun just nyt tää mun juttu on se...

Share

7 x Outo tapa

Ladataan...
esssiel EssieL

- Oon melko innokas pesemään hampaita, parhaimmillaan joskus jopa 5 kertaa päivässä.. Synttärilahjaksi saatu sähköhammasharja tärisee 30 sekunnin välein, mutta varmuuden vuoksi lasken sekunteja harjan mukana ja varmistan, että 2 minuuttia tulee täyteen. Kaverit kutsuu tätä pakkomielteeks, mutta itse en tätä myönnä.. 

...

Share

Älä jumahda

Ladataan...
KaHeVi Life Time Story

Täytän tänä vuonna 40 ja olen luonnollisesti pohtinut ikääntymistä sekä yksin että ystävien kanssa. Minulla ei ole minkäänlaista ikäkriisiä, ei ole oikeastaan koskaan ollutkaan. Paitsi kerran, silloin kun täytin 29. Minä koen ikääntymisen positiivisena asiana. Kokemuksia on kertynyt ja viisautta tullut lisää,...

Share

3 (ja pari muuta) syytä minkä perusteella valitsin häämekkoni

Ladataan...
eliinak Elina K

1. Olin käynyt ihailemassa sitä Morsiusliike Josefiinan näyteikkunan läpi ystävieni kanssa monet kerrat. En voinut koskaan kuvitellakaan, että saisin sitä pukua. Se oli niin upea.

2. Tätä kyseistä pukua sovitin ensimmäiseksi. Puvun jälkeen sovitin varmaan kolmeakymmentä muutakin hääpukua, mutta aina palasin ajatuksissani vertaamaan pukua siihen ensimmäiseen. Ensimmäinen mekko vain ylivoimaisesti tuntui parhaimmalta päällä.

3....

Share

being the best version of yourself

Ladataan...
nellijulia Nelli Julian

Kuluneen neljän vuoden aikana monta erilaista, eri elämäntilanteissa koettua versiota itsestäni. Tässä tämänhetkinen versio ja matkalla opittu kaikenlaista. Kireetä ja löysempää, järjettömästä järjelliseen ja kaikkea pahasta mielestä pirulliseen itsetyytyväisyyteen. Kolmisen vuotta...

Share

Pages